Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 171 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast
Results 921 to 940 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #921 SP
    Member szabi90's Avatar
    M-ai inteles total gresit. Vreau sa transfer jocuri PS1 , de pe PS3 pe PS VITA.

Vreau sa stiu daca este cineva din Cluj care ma poate ajuta.

2. #922 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Pai daca le ai pe ps 3 am presupus ca le ai pe contul de psn -

3. #923 SP
    Member szabi90's Avatar
    Am scris , caut pe cineva care are PS3 , sa ma ajute sa transfer jocuri PS1 pe PS VITA.

Eu nu am PS3.

Jocuri PSP se pot transfera de pe PS3 pe Ps vita ?

4. #924 SP
    Man nu ai nevoie de ps3 intrii pe store cumperi ce vrei tu direct de pe consola ta nu e necesar sa treci prin ps3

5. #925 SP
    Member szabi90's Avatar
    Nu vreau sa cumpar jocuri PS1 , costa mult.

Asa stiu ca PS3 fiind modabil , poti instala gratuit jocuri pe consola , asfel le poti tranfera pe PS Vita.

Poate nu ii posibil , nu am PS3 si nici nu am avut , insa cum am citit pe forumuri , am vazut pe youtube , poti transfera gratuit de pe PS3 jocuri ps1 pe PS VITA.

6. #926 SP
    Sincer cred ca nu poti face asta - psvita trebuie sa fie modatnu ps3 ul

7. #927 SP
    Member szabi90's Avatar
    A incercat cineva sa downloadeze PSN CODE GENERATOR ? Eu tot incerc sa il downloadez insa nu merge , peste tot pe Youtube am vazut multi postand videoclipuri despre downloadarea si instalarea programului , insa eu nu reusesc. Au primit si foarte multe likeuri , commenturi " ca functioneaza " etc...

8. #928 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    A incercat cineva sa downloadeze PSN CODE GENERATOR ? Eu tot incerc sa il downloadez insa nu merge , peste tot pe Youtube am vazut multi postand videoclipuri despre downloadarea si instalarea programului , insa eu nu reusesc. Au primit si foarte multe likeuri , commenturi " ca functioneaza " etc...
    dude...

9. #929 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Mai usor cu pirateria, incearca sa iti cumperi jocurile ca restul lumii...

10. #930 SP
    Member szabi90's Avatar
    Eu intrebam doar , de ce sa dau atatia bani ,daca exista posibilitatea de a le downloada gratuit
    A incercat cineva PSN CODE Generator ?

11. #931 SP
    Member Swift's Avatar
    Eu intrebam doar , de ce sa dau atatia bani ,daca exista posibilitatea de a le downloada gratuit , trebuie sa fi prost.

A incercat cineva PSN CODE Generator ?
    De ce ti-ai mai luat Vita atunci?

12. #932 SP
    Member szabi90's Avatar
    Jocuri Ps vita nu prea apar , si sa dau bani pe jocuri PSP , PS1 , nu vreau. Atunci mai bine imi cumpar un PSP.

Dar totusi , daca cu PSN Code Generator le poti cumpara gratuit de pe PSN , merita incercat. Jocurile oricum costa mult.

13. #933 SP
    Member Swift's Avatar
    Cred ca ar trebui sa iti alegi alt hobby

14. #934 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Jocuri Ps vita nu prea apar , si sa dau bani pe jocuri PSP , PS1 , nu vreau. Atunci mai bine imi cumpar un PSP.

Dar totusi , daca cu PSN Code Generator le poti cumpara gratuit de pe PSN , merita incercat. Jocurile oricum costa mult.
    Cum poti sa crezi ca exista asa ceva ca un "PSN Code Generator" ? Probabil ca ti-ai umplut calculatorul de troieni si keyloggere acum.
    Si chiar daca ti-ai genera cumva un cod de PSN functionabil, SONY ar vedea usor ca nu este cumparat si te-ai alege cu contul banat.

Best of luck to you.

