Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 270

Thread: PlayStation VR2

  1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In sfarsit, niste specificatii OK. Imi place si sper sa nu aiba decat un conector, cel USB-C. Fara HDMI si alte mizerii de adaptoare. Ocazie cu care, sper sa poata fi folosit inclusiv pe PC (eventual cu hacks).

    @razvanrazy: pai normal man, nu trebuie sa scoata bani din nou pentru remasterizari?

  2. #22 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Oare joystick-urile vor veni separat de headset?:S

  3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Oare joystick-urile vor veni separat de headset?:S
    Personal mă îndoiesc că vor fi separate.

  4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...daca PSVR initial putea fi folosit si cu PS4 controllers, aici clar nu va mai fi cazul, deci ar fi cam aiurea sa nu le puna in pachet, desi cel mai probabil se vor putea cumpara si separat.

  5. #25 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Va asteptati la vreun 500 de euro bucata? Asta daca se vor gasi la pretul standard

  6. #26 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    La ce specificatii are pretul sigur va incepe de la 500 euro.
    Referitor la pretul maxim, nu cred ca va costa mult peste pretul consolei.
    Se zvoneste ca in curand va intra in productie, deci ne putem astepta la o dezvaluire completa peste 1-2 luni si lansarea prin vara: https://www.reddit.com/r/GamingLeaks...oduction_soon/ .

  7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sub nicio forma nu va fi atat de scump, parerea mea.
    Cat timp exista Oculus wireless si independent de PC, la 250-300$ care poate fi conectat si la PC pentru extra hardware power, nu cred ca se vor pozitiona mai mult de 350-400$.
    Sigur nu vor vinde pe pierdere, pentru ca este totusi o piata de nisa acest VR, dar sigur vor vinde foarte bine.

  8. #28 SP
    Manager paul's Avatar

  9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    sexbobomb91 & razvanrazy: amandoi aveti dreptate! 350-400$ în US, echivalentul a 500 euro la noi.

  10. #30 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

  11. #31 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Arata foarte bine, mai ales ventilatia, daca amelioreaza aburirea lentilelor, e ceva.
    Si eu zic ca va fi 2499 lei, care chiar daca e putin fata de solutiile PC echivalente, e totusi mult pentru clientela Sony. Nu prea ai cum sa cobori pretul si sa mentii specificatiile alea.

    Daca o fac fully compatible cu PC-ul si o lanseaza la pachet cu Half Life: Alyx, cum se zvoneste, vor sparge concurenta.

  12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu văd nici măcar un singur motiv pentru care Sony să facă PSVR2 compatibil cu PC-ul... Nu cred că își vor canibaliza singuri consola. Plus că pe PC n-are șanse să bată Oculus Quest 2-ul la preț. Bonus, pe aceea o poți folosi wireless fără probleme, ceva ce PSVR2 nu cred că va putea.

  13. #33 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Sony si-a cam schimbat directia de cand cu noua conducere. Avem exclusive pe PC, DS5 incepe sa fie suportat nativ cu tot cu haptic feedback (ex: Metro Exodus). Nu m-ar mira sa faca PSVR2 compatibil cu PC-ul la un moment dat. Eu as compara PSVR2 cu Valve Index/Vive Pro 2 mai degraba.

  14. #34 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Degeaba compari cu ceva de pe PC daca vine Sony si ne arunca un pret de 500$ pentru VR - pentru ca nu vor vinde nimic pe PC si cel mai probabil, vor vinde putin si pe PS5.

    Asa ca totul depinde de pret si daca este ceva accesibil si competitiv, atunci il pot lansa si pentru telefoane - sky is the limit - cat timp lumea si-l permite si si-l doreste.

  15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Sony si-a cam schimbat directia de cand cu noua conducere. Avem exclusive pe PC
    Exclusivele acelea pe PC dupa cati ani au ajuns? Acolo eu cred ca vorbim de o vaca extra de muls, din nimic. Adica software-ul exista deja, nu a costat mare lucru portarea pe PC. In schimb, sa scoti un produs hardware si sa oferi suport pt. el, nu e acelasi lucru.
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Eu as compara PSVR2 cu Valve Index/Vive Pro 2 mai degraba.
    Pai daca-l compari cu cele 2, la ce categorie de pret sunt, atunci chiar ca n-o sa aiba cine stie ce succes. Nici dracu' nu da 1000 de euro pe asa ceva. Sau in fine, va fi o mana de entuziasti... De banii aceia cumperi 3 sau 4 Oculus Quest 2-uri, care oricum le bate la orice ora pt. ca nu te incurci in fire. Dar, ramane de vazut. Eu unul as paria pe faptul ca Sony va scoate PSVR2-ul exclusiv pt. PlayStation 5.

    A nu se intelege gresit, nu ma supar daca va merge si pe PC. Doar ca ma indoiesc, si oricum daca va costa mai mult decat primul PSVR, nu cred ca voi mai face din nou greseala de a-l lua. Mie primul mi s-a parut un fail total... zace in sertar de ani buni.

    ---------- Post added 23-02-2022 at 10:27 ----------

    Acum daca stau bine si ma gandesc, ar fi un motiv pt. care PSVR2 ar fi bun pentru PC. Si anume faptul ca PS5 nu va putea duce nativ rezolutie de 2000 x 2040 x 2 la 120Hz... NICIODATA.

