Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 305 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 6084

Thread: PlayStation Plus

1. #2861 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deocamdată știm sigur ca primim The Binding of Isaac, eu ma astept la o luna buna mai ales ca aniversează un an de cand au lansat PS4.

2. #2862 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar

3. #2863 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Mi-ai luat-o inainte. Bine ca pot edita mesajul.

4. #2864 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Noiembrie.... GTA V, AC Unity, FarCry 4....

PS+ games? Don't know, don't care....

Cred ca o sa treaca mult și bine pana o sa mai găsesc ceva interesant pe PS+... Pe old gen nu ma mai joc și oricum am trecut prin cam toate jocurile importante. Pe PS4 o sa mai dureze pana primim AAA games, din astea din primul an, pe care le-am jucat deja.. Iar indies nu ma atrag deloc.

Only Killzone, Metro Redux sau Infamous First Light sa fie mai de interes pt mine.. Murdered Soul Suspect..

Păcat ca au băgat multiplayer cu plata pe PS4, altfel ma lipseam liniștit de +.

5. #2865 SP
    Member madskills's Avatar
    pai de aia au si bagat mp cu plata pe ps4, ca daca nu o faceau, nici dracu nu-si mai cumpara ps+, constienti fiind ca este imposibil sa primesti jocuri de top din primul an. Dar na, e vorba de Sony, nu e de mirare ca au facut magaria asta Doar nu o sa vedem brusc o companie gigant care lasa de la ea pentru clienti

6. #2866 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Pana cand cumpar PS4 adio ps+.Sa se duca undeva cu ofertele lor din ultima vreme.Xbl e peste ei in ultima vreme la tot...Mai ales serviciul online , oferte la dlc , jocuri ... Degeaba e mai puternica PS4 , daca la servicii au devenit penibili si la updates varza , din cate mi-a spus un amic.

7. #2867 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

• Binding of Isaac: Rebirth (PS4/Vita)
    • SteamWorld Dig (PS4/Vita)
    • Frozen Synapse Prime (PS3/Vita?)
    • Luftrausers (PS3/Vita)
    • The Hungry Horde (Vita)
    • Escape Plan (PS4/Vita)
    Attached Images Attached Images 22oslky.png

8. #2868 SP
    Member felixanu's Avatar
    Slab, as cumpara iar un abonament doar pentru jocurile ce le-am strans in decursul lunilor de ps+. Multe nici nu le-am jucat.

9. #2869 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    multa iubire pt vita

10. #2870 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    jocuri acceptabile... eu sunt multumit de PS+, jocurile pe care le-am primit sunt jocuri faine (majoritate) si sunt jocuri pe care nu le-as fi cumparat.

11. #2871 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Steamworld si Isaac sunt superbe. A+ pe luna asta.

12. #2872 SP
    Junior Member csuree's Avatar
    Salutari. Imi puteti raspunde la o intrebare?
    Se poate sa am 2 conturi (pe uk si pe us) si sa am acces la toate jocurile mele?
    Adica daca am NFS rivals pe UK sa joc cu ea pe US sau invers, ca multe jocuri digitale merita mai bine pe US ca uk mi se pare cam scump, dar mai sunt si exceptii.

13. #2873 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Da. Content-ul de pe un anumit cont poate fi jucat si pe celalalt cont.

14. #2874 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Chiar e bataie de joc pe PS3. De cand e obligatoriu pe PS4 s-a dus in jos de tot. Am estimat o scadere a calitatii dar asta e precum serviciile publice din Romania de tot rasul. Nu am nimic cu jocurile indie dar Luftrausers nu este joc de bagat la la PS Plus. Mai bine joc Tyrian pe PC.

15. #2875 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Pe Blogul european încă nu s-a anunțat nimic oficial despre PS Plus deși trebuia de ieri să apară un anunț. Oricum după ce am văzut în leak nu va apărea nici acum Driveclub. Presupun că Driveclub: PS Plus Edition s-a dovedit a fi Drivecuc: M. I. A. Edition. Way to dangle the carrot, Sony bine că așteaptă lumea încă se mai lasă dusă cu zăhărelul :banghead:

16. #2876 SP
    Member nutzule's Avatar
    Mai bine nu anuntau nimic in aceasta luna! Cine stie, poate se pregatesc de luna cadourilor si au uitat de Noiembrie!

17. #2877 SP
    Junior Member csuree's Avatar
    okay.. pur si simplu e revoltator... aceasi joc pe US este cu 100 ron mai ieftin decat pe UK (shadow of mordor US 210 Ron vs UK 310).
    Am incercat si chiar merg jocurile de pe accountul Uk cand fac sign in cu accountul de Us.
    nah stiu cum iau jocurile de amu incolo.

18. #2878 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Salut!

19. #2879 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    eu mai am subscription pana in martie. noroc ca nu sunt prea atasat de multiplayer, asa ca daca nu-si revin astia pana atunci nu mai prelungesc. il mai re-activez cand o fi ceva interesant (pentru mine).

20. #2880 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Imi expira abonamentul pe 20 noiembrie, pe mine m-au pierdut , am jocuri mai bune pe telefon

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 305 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast