Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 407 of 408 FirstFirst ... 307 357 397 405 406 407 408 LastLast
Results 8,121 to 8,140 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #8121 SP

2. #8122 SP
    Member snk2's Avatar
    Vad ca si pe altex, si pe emag inca este disponibila precomanda. Ma intreb daca stocul este actualizat real-time sau nu. Ori nu se inghesuie lumea, ori este stoc mare.

Ori este posibil ca stocul sa nu fie actualizat si optiunea de precomanda sa ramana activ pe site la magazine chiar daca stocul s-a epuizat, iar cine comanda acum sa se trezeasca mai apoi cu un mesaj de genul "ne pare rau stocul s-a epuizat dar va plasam pe o lista de asteptare etc"

3. #8123 SP
    Member tmihai20's Avatar
    La Altex s-a actualizat stocul pentru PS5 Slim 30th Anniversary în sensul că nu se mai poate da precomandă. Mă aștept ca informația de pe site să fie actualizată. E posibil ca PS5 Pro pur și simplu să nu aibă atât de multe precomenzi, ceea ce era de așteptat.

4. #8124 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Noi nu am putut da precomandă, dar se pare că unora li s-au anulat precomenzile la PS5 Pro 30th Anniversary. Sunt curios dacă va fi așa. Nu ar avea nici un sens. Site-ul mai scrie și chestii la mișto.

https://comicbook.com/gaming/news/ps...-cancellation/

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5. #8125 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Tocmai am primit email că PS5 Slim 30th Anniversary e din noi în stoc. Poate vrea cineva. Eu nu vreau să schimbă consola de acum.

6. #8126 SP
    Manager paul's Avatar

7. #8127 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Înseamnă că s-au dat. Fix când am postat eu erau disponibile. Poate nici nu au fost multe bucăți.

8. #8128 SP
    Member tudort's Avatar
    Săriți că se cumpără și disk drive de iese din stoc. Doamne Dumnezeule
    https://altex.ro/disc-drive-pentru-p...MPS5DISCDRIVE/

Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk

9. #8129 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post

Doamne fereste, 600 lei.

10. #8130 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by VictusG View Post
    Doamne fereste, 600 lei.
    Păi... Teoretic ar trebui să facă restock. Imaginează-ti că ai precomandat ps5 pro sau slim 30th edition și nu ai disc drive deloc în stoc până la anul. Pe Amazon cică deja era epuizat disk drive și se vindea pe ebay la supra preț oamenii nu sunt normali

11. #8131 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Quote Originally Posted by VictusG View Post
    Doamne fereste, 600 lei.
    Asta e prețul în EU. 120 euro fata de 80 dolari la americani.

Eu mi-am comandat de acum 2 săptămâni sa am în noiembrie când vine PS5 slim 30th anniversary edition.

Sent from my SM-F956B using Tapatalk

12. #8132 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Asta e prețul în EU. 120 euro fata de 80 dolari la americani.

Eu mi-am comandat de acum 2 săptămâni sa am în noiembrie când vine PS5 slim 30th anniversary edition.

Pai si stai putin ca eu sunt mai batran, daca consola ce ai cumparat e 30th anniversary edition, si disk drive-ul e alb, nu arata urat? sau e ceva ce inteleg eu gresit.

13. #8133 SP
    Member codpin's Avatar
    Din ce am vazut, poti folosi doar unitatea in sine, fara acea masca. Cea aniversara vine deja cu masca dar fara unitate, fix din acest motiv. Sper sa nu ma insel.

14. #8134 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Asa este. Îți oferă în pachet acel face plate de culoare argintie.

15. #8135 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post

Aaaannnd it's gone!!!

16. #8136 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Chiar ma gandeam ca am facut o prostie sa il comand odata cu PRO-ul, ca nu parea prea mare bataie pe el, dar acum ma bucur ca am disc drive asigurat cand vine consola.
    Eu am fost nehotarat la stand-ul respectiv, dar din ce am vazut pe net, slim-ul cu disc pare sa stea lejer in picioare si fara, asa ca am spus pas de data asta. Daca are cine un slim cu disc in picioare, o opinie la cum sta fara stand e apeciata.

17. #8137 SP
    Member Antiohh's Avatar
    ai de... 600 lei?! Nici nu stiam ca atat costa un disc drive. What the heck? are ceva performante deosebite pentru un cititor sau de ce costa atat?

---------- Post added 03-10-2024 at 18:10 ----------

si de ce e atat de urat standul ala de 140 lei? Ai zice ca de 140 lei puteau face ceva deosebit

18. #8138 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Cum de ce 600 de lei? Pentru ca pot si acum au aceeasi mentalitate ca Apple la preturi. Porbabil au 50% marja de profit pe disc drive.

19. #8139 SP
    Member codpin's Avatar
    200% mai degraba. Mai mult de 200 de lei nu ii costa un BD reader. Dar e ca la masini, daca vrei piese originale platesti marja premium pt sigla de pe produse.

20. #8140 SP
    Junior Member xtcplus's Avatar
    Ce să faci. Depindem de ei în ceea ce înseamnă acest ecosistem. Și plătim și o sa ne placă.

Interesant cum au dispărut totuși discurile. Sper ca atunci când îmi ajunge ps5 pro să fie si stocuri noi.

.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.