La Altex nu am primit mail iar pentru acel AWB trackingul nu este disponibil.
Well aparent nu prea se fac in ordinea comenzilor, eu am comandat la 20:55, mai devreme decat unii de mai sus si cu toate astea eu inca nu am primit nimic de la emag, iar in comanda imi scrie livrare incepand cu 21 Noiembrie![]()
Eu am comandat versiunea cu disc de la eMag pe 17 și estimarea este începând cu Sâmbătă.
Am încercat sa schimb cu ridicare din show-room,dar aparent precomenzile au statusul finalizat și nu se mai pot modifica (info din call center)
Macar voi aveti confirmareca vine maine sau peste 3 zile aia e. Stiti ca va vine sigur.
Cei cu comenzi de la Gamers.RO, aveți update la AWB? La mine apare încă doar că AWB-ul a fost creat de sender. In mail-ul de la ei scria că s-ar putea sa fie delay la curierat cu înregistrarea AWB-ului, dar au trecut cele 24 de ore pe care le-au estimat ca delay.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Si mie imi scrie "Incepand de maine" in comanda, dar am primit SMS in care e precizat clar ca mine 19.11.2020 consola ajunge in showroom si ca ma vor anunta cand sa ma duc sa o ridic.
PS. nu am Emag Genius
La fel si la min (disc version):
SMS cu 19.11+ pe site
Estimat livrare:
Începând de mâine
Fara Emag Genius, comanda facuta pe 17 Sep 20:47, plata acceptata la 20:49.
Salutare. Mic update. Coletele cu livrare Urgent Cargus erau la rampa acum 20 de minute si asteptau masina pentru a fi incarcate. Se lucreaza si la cele cu livrare prin curier intern Altex. Asa cum au solicitat unii dintre voi, consolele vin ambalate in cutii, pentru protectie in plus.![]()
By paul in forum Microsoft Xbox Series
By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
By vasilescui in forum Travel & Fashion
By MonkY in forum Console Club
By rodarkone in forum Console Club
Bookmarks