  16. #36 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu le-am comparat cu solutiile scumpe de PC, pentru a evidentia ca 500 euro pentru PSVR2 e putin, avand in vedere cu ce vine. Dar ii trebuie neaparat PC support ca sa fie VR killer.
    Quest 2 o fi el tot in acelasi pret, dar eu il vad in alt target, iar FOV-ul e prea mic pentru o sesiune de gaming acceptabila.

    Sa nu uitam ca PSVR2 vine cu OLED, HDR, eye tracking. Astea sunt ultrapremium pentru o casca de VR.
    Iar faptul ca trackingul se face in headset acum (inclusiv trackingul controllerelor e facut de headset), deci nu mai ai PS Camera care ar fi trebuit sa fie si ea suportata in driveri pe PC, e un mare plus. O portare a unui joc VR de PS5 pe PC nu ar mai avea nevoie de niciun tweak pentru VR controls.

    PS5 clar nu o sa duca nativ rezolutia aia, poate doar in Tetris Effect.
    Dar au anuntat ca va suporta FOVeated rendering, si daca mai pui si tehnici de upscalling, interpolare, VRR, AA etc, iese ceva.

  17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca iese la 500 EUR si va fi si pentru PC, va fi intr-adevar ceva special. Insa, eu in continuare ma indoiesc... tocmai pe baza a ceea ce ai zis si tu mai sus. Sa vii cu panouri la asemenea rezolutii, sa mai fie si OLED, la doar 500 EUR, de la Sony? Pfft... Gandeste-te ca ei ar cere numai pe un controller 50 EUR, deci din start 100. Mai pun camere pt. tracking de cel putin 100, casti de 50...

    Btw, si eu eram foarte pornit impotriva LED-ului pt. VR... credeam ca doar OLED e "za one". Insa Oculus Quest 2 si HP Reverb G2 mi-au demonstrat ca poti folosi LED-uri bune si nu e asa deranjant. Peste ce nu pot eu trece insa la VR, este cablul. Poate sa scoata Sony ceva si de 3x mai ieftin, si de 5x mai bun decat un Oculus Quest 2, in momentul in care m-a legat cu cablul de toate cele, s-a dus naibii experienta. Yeah, sure... poti juca "seated games", poti pune sistem de scripeti prin casa... dar nu e acelasi lucru. De ce nu o fi gandit Sony un sistem wireless, nu am idee. Mai ales ca deja mai toti merg pe treaba asta, acum ca avem WiFi6 si tine banda suficient...

  18. #38 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Poate il vor vinde si pe asta in pierdere , cum au facut cu consolele, tocmai ca sa atraga lumea in VR. Oricum fara content, e fix degeaba. Filmuletul cu Horizon imi da mari sperante pentru viitorul VR, dar tot e de munca pe parte de content.

  19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Actually, Sony ar avea mai mari sanse sa vina cu super content de VR, fata de restul. De exp. pe PC, cel mai bun joc (sau hai sa zicem macar cel mai bine facut si cel mai aratos) pentru VR este... Half Life Alyx. Oh well, acela este un joc lansat acum 2 ani. Practic in 2 ani, nimeni nu a reusit sa vina cu ceva mai bun, ceea ce e... rau.

    Oricum Sony daca iese pe PC si nu va avea suport pentru Steam VR (chiar si neoficial), va fi mort din nastere. Pentru ca pe PC, celelalte platforme de VR sunt sub 1% din Steam VR.

  20. #40 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu n-am zis ca LCD e rau ca ecran de VR, doar ca atunci cand il ai lipit de fata, vezi imediat diferenta de input lag fata de OLED. Are si OLED hibele lui, dar la capitolul asta nu ai ceva mai bun ca response time. Mai departe sa vedem daca are smearing, sa nu fie pentile etc.
    Totusi, as vrea oricand ceva cu FOV cat mai mare, indiferent de ecran. de la 110 in jos zici ca te uiti prin tunel.
    Un pret mai mare de 500 euro o sa fie clar fail. Cum ai zis si tu, lumea prefera Quest 2 pentru usurinta utilizarii. Totul depinde de cum ii va convinge Sony pe posesorii de PS5 si (hopefully) cei de PC.

    Pe mine nu m-a impresionat trailerul Horizon VR, mi-a adus aminte de Robinson. Dar poate ca nu e doar un rail shooter / funride, si o sa iasa ceva bun. Are avantajul de a folosi asset-uri AAA direct din HFW, deci poate iesi ceva de calitate cu o investitie mai mica decat in mod normal.

    Daca Sony are succes cu titlurile PSVR2, va dori sa le vanda si pe PC.
    Dar imi mentin totusi entuziasmul, fiindca de ani buni se tot incearca sa ni se spuna ca VR e viitorul, si pana acum n-a reusit nimeni sa-l faca mai mult decat un gadget. Iar tot ce face Meta cu Metaverse, Quest 2, NFT etc imi da o greata...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  2. PlayStation 3 By LeGaL in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 22-11-2014, 01:51
  3. Acesta sa fie noul Playstation Move pentru Playstation 4 ? By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 14-12-2013, 19:26
  4. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:03
  5. Replies: 0 Last Post: 14-04-2009, 09:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts