Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 171 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #501 SP
    Member batmantiby's Avatar
    azi am reusit sa pun si eu mainile pe consola mi se pare pur si simplu extraordinara. din pacate nu am avut bani sa imi iau si Uncharted: Golden Abyss la ea, doar consola si cardul de 16gb. momentan ma distrez cu demourile de pe PSN, urmand sa imi achizitionez Uncharted, Wipeout si Rayman.

must-have pt gameri

2. #502 SP
    Member krOOm's Avatar
    @batmantiby să o folosești cu plăcere și să te bucuri de ea!

3. #503 SP
    Member robilicious's Avatar
    am si eu o intrebare in legatura cu 3g-ul?cum se foloseste asta?

4. #504 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am "pipait" azi o Vita si butoanele mi s-au prea mici si apropiate. Cum se simte in mana dupa mai mult timp ?

5. #505 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Tot mici si apropiate, creaza si putin disconfort. Cel putin cu impresia asta am ramas eu dupa 4 zile de utilizare.

6. #506 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Am "pipait" azi o Vita si butoanele mi s-au prea mici si apropiate. Cum se simte in mana dupa mai mult timp ?
    pe mine sincer nu ma deranjeaza dimensiunea butoanelor...mi se par potrivite. am avut si PSP, am si PS3 si comparativ cu astea intr-adevar sunt mai minuscule la PSV dar mi se par ok. ma deranjeaza putin faptul ca in meniu merge numai touch (no buttons), ca nu are flash player pt Youtube(sau macar Youtube XL - PS3) si ca nu are functie de copy/paste text (sau are si nu stiu eu). in rest la gaming, filme, etc mi se pare geniala.

7. #507 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai tocmai asta si este, consola pentru gaming. Dezaprob comentariile de genul: camera slaba, nu are nu stiu ce player sau browser, GPS-ul are nu stiu ce. Pana la urma eu nu inteleg de ce se mai complica producatorii cu astfel de optiuni la o consola dedicata gamingului. Pretul suplimentar pentru implementarea acestora s-ar putea rasfrange in hardware mai performant sau pret mai mic.

8. #508 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Pana la urma eu nu inteleg de ce se mai complica producatorii cu astfel de optiuni la o consola dedicata gamingului.
    Pentru ca "publicul" vrea. Exact ca si la telefoane, nu toata lumea e cunoscator si are pretentii. Sunt o gramada de melteni care-si cumpara telefon mobil pentru ca are "camera de 8 megapixeli". Nu conteaza ca are senzor cat varful acului si "obiectiv" patetic, conteaza ca e de "8 megapixeli", multi cred ca o camera de 8 MP de pe un telefon e "mai tare" ca si un Nikon D40 (de 6 MP).

Fix asa e si la console, melteanul e extaziat daca se poate uita la "youtube" de pe consola si ca poate face poze cu ea. Si daca ne gandim nici nu e asa rau, mai ales la portabile, poate nu toti isi permit sa care cu ei si tableta si consola si aparat foto.

9. #509 SP
    Member krOOm's Avatar
    Referitor la camera foto,eu zic ca scopul ei nu este sa faca poze ci sa te poti juca jocuri cu ajutorul ei gen cum is jocurile cu AR CARDS.Daca chiar vroiau sa faca o camera pentru fotografii faceau,nu cred ca era o problema.

10. #510 SP
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Pentru ca "publicul" vrea. Exact ca si la telefoane, nu toata lumea e cunoscator si are pretentii. Sunt o gramada de melteni care-si cumpara telefon mobil pentru ca are "camera de 8 megapixeli". Nu conteaza ca are senzor cat varful acului si "obiectiv" patetic, conteaza ca e de "8 megapixeli", multi cred ca o camera de 8 MP de pe un telefon e "mai tare" ca si un Nikon D40 (de 6 MP).

Fix asa e si la console, melteanul e extaziat daca se poate uita la "youtube" de pe consola si ca poate face poze cu ea. Si daca ne gandim nici nu e asa rau, mai ales la portabile, poate nu toti isi permit sa care cu ei si tableta si consola si aparat foto.
    ce ti se pare tie asa meltenesc la faptul ca unii doresc si youtube pe consola? mie unu mi se pare o idee buna sa fie pus in valoare ecranul de 5" cu youtube pe consola care sa iti permita sa vezi filmulete in toata splendoarea lor pe displayul oferit de consola.

11. #511 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by batmantiby View Post
    ce ti se pare tie asa meltenesc la faptul ca unii doresc si youtube pe consola? mie unu mi se pare o idee buna sa fie pus in valoare ecranul de 5" cu youtube pe consola care sa iti permita sa vezi filmulete in toata splendoarea lor pe displayul oferit de consola.
    Citeste tot ce am scris, am zis ca nu e chiar asa rau, mai ales pt un device portabil. Dar sa faci poze cu ea mi se pare chiar o fapta demna de un meltean.

12. #512 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Eu o sa cumpar consola cand o sa aiba flash support sa ma uit pe youtube ca poate caut un walkthrough sau vreau sa ascult o melodie care nu e pe card,acuma toate panaramele de telefoane au flash si tocmai psv-ul cu amoled de 5 inci nu are,epic fail sony.

