Nu mai bine iei cardul nou si actualizezi datele de plata?![]()
Nu vorbesc din expperienta ca nu stiu cum e la ei, dar daca au implementat treaba logic si corect ar trebui sa primesti un mail ca plata a esuat si sa incerci dinou!
Series S exista strict ca sa acopere gamerii cu buget redus care nu isi permit consola series x + jocuri. Sistemul prin care platesti x dolari pe luna si ai consola si jocuri si multiplayer online este o idee buna, accesibila si ieftina pentru un astfel de gamer. In plus cand ai buget redus te intereseaza sa te joci mai mult decat detalii grafice si fps.
Cand eram student as fi dat orice sa gasesc asemenea oferta pe piata.
^Deja o dam în offtopic, poate muta cineva discuția in altă parte.
Aici greșești cu bugetul. Series S este doar la prima vedere cea mai ieftina opțiune, dar dacă stai sa faci calculele exacte o sa vezi că de fapt cea mai ieftina opțiune este Series X cu jocurile cumpărate și vândute pe olx.
Series S: $300 initial + $15 pe lună game pass => după un an ai ajuns deja la un cost de $500. Tine cont că o să păstrezi consola in medie 7 ani (sau mai mult daca vorbim de cineva care nu are bani să treacă la next gen day one), deci o sa plătești $1260 pe abonament pentru generația actuală, in condițiile in care nu cumperi nici măcar un singur joc. Total $1560.
Series X: $500 + $0 pe lună. Jocurile le iei de OLX și le vinzi cu aceeași sumă după ce le-ai terminat, deci oricate ai juca la finalul zilei nu te costa nimic. Eventual mai pierzi cate 20 de lei când se devalorizează ceva, dar nesemnificativ. Joci și multiplayer? Gold $8 pe lună => $700 in 7 ani => total $1200 ca să stai cu Series X generația asta și să te joci toate jocurile care apar, nu doar ce dau ei la game pass.
Fii atent, chiar și pentru cazul extrem in care nu ai toți banii de consolă acum și vrei sa te joci și multiplayer, tot nu ieși mai ieftin cu Series S. Daca te gândești la 2 ani rate fara dobândă, diferența de preț dintre Gold și Game pass e fix diferența dintre valoarea ratelor celor două console.
Când eram student nu mi-aș fi permis să dau bani in fiecare luna pentru jocuri și abonamente de multiplayer. Îmi păstrez ideea, Series S nu are niciun motiv să existe. Daca ai bani de dat iei Series X, daca nu ai bani de dat iei Series X și vinzi jocurile. Poate cel mult ar avea sens pentru cine nu are bani și e și leneș, dar un astfel de om cred că are probleme mai importante decât joaca.
Series S e buna pentru Microsoft la facut bani pentru ca ai jocuri digitale si GamePass, te tin captiv.
Series X e cea mai buna optiune pentru orice jucator daca gandesti un pic si faci niste calcule cum a spus Espiritus.
Eu nu sunt de acord cu asta. Eu nu-mi pot imagina Xbox fara Game Pass. In niciun caz Series X.
Nu as putea sa dau bani pe jocuri deja incluse in abonament, chiar daca teoretic le poti vinde mai departe, desi mai greu. Merg pe principiu ca majoritatea oamenilor cu Xbox au Game Pass si atunci nu as avea cui sa vand la pret mare un joc, iar hit-ul financiar ar fi destul de mare in cazul asta.
Iar in cateva luni, de cand vom putea juca jocuri de Series X prin cloud gaming pe consola, deja nu prea mai conteaza diferenta hardware. Poti juca si pe One X (preferabil, pentru 4k output) fara nicio problema.
Desigur, asta in tarile cu apa calda
Cat de pretul abonamentului, nu e chiar 15$ pe luna pentru 7 ani. Iei pe 12 luni, iesi mai ieftin. Iei la vreo reducere si iesi si mai ieftin.
Personal am tot luat 12 luni de GPU la 200 lei. Iar asta inseamna 3 euro pe luna. Si are si EA Access inclus.
Depinde de cate jocuri ai, eu am peste 700 jocuri cumparate si nu am jucat nici jumatate din ele plus abonamentul PS Plus de unde mai primesc jocuri in fiecare luna. Am vrut la un moment dat sa imi iau GamePass dar asta insemna sa nu mai le joc pe cele care care le am deja.
