Sandisk PRO de 32, merge brici, este cardul cel mai recomandat pe forumurile de 3ds.
Sandisk PRO de 32, merge brici, este cardul cel mai recomandat pe forumurile de 3ds.
E mai mult decat dublu decat Card de memorie microSDHC SANDISK ULTRA Clasa 10 pentru filmare FullHD 80MB/sec, 32GB + Adaptor
Merita diferenta?
Părerea mea e că nu merită să dai prea mulți bani pentru un card foarte rapid... Diferența de viteză cred că s-ar simți eventual la lansarea jocului. Eu am un card mai vechi, de 16 GB, de clasa 4, și este foarte ok.
sincer, nu cred ca merita, eu l-am luat doar pentru ca era prima mea experienta cu Nintendo dupa foarte mult timp asa ca am preferat sa merg pe ce recomanda lumea.
Super, in cazul asta o sa merg pe cardul lui @solecon, e redus si la un pret bun, iar viteza nu e nici ea foarte mica, si daca spune ca n-a avut probleme nu ma astept nici eu sa am (din cate am mai citit pe net, e ok si cardul asta). Multumesc de sugestii.
https://www.amazon.co.uk/SanDisk-Ult...W6Z331Q7M5EJVE - e compatibil cu ds-ul, right?
Hello peeps, are careva idee daca un 3DS din japonia e region locked (intreb pt ca stiu ca playstation nu le mai lockeaza dar nu stiu cu nintendo cum e) ? Eventual macar limba engleza sau daca pot face ceva sa il trec pe alta regiune? Am incercat sa pun intrebarile astea la magazin dar am japoneza prea limitata pt asemenea intrebari.
sunt blocate pe JP. numa daca-l modezi. ma gamndesc ca ai putea sa iei jocuri numa din eshop, daca te descurci cu japoneza...
Nu stiu ce sa fac, merita sa cumpar un 3DS sau sa mai astept si sa iau un Switch?
Un New 3DS XL + card de 64 GB m-ar costa 900 de lei, plus faptul ca ai la dispozitie o librarie imensa de jocuri la preturi bune. Pe cand Switch-ul costa 1600 de lei consola + card de 128GB, iar jocuri disponibile sunt putine si scumpe.
Nu am mai avut o consola portabila pana acum, doar Xbox One S, PS4 Pro iar recent am cumparat un Wii U.
Eu am un card de 16 GB în 3DS și e arhisuficient. Chiar și dacă iei jocuri exclusiv din eShop, tot nu are rost să le păstrezi toate pe card.
Merită să cumperi un 3DS tocmai pentru că jocurile te țin ocupat o jumătate din viață. Switch e nou, lansat recent, ai vreme să îl cumperi și de Crăciun iar Zelda e disponibil și pe Wii U.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Cauta 3DS XL aici pe forum, ca se vand si la 500 de lei si sunt noi, al cutie. Asta e comunitate foarte buna cu oameni de incredere.
De la un user de aici de pe forum am luat și eu New 3DS XL-ul nou (500 lei) dar de pe OLX. Nu mai știu cum îl cheamă, dar e absolut de încredere.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
+1 si de la mine.
cauta userul gatsu el vinde new 3ds si XL-uri la preturi foarte bune (noi) ... nu merita sa cumperi din magazin.
jocuri de 3ds sunt ENORM de multe si foarte bune (mai ales daca iti plac RPG-urile/TB-RPG, jocurile de aventuri si jump'n'run-urile)
Tocmai anuntat pentru 3DS!
---------- Post added 14-06-2017 at 05:40 ----------
Inca unul
Bookmarks