PS 5 sa mai fabrica sau? nu a declarat cumva Sony ca prin primavara nu vor mai fi probleme cu stocul?
PS 5 sa mai fabrica sau? nu a declarat cumva Sony ca prin primavara nu vor mai fi probleme cu stocul?
A declarat inainte de criza asta de semiconductori. Sunt probleme peste tot, nu doar la Sony.
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
Sony has sold 7.8 million PS5 consoles
3.3 million moved from January to March
https://www.theverge.com/2021/4/28/2...-2020-earnings
"For the first quarter of 2021, however, Nintendo has sold more Switch units in the US than Sony has of the PS5, according to NPD."
Sunt varza, produc putin iar ce produc ajunge la bisnitari. Samsung, Apple, Nintendo etc produc si vand mai mult ca Sony.
---------- Post added 28-04-2021 at 10:55 ----------
Nu au fost in stare sa aduca 20.000 de bucati in Romania dupa 6 luni... daca trimit 200 de bucati pe luna e bine.
Au reust sa vanda cu 200.000 de bucati mai mult fata de PS4 . Inca o confirmare ca vanzarile nu sunt asa de grozave si faptul ca productia e varza.
PlayStation 5 has sold 7.8 million units in its first fiscal year on sale, ending March 31, 2021 – outstripping PS4's 7.6 million units sold in the same period. https://www.ign.com/articles/ps5-has...l-year-on-sale
Nu se gaseste pe nicaieri nici in Germania, apar cateva bucati si nu stiu cum sunt luate imediat de "scalperi". Vad ca se incearca acum bundle-uri si apar link-uri noi cu produsul (cel putin pe Amazon). De gasit se va gasi insa ma omoara asteptarea, am Demon Souls si nu pot sa-l joc![]()
Ie... se va gasi in 2023 poate nici atunci, da-o dracului.. toata lumea a sperat ca in ianuarie-februarie se vor gasi, si suntem deja in mai..Xbox-ul la fel
De curiozitate, cate jocuri de PS5 ai? Defapt nu, cate jocuri sunt pe piata la ora ACTUALA incat efectiv ati ajuns la disperare dupa consola asta? Ati jucat absolut ORICE joc merita jucat pe ps4, pc sau alta consola? (pentru ca majoritatea avem si din astea). Aveti mai fratilor rabdare, nu e ca si cand maine va luati PS5 si in secunda doi cumparati zeci de titluri sa le jucati...
Nu e vb de jocuri ps5 , unii au vandut ps4 , altii vor ps5 pentru fluiditatea jocurilor, pentru FPS in multiplayer. Majoritatea care cauta ps5 joaca multiplayer , nu gamestory. Un PC game e prea scump pt mn.
Eu vreau PS5 pentru că nu am mai avut PlayStation până acum. Vreau sa joc God of war dar mi se pare că nu merită să îmi iau un ps4 pentru asta. Am Xbox one s dar vreau și playstation
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Oare nu este optiune si de "Facepalm" pe langa "Thanks" ?
Cand ii aud pe unii ce tampenii debiteaza..
Decat sa ma joc la 30 fpsuri, prefer sa nu ma joc nimic. Si sa nu ma luati cu povesti ca ,,esti pretentios,, ca pana si sora mea de 11 ani a simtit diferenta majora dintre 30 si 60 fps. De cand am ps5 am jucat multe jocuri (de ps4) care pe ps4 nu le-as fi jucat. Cine spune ca nu are de ce sa si ia pt ca nu sunt exclusivitati, se amageste![]()
Sa nu uitam marele avantaj al lui PS5 in orice joc fata de Ps4Pro -- AM SCAPAT DE AVIONUL DIN SUFRAGERIE
Pe mine personal ma intereseaza pentru fifa. Deci am timp de asteptat pana in octombrie cand se lanseaza fifa 22.
În toamnă (septembrie-octombrie) se încheie perioada de testare a PS5. Felicitări celor care au reușit să participe! Feedback-ul lor este important pentru Sony.PS5 probabil va fi (re)lansată în preajma sărbătorilor de iarnă împreună cu multe jocuri next-gen și va fi disponibilă în magazine în primăvara lui 2022.
Nu uitați să faceți precomandă, să vă înscrieți la tombole și să vă feriți de scalperi.
Predicție: 1 EURO ajunge la 5,5/6 lei
LE: Asta înseamnă că prețul va crește cu vreo 500 de lei, ajungând aproape de ofertele OLX actuale.
![]()
https://www.videogameschronicle.com/...ove-this-year/
Deci e posibil ca va dura inca un an pana cand vor putea produce destule.
Referitor la articolul despre vanzari, as fi curios sa inteleg fenomenul. De ce switch a vandut mai mult? trecand peste faptul ca sunt mai ieftine, ei nu au fost afectati de criza de semiconductoare?
Bookmarks