Salut prin sharing se ofera atat jocurile de plus cat si posibilitate de cel cu care voi share-ui sa aiba si acces la plus (multiplayer)de la mine ?
Salut prin sharing se ofera atat jocurile de plus cat si posibilitate de cel cu care voi share-ui sa aiba si acces la plus (multiplayer)de la mine ?
Poate s-a mai pus intrebarea asta, imi cer scuze.
Eu o sa am PS4 si un prieten are PS3. Putem juca amandoi, in acelasi timp, jocuri pe PS plus, fara sa afecteze unul pe celalalt? Multumesc
Umbla o vorba, sper sa nu fie o gogoașă, asa ca luați-o drept zvon In noiembrie dau băieții unda verde pt. PlayStation Store Romania.
Ar fi o veste extraordinara, deși nu știu câți ar trece cu conturile de PS plus, cel puțin, pe România.
Hmmm. Sa astept pana atunci sa dau redeem codului de UT la FIFA...?
Parca se putea face redeem pana in martie... Vad ce scrie pe el cand soseste si cred ca astept
Iar începeți? Urmează acum si cei cu: "nu ma încălzește cu nimic, preturile prea mari cu siguranță, etc..." Sa vina mai repede, sa nu fie zvon si poate vedem si romani mai bucuroși, pana acum am plâns 8 ani dupa Store, daca-l primim, de ce il primim? Balcanic...
@gvingi eu nu as aștepta
eu am contul pe PS Romania, asa ca da sa vina ca prea am acces la putine lucruri pe userul meu
@Dant3 Daca exista o sansa eu astept. La ce schimbari au facut in marketul din UT nu mai pot muta jucatori de pe un cont pe altul. Cum eu joc pe contul de RO, as prefera sa fac redeem direct in acel cont...
Și dacă nu vine? Nu înțelegeți greșit, și eu vreau sa vad asta în România, numai ca e greu de crezut ca ne vor baga și pe noi în seama.
Avand in vedere modificarile facute de ceva timp la conturi, sigur va veni si store-ul. Acum se pune problema cand.
Ce bine ca am aflat definiția zvonului. Mulțumesc. Whatever, eu ma refeream la postul lui gvingi76 în legătură cu așteptatul.
Ma bucur ca te-am luminat, data viitoare când mai aud ceva ma abțin, am observat in ultima vreme foarte mulți cârcotași pe forum, inclusiv pe topicul cu preturi bune. Mai luați si partea plina a paharului, in cazul PS Store m-am bucurat doar când am văzut ca apare "moneda" RON.
Cand oare putem downloada Drive Club free pt ps+ ? Am intrat azi si nu e inca disponibil.
Bookmarks