frate, totusi nu inteleg, clicky level 100 or what? daca a stat 10 secunde pe stoc, cum ati prins avand in vedere ca nu au trimis notificari?
frate, totusi nu inteleg, clicky level 100 or what? daca a stat 10 secunde pe stoc, cum ati prins avand in vedere ca nu au trimis notificari?
Sincer, nu va inteleg frustrarea pe aici si injuraturile ca nu primiti notificari, sunt 3000+ de oameni care spameaza refresh cu toate datele si cardul bagat si doar o mana de console disponibile. Sansele sunt infime....ce notificare sa primiti ca pana primeai si intrai pe pagina respectiva tot erau date deja. Incercam si data viitoare pana reusim![]()
Am sunat in call center si nu stiau nimic aia, cica urca cei din depozit nu stie daca au terminat sau nu sau cum le urca....
Si eu am prins, in 12 decembrie ora 14:00 livreaza. Sunt curios cate bucati au fost totusi ca prea repede s-au dat...
Da la orange chiar nu mi-a aparut nimic, nush cum ati prins la ei ca eu am refresh la 5 sec si nimic
Ai prins la emag? si eu am prins dar imi zice ca intre 12-14 aduce, nu imi zice de ora nimicSi eu am prins, in 12 decembrie ora 14:00 livreaza . Sunt curios cate bucati au fost totusi ca prea repede s-au dat...
Oamenilor, sunati la eMag daca ati "prins" comanda. Eu am facut comanda, dar cica nu am prins "rezervarea". Si urmeaza sa o primesc la urmatorul stoc. Care cine stie cand va fi. Ce prostie...
Asa ca sa nu credeti ca o sa primiti consola daca comanda va apare in cont. Cel mai bine sunati si verificati.
Am prins si eu ... Doar ca s-a produs o extorsiune si am comandat doua care ajung la easy box...
Bookmarks