D3 eternal collection nu e nou lansat? Nu cred ca intra asa repede pe +, mai degraba baga doar editia normala de D3 ca sa te faca sa cumperi si restul pachetului, cum a facut Bungie cu D2
Foarte bună luna
D3 il am dar tot ma uitam de o reducere ptr expansiune
Nioh il am asa ca nu conteaza si graviti il am
Am terminat, gravity pe ps vita super joc char ma bucur că voi juca si partea a doua.
Ps nu uitati ca acest joc era exclusivitate ps vita, pacat ca partea a doua au scos o doar pe consola principală
Haha, good going guys cu "leak urile" cu care umpleti pagini in unele luni
- Friday the 13th: The Game (PS4)
- Laser League (PS4)
- Knowledge is Power (PS Plus bonus – PlayLink)
- Master Reboot (PS3)
- The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
- Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
- 2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4)
Dap... o luna destul de slaba, fata de ce ne-a obisnuit in ultima vreme.
Mai mult timp pt Assassins Creed si RDR2.
Wow ...dat de unde dracu au iesit atatea leaks cu Diablo 3 ..nu zic foarte bine facut photoshop
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nu am fost niciodata atent, pana cand se pot da jos jocurile de pe luna in curs? pana intra jocurile de pe luna urmatoare? Marti?
Eu stiu ca ai timp pana in prima zi de miercuri (exclus cred) din luna. Deci da, teoretic pana Marti.
Odata ce l'ai achizitionat prin PS Plus cu cost zero ramane lipit de contul tau cat timp ai cont , traieste SONY , sau ca sa fiu macabru ...tu ...deci poti sa stergi orice ...si poti sa iti reinstalezi orice atat timp cat ai abonamentul valabil.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Zvon pt luna viitoare:
Asta e pe site-ul lor oficial, inca apare: https://www.playstation.com/en-us/ex...ortal-ps-plus/ .
Nu mai pune-ti botul la toate zvonurile ca o sa ramaneti dezamagiti.Linkul mi se pare cam dubios.Sony nu anunta niciodata cu o luna inaine ce jocuri ofera pentru ps plus.
Bookmarks