Sunteti careva omenosi sa postati un link direct pentru consola? Eu se pare ca am doar Digital Edition la favorite. Si nu cred ca vom vedea degraba editia digitala in Romania.
Sunteti careva omenosi sa postati un link direct pentru consola? Eu se pare ca am doar Digital Edition la favorite. Si nu cred ca vom vedea degraba editia digitala in Romania.
Nu inteleg ce-i cu atata boierie pe capul unora. Altii stau si dau telefoane, poate poate afla ceva si daca dau mai departe ce li sa zis si nu e corect, veniti toti "patronii" cu caterinca de 2 lei. Ce sa zic, in numele tuturor care incearca sa afle ceva, va rog frumos sa ne scuzati, stim ca nu e treaba usoara sa stai doar sa comentezi la adresa altora.
Cred ca au pus aia intr-un bol niste ore random, gen 8.34, 11.59 etc si au extras una.
A le pune in stoc e ft. simplu, adaugi cantitate si update.
normal ca e simplu, doar nu e treaba de o echipa intreaga, problema e ca probabil nu vor sa o puna chiar asa devreme, sa mai faca trafic
Nu le-a ajuns cu traficul, hai sa iesim toti de pe site 10-20 de minute ca poate le baga cand vad ca lumea renunta
Daaa, fiti pe faza ca astazi sigur SIGUR baga bataie de joc pe stoc la eMAG! Si se pare ca au ptr toata lumea din belsug!...
Bookmarks