Zilele trecute mi-am luat primul abonament ps plus. Intrebarea mea e daca sterg jocurile free ce le-am luat pentru luna asta, le mai pot adauga pe viitor tot free ori trebuie sa le platesc?
pentru cei care va jucati The Hungry Horde ce trebuie sa faci cand ajungi la siloz acolo si te blocheaza seceratoarea aia?
dupa ce activezi bombele in zona aia, urmeaza una de oras si apoi zona asta. daca ajungi zi si mie ce sa fac te rog
Salut la toti, mi-am facut recent un acount uk (tre sa vina in curand ps vita de la altex).Si vreau sa activez trial ps+ (14 zile) ,dar pt asta imi cere datele despre card bancar.Eu am unul, visa de la brd,si as vrea sa intreb daca e posibil sa ma folosesc de el in contul meu uk.
ps: am luat ps vita adventure mega pack, si acolo scrie ca jocurile care vin in bundle pot fi descarcate de pe cont uk. E prosteasca intrebarea, dar de pe contul din alta regiune nu pot fi descarcate? Mersi anticipat
Cardul va funcționa doar dacă e emis în aceeași regiune ca și contul, adică UK, deci cardul BRD nu va merge. Așa știu eu. Jocurile pot fi descărcate doar de pe cont UK, altfel te trezești că nu e valabil codul sau a expirat.
Reducere la Joc Sony Killzone Mercenary pentru PS Vita - eMAG.ro il recomand .
Salut! Daca imi cumpar varianta aceasta de consola voi putea descarca jocurile cu contul meu psn us , zona1 ? Multumesc![]()
da. nu are legatura de unde e luata consola.
conteaza contul cu care te conectezi
vezi ca la vita contul se leaga de card si nu poti schimba intre 2 conturi fara sa formatezi cardul. asta daca ai si pe UK
Salut
Imi puteti recomanda niste stie-uri de incredere de unde pot cumpara PSN cards ?
M-a inebunit pustiu cu minecraft...
Multumesc
Bookmarks