Deocamdată știm sigur ca primim The Binding of Isaac, eu ma astept la o luna buna mai ales ca aniversează un an de cand au lansat PS4.
Printable View
Deocamdată știm sigur ca primim The Binding of Isaac, eu ma astept la o luna buna mai ales ca aniversează un an de cand au lansat PS4.
not much. doar chestia de mai jos:
PS Plus Free Game For Nov 2014: "Don't Expect AAA Retail Games for PS3 or PS4" & More Details Leaked
Mi-ai luat-o inainte. Bine ca pot edita mesajul.
Noiembrie.... GTA V, AC Unity, FarCry 4....
PS+ games? Don't know, don't care....
Cred ca o sa treaca mult și bine pana o sa mai găsesc ceva interesant pe PS+... Pe old gen nu ma mai joc și oricum am trecut prin cam toate jocurile importante. Pe PS4 o sa mai dureze pana primim AAA games, din astea din primul an, pe care le-am jucat deja.. Iar indies nu ma atrag deloc.
Only Killzone, Metro Redux sau Infamous First Light sa fie mai de interes pt mine.. Murdered Soul Suspect..
Păcat ca au băgat multiplayer cu plata pe PS4, altfel ma lipseam liniștit de +.
pai de aia au si bagat mp cu plata pe ps4, ca daca nu o faceau, nici dracu nu-si mai cumpara ps+, constienti fiind ca este imposibil sa primesti jocuri de top din primul an. Dar na, e vorba de Sony, nu e de mirare ca au facut magaria asta :) Doar nu o sa vedem brusc o companie gigant care lasa de la ea pentru clienti :)
Pana cand cumpar PS4 adio ps+.Sa se duca undeva cu ofertele lor din ultima vreme.Xbl e peste ei in ultima vreme la tot...Mai ales serviciul online , oferte la dlc , jocuri ... Degeaba e mai puternica PS4 , daca la servicii au devenit penibili si la updates varza , din cate mi-a spus un amic.
http://www.youtube.com/watch?v=PZsTb-2RRqA
- Binding of Isaac: Rebirth (PS4/Vita)
- SteamWorld Dig (PS4/Vita)
- Frozen Synapse Prime (PS3/Vita?)
- Luftrausers (PS3/Vita)
- The Hungry Horde (Vita)
- Escape Plan (PS4/Vita)
Slab, as cumpara iar un abonament doar pentru jocurile ce le-am strans in decursul lunilor de ps+. Multe nici nu le-am jucat.
multa iubire pt vita
jocuri acceptabile... eu sunt multumit de PS+, jocurile pe care le-am primit sunt jocuri faine (majoritate) si sunt jocuri pe care nu le-as fi cumparat.
Steamworld si Isaac sunt superbe. A+ pe luna asta.
Salutari. Imi puteti raspunde la o intrebare?
Se poate sa am 2 conturi (pe uk si pe us) si sa am acces la toate jocurile mele?
Adica daca am NFS rivals pe UK sa joc cu ea pe US sau invers, ca multe jocuri digitale merita mai bine pe US ca uk mi se pare cam scump, dar mai sunt si exceptii.
Da. Content-ul de pe un anumit cont poate fi jucat si pe celalalt cont.
Chiar e bataie de joc pe PS3. De cand e obligatoriu pe PS4 s-a dus in jos de tot. Am estimat o scadere a calitatii dar asta e precum serviciile publice din Romania de tot rasul. Nu am nimic cu jocurile indie dar Luftrausers nu este joc de bagat la la PS Plus. Mai bine joc Tyrian pe PC.
Pe Blogul european încă nu s-a anunțat nimic oficial despre PS Plus deși trebuia de ieri să apară un anunț. Oricum după ce am văzut în leak nu va apărea nici acum Driveclub. Presupun că Driveclub: PS Plus Edition s-a dovedit a fi Drivecuc: M. I. A. Edition. Way to dangle the carrot, Sony :mad: bine că așteaptă lumea încă se mai lasă dusă cu zăhărelul :banghead:
Mai bine nu anuntau nimic in aceasta luna! Cine stie, poate se pregatesc de luna cadourilor si au uitat de Noiembrie!
okay.. pur si simplu e revoltator... aceasi joc pe US este cu 100 ron mai ieftin decat pe UK (shadow of mordor US 210 Ron vs UK 310).
Am incercat si chiar merg jocurile de pe accountul Uk cand fac sign in cu accountul de Us.
nah stiu cum iau jocurile de amu incolo.
Salut! :p
eu mai am subscription pana in martie. noroc ca nu sunt prea atasat de multiplayer, asa ca daca nu-si revin astia pana atunci nu mai prelungesc. il mai re-activez cand o fi ceva interesant (pentru mine).
Imi expira abonamentul pe 20 noiembrie, pe mine m-au pierdut , am jocuri mai bune pe telefon