Da, afara au luat samsarii ca apucatii. S-au epuizat stocuri intregi in cateva minute.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, afara au luat samsarii ca apucatii. S-au epuizat stocuri intregi in cateva minute.
Sent from my iPhone using Tapatalk
am vazut, dar nu ma asteptam, asta zic. in mintea mea, credeam ca sunt stocuri "fara numar" si vom putea comanda oricand. daca as fi stiut ca asa stau lucrurile, comandam atunci
Mie imi apar in stoc consolele ps5������ da nu merg adaugate.. poate dau drumu la ele pe 19������
Fratilor, hai sa lasam toate teoriile legate de numar de stocuri si ce interese au retailerii, mai avem 1 zi si putin si o sa vedem care este realitatea.
Realitatea e ca joi unii o sa fericiti ca au prins, altii o sa planga ca nu. Realitatea e ca unii dintre noi n-o sa aiba PS5 anul asta.
Si daca nu prinde cineva joi se sfarseste lumea? Stai linistit ca daca nu acum pana la Craciun sigur face toata lumea care isi doreste rost de consola.
Oricum, in Romania nu exista doar altex si emag, atata zic
De sarbatori ma duc si il iau de pe raft....la pariu. ������ Oricum,abia astept sa va ajunga consolele sa aud pareri. (Sper sa fie numai de bine). Ps4 pro mi-a ajuns acasa cu o zi inaintea lansarii. Asta la Timisoara,nu stiu in restul tarii ������
Nici nu mi-a venit consola si ar trebui sa scriu o "scurta recenzie". Coil wine, brick, queue...?
Salut baieti, cei care au facut precomanda a fost obligatoriu sa platiti cu cardul bancar sau era optiune de ramburs la livrare? Am niste retineri in legatura cu tranzactia bancara si as dori sa platesc prin ramburs DACA am norocul sa prind maine un ps5.
Mersi
Toate precomenzile s-au plătit în avans, deci numai cu cardul.
Sent from my Z Fold 2 using Tapatalk
Nu înțeleg de unde la unii frica asta de bănci? Am cunoștințe care in ziua de salariu scot pana la ultimul leu de pe card ca "da dacă le fura banca banii". In condițiile in care suntem in 2020 si poti plati cu cardul aproape tot si e mult mai comod si mai ușor de tinut evidenta cheltuielilor
True story,am dat comanda de un tv de la emag odata,am așteptat cam o luna după el după am anulat comanda deoarece produsul nu mai ajungea dacă era plata cu card rămâneam cu banii blocați atat pe acea perioada cât și dupa(pana îmi innapoiau banii mai dura câteva zile bune)
Bookmarks