GamePass e bun pentru cine are jocuri putine.
Depinde cum privesti. Cu siguranta nu e pentru oricine, asa cum nici consolele nu sunt pentru oricine sau orice alt lucru in lumea asta.
Game pass e bun pentru jocurile noi adaugate day 1 + jocurile mai vechi pe care nu le-ai jucat sau EA access.
Si eu am sute de jocuri cumparate si jucate la vremea lor (nu sunt adeptul cumparaturilor doar pentru ca sunt la oferta, dar care nu ma intereseaza, cum nu dau redeem nici la jocurile gratis daca nu ma intereseaza si nu am de gand sa le joc vreodata) dar tot ma joc tot ce apare daca-mi starneste cat de cat interesul.
Dar cand vezi un joc gen Pshychonauts 2 care e day 1 in Game Pass si full price pe PS5, parca e mai rentabil acel abonament lunar si te bucuri de el fara extra bani. Si cum au fost si vor tot fi multe (inclusiv jocurile Bethesda).
Un alt exemplu excelent este Microsoft Flight Simulator. Joc pe care nu as fi dat bani ca sa-l iau fizic, gandindu-ma ca ma joc 2-3h si ma plictisesc, nefiind fan al jocurilor de genu. Dar fiind inclus, l-am instalat si am pierdut vreo 10h explorand si a ramas instalat.
Momentan m-am plictisit de el, dar cu siguranta voi intra dupa fiecare update ca sa vad ce alte orase au mai updatat si sa mai explorez vreun alt colt de lume.
Mi se parea idee geniala GamePass-ul pana cand am vazut ca jocurile mai si pleaca de acolo, sunt disponibile doar o perioada: https://gamerant.com/xbox-game-pass-...g-august-2021/ .
Not for sale:
Xbox Celebrates Marvel Studios’ “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” - Xbox WireIn celebration of the highly anticipated upcoming theatrical release of Marvel Studios’, “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings,” Xbox created a special kit including a custom Xbox Series X console, custom Xbox Wireless Controller, a Shang-Chi action figure, and a 12-month Xbox Game Pass card, all of which are encased in special themed packaging inspired by the history-making movie.
Emblazoned with the logo and detailed artwork from “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings,” fans have the chance to win the custom Xbox Series X console and Xbox Wireless Controller featuring red, scale-like detailing on its grips by vanquishing Ten Rings.
Enter for Your Chance to Win a Custom Far Cry 6 Xbox Series X - Xbox WireTo celebrate the upcoming release of Far Cry 6 on Xbox One and Xbox Series X|S, Ubisoft and Xbox are excited to announce the Custom Far Cry 6 Xbox Series X sweepstakes.
In addition to a custom Far Cry 6 Xbox Series X and controller, winners will also receive a digital copy of the game, a Samsung NEO QLED TV, and exclusive Far Cry 6 merchandise.
Puteți sa îmi spuneți cum sa fac sa dau retur la xbox series x? Îl am de 8 zile luat de pe gamers. Ro ca pe site nu apare opțiunea de retur.
Pe pagina asta la secțiunea Returul produselor găsești procedura.
https://www.gamers.ro/informatii
Iti dadusem si eu detaliile aici. Ai cautat macar pe site la ei? Ca-i atat de usor de gasit...
Concurs disponibil si in Romania, pana la ora 09:59, 23 septembrie: DIABLO II: RESURRECTED PC & CONSOLE GIVEAWAY - Rules - Diablo II: Resurrected - Diablo 3 Forums.
Pentru consola: Diablo on Twitter: "Show your devotion... Share your most prized Diablo possession in the comments below to enter for a chance to win this custom @Xbox Series X. Enter by 11:59 pm PT. 📜 Rules: https://t.co/f9j2ghnB3L https://t.co/EcTaejF7RN" / Twitter
Dolby Vision gaming goes live on Xbox Series XOriginally Posted by Polygon
Dolby Vision Gaming Now Available on Xbox Series XIS - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Mai are cineva astfel de viteze la download? O fi vreo problema cu Xbox Store sau care ar fi explicația?
Bookmarks