15. #935 SP
    Member szabi90's Avatar
    ---------- Post added 10-09-2012 at 09:22 AM ----------

[/COLOR]
    Quote Originally Posted by Swift View Post
    Cred ca ar trebui sa iti alegi alt hobby
    Nu este vorba de Hobby , vroiam sa stiu daca a incercat cineva asta.

Am vazut pe Youtube , si m-am mirat ca oare este posibil asa ceva , dupa ce am vazut ca multi au scris ca programul functioneaza , au dat sute de like-uri.

---------- Post added 10-09-2012 at 09:24 AM ----------

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cum poti sa crezi ca exista asa ceva ca un "PSN Code Generator" ? Probabil ca ti-ai umplut calculatorul de troieni si keyloggere acum.
    Si chiar daca ti-ai genera cumva un cod de PSN functionabil, SONY ar vedea usor ca nu este cumparat si te-ai alege cu contul banat.

Best of luck to you.
    Asta am vazut pe youtube , nu stiu ce sa cred , vroiam sa stiu daca functioneaza.

16. #936 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    szabi90, urmaresc threadul de ceva timp...sunt curios ce te joci pe vita. majoritatea timpului cauti aplicatii, homebrew etc, dar mai deloc jocuri. eu am vita si cateva jocuri care ma fac sa nu mai simt nevoia de altceva momentan -ex - lumines, rayman, disgaea3, fifa...o sa vina LBP de exemplu...bine, poate sunt subiectiv, si doar mie imi plac jocurile astea, dar nu cred ca ti-ai luat o consola pentru jocuri...ca sa nu te joci jocuri pe ea...

17. #937 SP
    Member szabi90's Avatar
    Pacat ca jocuri nu prea apar , daca ar aparea ceva titluri importante " de exemplu GTA , un joc de strategie " age of empires , warcraft , diablo " , Counter Strike " sunt sigur ca consola ar avea succes mult mai mare pe piata.

Poate Call of duty , nfs aduce un +

Eu folosesc consola nu numai pt. jucat , si pt. web browser , muzica , filme , aplicatii.

18. #938 SP
    Junior Member volt's Avatar
    szabi,vinde vita-ul si cumpara un ipad 1'st/2'nd gen.Aplicatiile sunt praf/inexistente,web browserul nu are suport html sau flash asta nu ar fi o mare problema dar e si infect pe deasupra/volumul la casti este foarte incet/pe ecranelul acela este greu sa te uiti la filme mai ales ca trebuie convertite.

19. #939 SP
    Member szabi90's Avatar
    Ar putea sa mearga si mai bine , Volt insa este ok , sunt multumit , dupa cum am mentionat " il folosesc la mai multe , ma joc , ma uit la filme/poze , ascult muzica , folosesc web-browserul , aplicatiile care sunt , nu imi trebe Ipad. Costa de 2 ori mai mult din cauza Brand-ului.

Insa ar avea succes mult mai mare pe piata daca ar aparea ceva jocuri cu titluri mai renumite , de ex " GTA , un World of Warcraft ar fi ceva super , Diablo 3 , Counter Strike etc.. " , si alte aplicatii.

Totul merge foarte incet , cand Sony anunta ca va lansa ceva pe piata " joc/aplicatie/update " , in scrut timp. Pt. Sony inseamna vreo cateva luni.
    Unde ii Wakeup Club ? era vorba ca apare vara , in Iulie , nici pana acuma nu a aparut. In Japonia a aparut deja in Junie daca nu ma insel , si cum ramane si cu celelalte aplicatii anuntate.
    Va mai amintiti de jocul Ruin ? La E3 2011 a fost anuntat jocul , ca va aparea pe consola PS Vita la lansare , nici pana acuma nu a aparut.

Dupa parerea mea ar putea sa mearga si mai bine , totusi este vorba de Sony, una dintre cele mai mari compani din lume. Totul merge lent , multi nu sunt multumiti de consola si le vand.

20. #940 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    sincer nu-mi pasa daca are sau nu succes, jocuri sa fie si pentru mine cel putin sunt/or sa se mai lanseze...de cand am vita n-am facut altceva decat sa ma joc pe ea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 171 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast