@ bogdan-1984 : cred că ai greșit ceva. ”DS”? �ncearcă să reformulezi �ntrebarea.
Cred ca te referi la Nintendo 3DS care il gasesti la noi pe la 500-600 RON de la magazine online.
Sau 3DS XL? Logic ar fi să �ntrebi de ăsta, că el e ultimul apărut.
Vezi linkul următor: Nintendo ds xl - ShopMania
Vezi că primul găsit e DS XL. Dă scroll mai jos pentru rezultat.
Art of Balance Touch! la 4.5� in eShop. Go buy it!![]()
Așa așa...răsucește cuțitul! :-P
---------- Post added 03-11-2012 at 03:25 PM ----------
Na...ăsta-l cumpăr. C�t de cur�nd.
Niiice.
Si eu o sa mi-l iau pe ala dar numai dupa ce le joc pe cele de dinainte; Sper sa scoata un pack pt 3DS cu toate jocurile Layton de pe DS.
Te-as ajuta eu daca as putea cu cumparaturile de pe eShop dar nu prea am cum.
Urmatorul joc care o sa-l cumpar pt 3DS e Paper Mario: Sticker Star. Pacat ca la noi se lanseaza numai prin Decembrie.
Păi cum am scris și prin Letter Box, comand și eu prima dată un titlu mai vechi, ”The Lost Future”. E pe la 50 RON.
Apoi urmează ăsta...Miracle Mask.
Normal, n-ai cum să mă ajuți. Merci oricum, apreciez gestul![]()
Salut, pentru ca inca sunt preturi fenomenal de mari prin magazine si pe forumuri la 3DS-uri, vroiam sa va zic ca eu mi-am luat vineri 3DS Aqua Blue din Flanco Afi Palace Cotroceni cu 500 lei.
Vroiam de mult sa-mi iau dar preturile erau pur si simplu prohibitive, eh acum am gasit unul corect.
Sunt scumpe 3DS-urile, oricum le-ai lua. �n medie prețul lor e undeva pe la 750 RON, un bundle sare deja la 900-1000 de RON (și c�nd spun bundle mă refer la c�te-un joc penibil, nicidecum la Zelda: Ocarina of Time 3D, Mario Kart 7 sau New Super Mario Bros. 2).
3DS XL e peste 1000 de RON...dar asta hai să zicem...
Prețurile sunt mari, spre prohibitiv și asta �n condițiile �n care bundle-urile sunt la vrăjeală sau inexistente, reclamă la console zero, promoții zero, posibilitatea de schimb la cumpărarea unui 3DS XL (să-ți dai vechiul 3DS + diferență) inexistent...efectiv am impresia că retailerii ăștia nu vor să le v�ndă să scape de stoc.
Și nu mai vorbesc de lipsa totală a variantelor personalizate, limitate gen 3DS negru ediție Zelda: Ocarina of Time 3D...sau 3DS XL galben cu Picatchu.
Idem și la jocuri. Pre-order cu chiu cu vai și numai pe c�teva site-uri, schimb de joc canci, prețuri �nghețate la 200+ RON...
Aici am vorbit de tendința generală, asta găsești așa la o primă căutare pe net; căut�nd mai �n profunzime sigur, găsești și 3DS la prețuri �ntre 500-550 RON pe site-uri ușor obscure. �nsă marii retaileri nu vor să le v�ndă.
Eu mi-am luat 3DS-ul Cosmo Black �n septembrie anul ăsta la 500 de RON din METRO Baia Mare. Era ultima bucată...bănuiesc că de aia era așa ieftin. Abia i-au găsit și cutia/ambalajul, era să vin acasă fără consolă (dacă n-au fi găsit cutia).
In romania sunt scumpe.
In anglia unde sunt eu , sunt destul de ok in raport-ul calitate pret.
Un 3ds in mint condition e 99 de lire (550 ron) cu tot cu cutie , si totul intact probabil folosit 2-3 sapt si atat.
Jocurile de 3ds incep de la 4 lire secondhand.
Conteaza si cat de mult e dezvoltata piata de jocuri intr-o tara. Cu cat mai mare piata cu atat mai mic pretul. Greedy corporations!
Să nu uităm că rom�nii nu au o cultură dezvoltată a consolelor, a gamingului. Cine știa de Zelda �n 1990-91?
Noi am �nceput direct cu jucatul pe PC și neapărat jocuri piratate. De aici mai degrabă cultura modatului dec�t a jucatului ca tradiție.
Și piața rom�nească se comportă aferent. Multă bișniță, neseriozitate, de aici promovarea strict a produselor ce aduc profit c�t mai mare și c�t mai repede, nu a titlurilor consacrate deja, indiferent de platformă.
�n Anglia c�nd apare un ”Battlefield” se angajează (de către retailer) militari din armată pentru a face lansarea jocului c�t mai palpitantă și c�t mai cu efect. Aici...e mare lucru dacă poți face un pre-order și apoi să vină jocul �n ziua lansării, fără să crească brusc apoi prețul față de cel la care l-ai comandat.
Aici se face reducere și e promoție la absolut orice, numai la Nintendo nu. E lesne de observat asta. La nivel de Baia Mare găsesc jocuri DS/3DS �n 2 magazine (și titluri nașpa...nu ceva serios): �n METRO și REAL. Sunt parcă ascunse printre alea c�teva jocuri pe Wii.
�nsă e plin de consolele alea Serioux, de 2 lei. Și PS360...evident...
Sunt nou pe site. Am si eu un 3DS. Codul meu e 2922 011 3082
Am Kid Icaus Uprising care se poate juca si online (Sunt Skiller acolo)!
In rest...abia astept martie. Cand iese Monster Hunter 3 Ultimate pe 3DS!
Ala e un joc pe care sigur il voi..."Pre-Order"-i.
Deci daca are cineva chef in Martie sa inceapa direct online cu prieteni pe 3DS trimiteti-mi si mie codul vostru.
Am fost azi �n METRO unde e un fel de Black Friday și am �ncremenit c�nd am văzut prețul la Nintendo 3DS.
310 RON. Redus de la 400 și ceva. Consola nu era, bănuiesc că s-a v�ndut...habar n-am. Dar cred că merită tras o fugă și verificat și �n alte orașe.
Salut.
Sunt nou aici, şi deţin şi eu un 3DS.
Acesta este codul meu: 0302 1202 3216.
Daca vreţi mă puteţi adăuga.
Şi aţi putea să �mi recomandaţi ceva jocuri de 3DS cu online multiplayer?
Mulţumesc mult!
Bookmarks