13. #513 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Eu o sa cumpar consola cand o sa aiba flash support sa ma uit pe youtube ca poate caut un walkthrough sau vreau sa ascult o melodie care nu e pe card,acuma toate panaramele de telefoane au flash si tocmai psv-ul cu amoled de 5 inci nu are,epic fail sony.
    Ca sa te uiti pe Youtube nu-ti trebuie neaparat Flash support. Merge HTML5 fara probleme (si chiar mai bine). O aplicatie solida pt. YouTube i-ar lua unui developer cam o zi... Intrebarea este daca vrea Sony

14. #514 SP
    Member szabi90's Avatar
    Fifa 12 este tot in top 10 jocur ps vita !!!

Upcomming PS VITA GAMES :

Silent Hill: Book of Memories Konami Mar 27, 2012
    Adventure

Supremacy MMA: Unrestricted 505 Games Mar 27, 2012
    Fighting

Doctor Who: The Eternity Clock BBC Multimed... Mar 30, 2012
    Action

Super Monkey Ball: Banana Splitz SEGA Mar 31, 2012
    Puzzle Action

The Pinball Arcade FarSight Stu... Mar 31, 2012
    Pinball

Disgaea 3: Absence of Detention NIS Apr 17, 2012
    Strategy RPG

Mortal Kombat Warner Bros.... May 02, 2012
    Fighting

Resistance: Burning Skies Sony Compute... May 29, 2012
    Shooter

Retro City Rampage Vblank Enter... May 30, 2012
    Action Adventure

Gravity Rush Sony Compute... Jun 12, 2012
    Action

LEGO Batman 2: DC Super Heroes Warner Bros.... Jun 19, 2012
    Action Adventure
    LittleBigPlanet Sony Compute... Jun 26, 2012
    Platformer - PS3 : 01/18

Marvel Pinball: Avengers Chronicles Zen Studios Jun 30, 2012
    Pinball

Madden NFL 13 Electronic A... Aug 28, 2012
    Sports - PS3 : 08/28 , Wii : 08/28 , X360 : 08/28

Warrior's Lair Sony Compute... Sep 25, 2012
    Action RPG - PS3 : 09/25

Call of Duty Vita [working title] Activision Sep 30, 2012
    Shooter

Street Fighter x Tekken Capcom Sep 30, 2012
    Fighting
    Dragon's Crown Ignition Ent... Sep 30, 2012
    Action - PS3 : 12/31

The Flying Hamster HD The Game Ate... Dec 31, 2012
    Shooter - X360 , PC , Mac , PSP : 12/07

Dungeon Defenders Reverb Publi... Dec 31, 2012
    Strategy

Shoot Many Robots Ubisoft Dec 31, 2012
    Shooter

Dust 514 Companion TBA Dec 31, 2012
    Productivity

Oddworld: Munch's Oddysee HD Just Add Wat... Dec 31, 2012
    Adventure

Oddworld: Stranger's Wrath HD Just Add Wat... Dec 31, 2012
    Action Adventure

Pub Games Icon Games Dec 31, 2012
    Sports

Urban Trials Tate Interac... Dec 31, 2012
    Racing - PSP

The Treasures of Montezuma Blitz Alawar Enter... Dec 31, 2012
    Puzzle Adventure - NDS : 12/16

StarDrone Extended Beatshapers Dec 31, 2012
    Action

New King's Story Konami Dec 31, 2012
    RPG

Virtue's Last Reward Aksys Games Dec 31, 2012
    Adventure

Metal Gear Solid HD Collection Konami Dec 31, 2012

Dragon's Racing Ignition Ent... Dec 31, 2012
    Racing Action

Robot Rescue Revolution Teyon Dec 31, 2012
    Puzzle

Madagascar 3: The Video Game D3 Publisher Dec 31, 2012

15. #515 SP
    Member Darku's Avatar
    Cine cumpara Wipeout 2048 din UK si are cont de PSN US, fac eu schimb de un Network Pass de US cu unul de UK. Se pare ca network pass-ul functioneaza doar cu regiunea de unde a fost cumparat jocul. Am cont de UK si jocul de US si nu pot folosi Network Pass-ul
    Mai bine nici nu le faceau...

16. #516 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A mai observat cineva ca sunt zeci de PS Vita de vanzare pe aria bazar? Oare chiar sunt toti dezamagiti de consola?

17. #517 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    A mai observat cineva ca sunt zeci de PS Vita de vanzare pe aria bazar? Oare chiar sunt toti dezamagiti de consola?
    Majoritatea... Poate se va schimba acest lucru daca Sony isi revizuieste preturile si modul de lucru cu developerii/publisherii.

18. #518 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Adevarul este ca si eu sunt destul de dezamagit, dar m-am uitat pe lista jocurilor ce urmeaza sa apara si sunt unele titluri interesante. Doar ca mai e de asteptat pana atunci.

19. #519 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

20. #520 SP
    Member Darku's Avatar
    In sfarsit am terminat astazi Rayman Origins, Uncharted cu trei zile in urma. Ambele au atata content si replay value, incredibile jocuri. Uncharted GA chiar mi s-a parut un joc mai lung decat Uncharted 3 sau 2, per total seamana enorm de mult cu Uncharted 2 decat cu celelate doua. Sa faci toate achievements in Golden Abyss iti trebuie vreo 40-50 de ore , pentru Rayman trebuie mult skill.

A cumparat cineva Ridge Racer de pe PSN store ? Daca da, imi puteti spune daca vine cu acel Gold Pass (DLC) sau trebuie cumparat separat ?
    Cei care ati incercat Mutant Blobs Attack cum vi s-a parut ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 171 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast