Am tot citit pe reddit despre problema asta cu "purecii". Daca era o problema specifica jocurilor respective, ma gandesc ca ni se manifesta tututor, nu? Ce-i drept, eu nu le am, deci nu pot testa personal.
Consensul general pe reddit vis-a-vis de pureci, este returnarea in service "due to a faulty GPU". Ce-i drept, este ciudat ca in unele merge ok si-n altele, nu. De aceea i-am pus in vedere sa incerce cele 3 variante.
Bineinteles, mi-am asumat asta. Consider ca raportul pret/performanta/stocare nu recomanda un SSD extern. Pentru cele de PS5 astept sa deblocheze portul intern si probabil voi achizitiona unul de 1tb compatibil.
In ceea ce priveste externul, multi pe afara merg pe Samsung T7 la un pret.. ametitor pentru ce capacitate de stocare ofera.
Am mai citit si eu pe reddit ca ar fi de la GPU dar unora le face si in UI la mine doar in anumite jocuri.Recent am testst si BF1 si BF5 absolut nici o problema.Astro nimic Rachet and Clanck PS4 nimic
Consola vrea sa formateze ea tot hdd-ul? Poti sa ai o partitie pt PS5 si alta pt alte chestii? De ex, am un hdd pe care-l tin pt Raspberry pi (plex server), si as vrea sa am o partitie pe Plex una pt PS5. E doable?
Nu poti. Il formateaza tot.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 22-01-2021 at 12:56 ----------
Eu sunt singurul deranjat de modul in care store-ul este organizat pe PS5? Mi se pare atat de alambicat si de greu de gasit ceea ce cauti...
Sau poate sunt eu batut in cap?
Acum, vis-a-vis de stabilizarea firmware-ului, ce probleme ai intampinat? A mea merge brici din ziua 1. N-am avut crash-uri, n-am avut probleme cu HDD-ul extern (dupa primul update de FW), n-am avut slowdowns... etc
In continuare nu pot folosi hdd extern, l-am scos din consola si astept. Mi-am luat ceva reseturi cata vreme era conectat, sunt multi oameni pe diverse forumuri care se plang de problema asta. Invarte discul din ora in ora, magazinul la cum arata acum e in versiunea pre-alfa.
Pai aia cu discul invartit din ora in ora sau la cat timp face el, e alegerea lor si nu vad sa o elimine.
Parca asa a fost si la PS4 initial si la un moment dat au renuntat la ea. Asa imi amintesc, poate gresesc.
Si cu magazinul e alegerea lor, dar asta nu inseamna ca e ok. Daca la invartitul discului or fi avut ei ceva in cap, la magazin e o tampenie absoluta. Nu apare categoria de promotii decat cand si cand, nu stii unde sunt demourile si totul e cel putin alambicat.
Complet de acord, dar astea sunt "features not bugs", la asta ma refer. Astea nu intra la probleme de firmware sau stabilitate sau despre ce se discuta anterior.
Aia cu HDD-urile externe intra, dar se pare ca nu este ceva general valabil.
Dar da, Store-ul este execrabil. Am zis si eu cateva pagini in urma, cand ma chinuiam sa gasesc un demo si nu am gasit sectiunea respectiva.
Asa este, am dat din una in alta. Senzatia mea legata de PS5 si asta fara a o folosi prea mult, este ca totusi consola este instabila dpdv al softului. M-a scos din diverse jocuri in timp ce mai jucam si, per ansamblu, am vazut de cam multe ori mesajul ala cu "rebuild database". Nu tin minte nici la PS3 si nici la cele doua modele de PS4 sa fi fost asa probleme.
Cyberpunk il stergem de pe lista, ala are crash-uri indiferent de platforma. Chiar si acum, dupa nu stiu cate patch-uri.
Salutare. Am consola de câteva zile și încă încerc sa ma obișnuiesc cu ea. Intre timp am o problema și încerc sa văd găsesc o soluție și poate s-a mai lovit cineva pe aici de problema asta. Joc warzone destul de mult și pentru ca m-am obișnuit foarte mult cu controller de PS4 la care am atașat niște back buttons și cu un controller scuff am zis sa le conectez și la PS5. Warzone nu este un joc dedicat PS5 așa ca pot fi folosite și cele de PS4. Le-am contactat la consola Dar dupa câteva minute bune de joc incep sa o ia razna controllere, adică se mișcă singure, au Lag mare și chestii de genul asta. Aveți ideea unde ar fi problema ? Nu înțelege de ce dacă le deconectez și apoi le setez iar, merg fără probleme o operioada de timp dar după începe sa facă siguri.
Probabil Scuf-ul nu este compatibil cu PS5. Nu vad sa-si fi batut capul Sony nici cu compatibilitatea cu DS4, oricum DualSense ii este superior.
Aveti vreo recomandare privind statie de incarcare ps5 in afara de cea oficiala ?
Bookmarks