Scârbele de la eMag se pregătesc de BF, au ridicat prețul lla.PS5 digital edition cu 100 lei.
Până ieri era 2199....
L.E am întrebat asta in pagina produsului ,intrebarea nu a fost aprobată 😂😂😂
Scârbele de la eMag se pregătesc de BF, au ridicat prețul lla.PS5 digital edition cu 100 lei.
Până ieri era 2199....
L.E am întrebat asta in pagina produsului ,intrebarea nu a fost aprobată 😂😂😂
Daca ai screenshot vechi, posteaza-le pe pagina de social media, acolo nu au cum sa-ti ascunda postarea, sau eventual scrii ceva politicos si pe urma dupa ce-ti aproba dai edit!
Formularea aia gen Black Fraier Day nu va fi aprobată niciodată. Ei nu mai aprobă recenzii care includ prețul de ceva timp. Cred că PS5 Slim Digital a fost 2199 pe la Altex o perioadă, posibil și pe la eMag. E încă 2199 la Altex azi, cu preț recomandat de vânzare de 2299.
Corect, nici nu ma asteptam sa aprobe comentariul.
Referitor la pret, de o luna de cand urmaresc preturile la PS5, a fost cat e si la Altex - 2199.
Ma refer la pretul la care poate fi cumparat, nu la PRP.
Da, stiu, ca am actualizat prima pagina acum cateva zile. Ideea e ca ala e PRP. Nu stiu de ce au revenit la el, dar e in regula, important e ca n-au sarit mai mult.
Black Friday oricum la PRP se raporteaza asa ca invinuirea ca au ridicat pretul intentionat ca sa se laude cu reducere mare nu prea sta.
Acum apare la 2374.99, dar de la alt seller.
Vândut de ei e tot 2299.
Niște măgari jegoși...
Oricum prefer să iau de la Altex varianta cu disc
Bookmarks