Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 19 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 LastLast
Results 341 to 360 of 368

Thread: Returnal

  1. #341 SP
    Member lucicleric's Avatar
    E foarte probabil sa fi schimbat...eu am petrecut in total cam 70 de ore pentru platina

  2. #342 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    WOW, ce joc! L-am terminat si eu ieri si nu mai am cuvinte.14 ore si 6 minute mi-a luat sa il termin(si 9 morti) dar asta pentru ca am petrecut o medie de 3 ore per biome, doar primul ce a trecut putin mai repede.
    Pot sa zic ca mi s-a parut relativ usor. Am avut un mare noroc din partea RNG gods, care m-au ajutat pe parcurs.

    Dupa cum am spus mai sus, ca am murit de cum am intrat in Biome 2, noul ciclu fiind mult mai norocos, am avut parte doar de artefacte bune.

    Cand am ajuns la Nemesis, aveam 300% Integrity si artefacte care imi dadeau viata, per adrenaline level, 10% drop chance, low life regen plus altele pentru damage mai mare. Si l-am doborat usor, ca toti bossi de altfel. Am fost "profund dezamagit" dupa ce l-am batut pe Nemesis si m-am trezit la Helios fara nimic, doar cu itemele permanente. Nu am stiut ca Act 2 incepe asa. Ce-i drept ar fi fost mult prea usor cu toate itemele ce le aveam, dar am avut noroc si dupa.

    Ca si arme, am avansat destul de mult cu Tachyomatic Carbine(Hardened, Paload Rounds, Rising Pitch) asta pana am dat de Electropylon Driver si am jucat cu el sa-i fac Proficiency, iar in ultimul Biome am avut unul de level 25 cu Blade Harmoniser, Finisher si Obolite Extractor, dar Bonus Damage, Projectile SPeed si Pylon Duration putin peste jumatate din patratelele alea(am inteles ca dupa ce deblochez alte traits devine si mai bun) si mi-a placut foarte mult, mai ales cum poti sa tragi si in pamant atunci cand fugi de "bullet hell" iar inamici ce te urmaresc isi iau cate putin damage sau au atacuri intrerupte.

    Cele mai mari probleme ca si inamici mi-au pus liliecii albastri care se fac portocalii si se lanseaza in tine(dronele despre care am auzit de rau erau mult mai ok fiindca nu aveau miscari atat de haotice), broken automaton si explodau, malformed severed si kereronyx impreuna cu fratele sau malformed kerberonyx, cu atacurile melee care ma luau prin surprindere.

    Nici nu am terminat bine jocul si am sarit in The Tower of Sisyphus pentru ca voiam mai mult. Dupa cateva ore de turn, si facut ceva levele la diferite arme(Dreadbound is trash) am trecut la story din nou pentru a afla si mai multe secrete, si tentativa la platina. Simt ca merita cel putin inca 1 playthrough, minimum. Inca nu sunt plictisit deloc de el si tot ce pot sa spun e ca vreau RETURNAL 2.

    Atasat un screenshot cu "foaia de parcurs" de la Helios dupa ce am terminat cu Ophion.
    Attached Images Attached Images returnal-end.jpg

  3. #343 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca ar urma sa apara si pe PC - momentan e doar la stadiul de leak.
    Attached Images Attached Images dxhk5i.jpg tehjf2.jpg scvab1.jpg

  4. #344 SP
    Member morphine's Avatar
    Nu am inteles un aspect. Daca iti place o arma ramai cu ea si o cresti chiar daca iti pica arme diferite de level mai mare?

  5. #345 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Se pare ca ar urma sa apara si pe PC - momentan e doar la stadiul de leak.
    Sper cu cross-saves ca nu l-am terminat pe PS5 si mi-ar fi lene s-o iau de la capat.

  6. #346 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Nu am inteles un aspect. Daca iti place o arma ramai cu ea si o cresti chiar daca iti pica arme diferite de level mai mare?
    Din cate tin minte, conteaza foarte mult ce modifiere ai pe arma. In principiu o sa-ti placa doar cateva arme in functie de stilul de joc si o sa schimbi arma doar cu una de acelasi fel si modifiers mai bune.

    De ex o arma de lvl 4 o sa aiba doar un modifier. Oricat o cresti, tot unul singur o sa aiba. Asa ca o sa o schimbi cand o sa pice una de lvl mai mare si cu mai multe modifiers. Pragurile parca erau lvl 5 (1 mod) lvl 10 (2 mod) 15 (3 mod) si 20 (4 mod).

    E posibil sa ma insel la treaba cu lvls pentru ca l-am jucat si terminat la lansare si intre timp au aparut N patchuri + DLC.

  7. #347 SP
    Member morphine's Avatar
    Inca's in biome 1....am ajuns de cateva ori la boss dar neavand viata destul am murit cand am ajuns la ultimul prag.
    Daca va mai aduceti aminte din biome 1, voi curatati toata harta inclusiv challenge room si apoi la boss?

  8. #348 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Inca's in biome 1....am ajuns de cateva ori la boss dar neavand viata destul am murit cand am ajuns la ultimul prag.
    Daca va mai aduceti aminte din biome 1, voi curatati toata harta inclusiv challenge room si apoi la boss?
    Hmmm...depinde de fiecare. Eu l-am omorat avand un revive dinala. Nu e necesar binenteles, dar era primul joc roguelike jucat de mine vreodata, asa ca am vrut sa fiu sigur ca trec de prima lume. Oricum levelul armelor se blocheaza in primul biome, asa ca nu o sa poti face overlevel. Keep trying, e un joc genial dupa ce ii prinzi ritmul.
    Cat despre sidebosses, o sa observi uneori ca inainte sa intri in camera, poti vedea ce e in camera respectiva, gen arme, reward etc. Encounterul incepe dupa ce se inchide usa si inaintezi putin. Look around si gandeste-te daca merita sa te lupti cu el sau nu.

