Trebuie sa formatezi cardul și sa dai resetare la setările din fabrica. Nu poți avea mai multe conturi pe consola în același timp.
Trebuie sa formatezi cardul și sa dai resetare la setările din fabrica. Nu poți avea mai multe conturi pe consola în același timp.
la vita contu e salvat pe cardul de memorie
trebuie sa formatezi cardul actual sau sa iei altul
serios ca nu inteleg ce ii in capu lor. consola mi se pare geniala, pacat de ce se intampla. o sa ajungem sa ne jucam angry birds pe mobile sau mario pe ds ca altceva nu mai pupam![]()
Fort Defense pentru ps vita este free pe PSN. Ce ziceti, este mult 550 de lei pentru un card de 64 de gb pentru psv ? Am dat comanda , sa vedem daca vine![]()
Cu banii acestia puteai sa cumperi inca o consola sau ceva jocuri pe card. Eu zic ca a fost mult. Chiar si comandand de pe Amazon.com ieseai mai ieftin...
EDIT : Dar daca pentru tine merita, atunci nimic nu este prea scump.
si mie mi se pare mult. e la 200 lei de 32 pe olx si daca te gandesti un pic iti iei la 600 lei 96 G ( 3 carduri de 32)
---------- Post added 29-05-2015 at 00:45 ----------
Sony clarifies 'legacy' statement for Vitas. Still expecting a "decrease in portable business" | GamesRadar
Salut.pe amazon.com n am gasit decat cu 90 de dolari cardul de 64 de gb, cunosc pe cineva care aduce din America .Produsul ,plus transportul care face $50 pentru primul kg, $10 pentru kilogram suplimentar.Deci ma duce cardul la 140 de dolari[ tot pe acolo]
Apropo, am mai gasit un joc destul de dragut pentru psvita si este gratis pe PSN : Shake Spears!
Speranta moare ultima. Puteau sa zica : We don't have any plans to bring GTA to the portable platform, insa au scris asta :
https://mobile.twitter.com/RockstarS...17521699946497
Cel mai probabil sunt cele de pe psp. Era un zvon legat de ele de ceva timp. Erau sanse sa iasa Golden Abyss 2 si Infamous pe vita si sunt cancelled ambele. Nu cred ca mai vedem ceva AAA pe vita din pacate.
Consola asta e cel mai mare esec de la Sony. Daca nici macar ei nu produc jocuri AAA pentru propria lor consola, e clar ca a murit demult. Pacat de ea, ca imi placea foarte mult hardware-ul.
nu cred ca e " cel mai mare esec " a lui Sony. in Japonia se vinde ok. daca era esec asa de mare nu o tineau atatia ani pe piata, vezi PSP Go!
With four days left in its campaign, Bloodstained, the Castlevania spiritual successor, has raised $3.6 million in seed money for its development and now promises to offer a PS Vita port.
The port will be handled by Armature, which also will be brought in to do the Wii U port that was promised when the funding campaign hit $3 million last week. That brings to five the number of platforms on which Bloodstained: Ritual of the Night will be published: PlayStation 4, Wii U, Windows PC, Xbox One and PS Vita.
The Vita port promises cross-save support, PlayStation TV support, support for touch-screen controls and the means to export the soundtrack to the Vita's music library.
Originally seeking $500,000 in backing, Bloodstained now has $3,633,651. The remaining stretch goals go up to $4.75 million, with the next promise, orchestrated music in the game's soundtrack, triggered at $3.75 million. At $4.5 million, the console and PC editions will get a prequel mini-game.
Bloodstained is the brainchild of Koji Igarashi, the former producer of Castlevania, and is an homage to that series. For more on Igarashi and Bloodstained, see Polygon's in-depth feature from May.
SOURCE Bloodstained on Kickstarter
Salutare,
Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi aici pe forum o lista cu jocurile exclusive de Ps Vita?
List of PS Vita Exclusives - Gematsu
Nu stiu daca sunt toate, dar par sa fie majoritatea care le-am jucat sau stiu de ele.
inafara de acest joc, nimic: E3 2015: World of Final Fantasy Announced for PS4 and PS Vita - IGN
Bookmarks