Eu speram la un Series X... dar banuiesc ca este cererea mult mai mare si automat nu au suficiente si pt. RO.
Eu speram la un Series X... dar banuiesc ca este cererea mult mai mare si automat nu au suficiente si pt. RO.
Chiar nu o sa aduca nimeni Series X la noi? Jeez...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu au cum sa aduca decat la supra pret. Ar conveni cuiva de aici sa-l ia cu 3500 lei spre ex? Asa cum se dau placile video acum cu adaos de 300€?
Mai bine sa nu fie si cand vin, sa vina la pretul normal.
Series S la:
- Altex: Consola Microsoft Xbox Series S 512GB, alb - 1599.90 RON
- Media Galaxy: Consola Microsoft Xbox Series S 512GB, alb - 1599.90 RON
doar Series S? Hai ca cu un pic de noroc poate apar cateva bucati si de Series X. My body is ready.
Băieți gamers.ro
Comanda Dumneavoastră a fost preluată de către curier, veți primi coletul în 1-5 zile lucrătoare.![]()
Totusi controllerul aditional a fost pus la pret intreg. Si la voi la fel? Vorbesc de bundle-ul cu extra controller.
Am primit și eu notificarea de la Gamers, 2362ron aka 486e la cursul BNR..fingers crossed ������
Am primit si eu mail de la gamers.ro cu preluarea comenzii, ceea ce e super. Insa... imi displace ca au facut ceva uratel. Eu am precomandat bundle-ul "Xbox Series X 1TB + controller adițional (Alb)" care zice ca e 2 517,90 lei "Pret final" pe pagina produsului pe site-ul lor. In emailul primit acum apare separat: Xbox Series X 1TB la 2467 lei + Xbox controller wireless (Alb) la 276,9 lei pentru un total de 2743,9 lei (adica ambele produse la pretul lor individual). Au zis ei in mail-ul de precomanda ca "preturile au caracter informativ si ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile" dar atunci care mai e rostul bundle-ului... Credeam ca ideea unui bundle e sa vinzi mai multe produse laolalta cu un mic discount. Nu mi se pare prea cinstita faza asta...
Bookmarks