  9. #349 SP
    Member morphine's Avatar
    Am pornit de curiozitate co op si am dat de un tip foarte profi. Eu tot muream iar lui abia ii scadea din viata. era la scout lvl 99 cred. Cu el am terminat biome 1, dupa ce am curatat harta si avusesem un run foarte bun si am zis ca nu vreau sa pierd iar si am apelat la ajutor. Foarte rapid am facut si biome 2. E foarte fain jocul dar trebuie sa ai o indemanare suplimentara. Pentru mine a fost foarte ok si co op, probabil o sa-l continui tot asa ca nu prea am nici timpul necesar sa ma joc cu orele.

  10. #350 SP
    Junior Member stonelul's Avatar
    Ideea ar fi sa ajungi la boss cu un astronaut pentru revive, cu sanatate din aia mare si cu bara de sanatate crescuta cat poti. Nu recomand challenge room inainte de boss, poti sa incerci dupa aia, in alt run, dar e recomandat sa aduni ce poti din toata harta, zic eu.

  11. #351 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Trebuie să-l joci mult ca să "git gud" si să te acomodezi cu gameplay-ul.
    Odată ce vei clickui cu jocul va deveni mult mai ușor.
    Melee-ul mi se pare cam OP deci e bine să îl folosești.
    Mai sunt aici alte sfaturi:

  12. #352 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    L-am început și eu azi ,la început nu prea mi-a plăcut dar după ce am murit de vreo 10 ori asa și am mai învățat ce am de făcut am prins un run mai bun de am ajuns și la primul boss și l-am făcut din prima
    Acum l-am lăsat asa ,mai întru mâine sa vad ce fac în biomul 2
    Dacă mor o iau iar de la capăt si trebuie curatat biomul 1?

  13. #353 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu in biome 1 nu prea faceam challenge rooms pentru ca nu aveam gear destul de bun. Dupa ce treci de primul boss si apoi poti sa ii dai skip sa ajungi in biomul urmator am inceput sa fac si challenge room.

    Logica era ca daca o luam pe coaja in challenge room, nu mai aveam sanse la boss. Dupa ce am deblocat biome 2, chiar daca ieseam ciufulit din challenge room, treceam in biome 2 si imi reveneam in normal rooms pana sa ma duc iar la boss. Plus ca deja deblocam arme cu mai multe traits si era mai usor.

  14. #354 SP
    Member morphine's Avatar
    Daca e cineva dispus sa ma ajute in co-op sa-mi dea mesaj. Cand am vazut ca mor la bossul din biome 3 si mai avea fff putina viata dupa ce am jucat vreo 4 ore, nu mai vreau sa risc.

  15. #355 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Mi-am găsit și eu nasul
    Nu cred ca o sa reușesc sa îl termin ( o sa încerc și online poate ,poate )

    ---------- Post added 08-12-2022 at 15:56 ----------

    Binding of the Isaac mi sa părut mic copil pe lângă asta

  16. #356 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Ei bine, acum ca vine si pe PC, ma bucur ca nu l-am luat. Refuzul de a scoate un easy mode m-a tinut departe de el.
    Ma joc pentru story si imersiune, nu sa-mi fac nervi sau sa repet niveluri de n ori.
    PC + Trainer scrie pe el, si va recomand la fel si celor care au renuntat la el din acest motiv.

  17. #357 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cu trainer degeaba joci jocul, pierzi tot ceea ce îl face special.

  18. #358 SP
    Member codpin's Avatar
    Daca joci Returnal pt poveste, o sa fii dezamagit. Nu asta il face bun...

  19. #359 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu nu zic ca ma feresc de jocuri grele, dar daca dificultatea e aproape imposibila si mai are si checkpoint-uri super rare, dar jocul e prea frumos ca art design, si (sper eu) story/feeling, nu ma indur sa-l sar, asa ca trebuie sa recurg la PC + trainer.
    Vreau sa ma joc ca sa ma relaxez si sa ma simt bine, sa uit de realitate. Daca devine frustrant si repetitiv, nu-i mai vad sensul.
    Nu inteleg refuzul de a scoate un easy mode, sau macar checkpoints, nu moare nimeni din asta. Cine vrea hardcore, treaba lui.

  20. #360 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca au cum sa puna checkpoints, pentru ca tot jocul - ca idee - e facut pe un principiu, iar daca tu ai checkpoints se sparge principiu ala.

    Desigur, un easy mode ar putea implementa - desi eu sunt de parere ca un Quick Resume la PS5 ar face minuni la jocul asta, chiar daca au adaugat ei save-u ala - dar poate ca ei considera ca nu merita investitia financiara ca sa ia toti inamicii la rand si sa le scada nivelul de dificultate si testing si ce o mai presupune asta - chiar nu am idee daca e ceva super usor de implementat sau nu.

    Personal nu l-am terminat, desi am ajuns decateva ori la ultimul boss, dar l-am considerat unul din cele mai bune jocuri de anul trecut si astept momentul ala liber cand nu o sa am ce juca si o sa zic - hai mah sa iau Returnal de la inceput, ca sa-mi reintru in mana, si sa-l termin!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 19 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts