Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 171 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #601 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Gamasutra - News - Opinion: It's time for Sony to consider a Vita price cut

Interesanta opinie.

TL;DR: Nu e foarte probabil sa vedem o reducere a pretului prea curand pentru ca asta ar insemna sa recunoasca noul CEO al Sony ca a facut o greseala.

@szabi90

Parca am citit undeva ca au scos ceva titluri de pe PSN dar cred ca era vorba doar de jocuri de PSP.

2. #602 SP
    Member szabi90's Avatar
    Am o intrebare legat de FIFA Football PS VITA - Se misca suporterii in jocul Full ? deorece am observat ca in demo suporterii stau ca niste statui , nu se misca deloc.

---------- Post added 23-04-2012 at 09:04 PM ----------

Eu puteam downloada jocurile Rayman si Reality Fighters , insa am reformatat cardul de memorie , dupa aia cand am reintrat pe cont , demourile nu mai apar.

3. #603 SP
    Nu par sa se miste nici in varianta full

@ 3:30

4. #604 SP
    Member szabi90's Avatar

Aici se misca , dar probabil nu ii Fifa PS VITA

5. #605 SP
    Member Swift's Avatar
    Nici Music Unlimited nu merge.

6. #606 SP
    Member szabi90's Avatar
    Aveti vreo idee cand apare Skype ?

Am citit ca apare la sfarsitul lunii Aprilie + un update la web browser

7. #607 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    PES 2013 Not Coming To PS Vita ~ PS Vita Hub | Playstation Vita News, PS Vita Blog

Konami have confirmed that Pro Evolution Soccer 2013 will be coming to the Nintendo 3DS, but not the Playstation Vita.

Though Konami have always made PES games for the PSP it comes as a shock that the PS Vita will not be receiving a port of PES 2013.

No reason was given for the lack of PES 2013 on the PS Vita.
    Nu ca ar fi mare pierdere dar pacat ca nu se vrea exploatarea consolei.

8. #608 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Aveti vreo idee cand apare Skype ?

Am citit ca apare la sfarsitul lunii Aprilie + un update la web browser
    Skype in EU apare astazi, in US a aparut ieri.

Care isi ia Resistance? Eu o sa il iau, dar mai mult pt multiplayer.

LE: O mica adaugare, s-a ieftinit Patapon 3, este 7 GPB acum pe PSN, cine nu l-a jucat pe PSP, il recomand !!! Genial joc, primele doua le-am terminat pe PSP, insa acum nu il mai ai si am luat 3-ul pe Vita, pe langa aceasta aveti si 4 DLC-uri gratis, care le descarcati din rubrica PSP Addons. Pe langa acesta recomand si Tales from Space: Mutant Blobs Attack, pentru 5 lire genial jocul, si cel mai bun loading time ever vazut in vre-un joc, serios, loading-ul dureaza 2 secunde

9. #609 SP
    Member szabi90's Avatar
    Am intra azi pe PS STORE si inca nu a aparut.

Daca am cont de UK , oare daca il downloadez , va functiona ? sau doar daca sunt in UK , pot folosi aplicatia ?

---------- Post added 25-04-2012 at 02:25 PM ----------

---------- Post added 25-04-2012 at 07:30 PM ----------

Nu imi mai apar Demourile " Rayman Origins , Reality Fighters " pe PS Store. Cei de la sony au scos aceste demouri sau trebe reglat ceva ?

10. #610 SP
    Member Darku's Avatar
    A aparut ieri seara, l-am instalat, ocupa 9 mb si merge excelent, am si facut doua call-uri video in strainatate, merge stabil. Nu conteaza unde te afli, sa ai internet si Skype-ul va functiona, poti folosi oricare din cele 2 camera si calitatea imaginii e buna.
    Demo-urile care deja le-ai scos macar o singura data de pe PS Store le mai poti downloada odata. Intra in PS Store, apasa jos pe biluta "..." si acolo ai downloads, gasesti jocul din lista aia si apasa download si il vei putea descarca chiar daca nu mai apare in sectiune Vita DEMOS.

11. #611 SP
    Member szabi90's Avatar
    Stiu , si eu pe la ora 9-10 l-am downloadat. Functioneaza foarte bine

---------- Post added 26-04-2012 at 03:54 PM ----------

Am downloadat jocurile Rayman si Reality Fighters , apoi mi-am reformatat cardul de memorie , ca sa imi pot face cont de US , insa nu mi-a placut , deoarece aplicatiile Netflix si Music Unlimited nu au functionat. Mi-am reformatat cardul , am facut cont de UK , iar jocurile Rayman si R. Fighters nu au mai aparut pe lista de " Demo downloads "

Voi incerca , sper sa functioneze , sa le mai pot downloada.

12. #612 SP

13. #613 SP
    Member szabi90's Avatar
    Pe Skype poti scrie mesaje ? sau poti folosi doar audio si video chat ?

14. #614 SP

15. #615 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Pe Skype poti scrie mesaje ? sau poti folosi doar audio si video chat ?
    Din cate vad eu doar audio si video call momentan, daca ai banuti in contul skype poti suna si la numere de telefoane. Mesaje scrise nu poti lasa, dar posibil vor updata programul pe viitor pentru aceasta.

16. #616 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Pentru cei interesati 3 jocuri de PS Vita pe Zavvi cu 14 lire bucata

1. Dungeon Hunter Alliance
    2. Ridge Racer
    3. Army of Hell

Daca vrea cineva sa le cumpere pot oferi un cod de discount de 5 lire la 45 lire cheltuite - astept semn pe PM daca doreste cineva 3 jocuri cu 40 lire (transport inclus) grabiti'va cat mai e oferta valabila

PS: pentru cine vrea doar 2 dintre jocuri nu e problema - am si cod de 3 lire la 30 lire cheltuite

later edit: eu am comandat Ridge Racer tot de pe Zavvi (mai demult) si am primit in cutie urmatoarele:

1. un cod de reducere de 10 lire pentru Katamari
    2. un cod de reducere pentru pachetul de update uri de pe PSN (3 trasee si 5 masini noi inclusiv muzica disponibila pe PSN) iar in valoare de 4-5 lire - deci eu zic ca e super oferta

17. #617 SP

In lista asta de jocuri pt Vita de la o conferinta apare si MGS:Rising .

18. #618 SP
    Member szabi90's Avatar
    FIFA 12 ? ADICA FIFA 12 PS3 /PC in versiunea PS VITA ?

Cel de PS VITA se aseamana mult cu versiunea PS3 /PC ,insa nu ii acelasi joc.

19. #619 SP

20. #620 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post

In lista asta de jocuri pt Vita de la o conferinta apare si MGS:Rising .
    MGS Rising trebuia sa apara pe Vita, folosea FOX Engine-ul lui Kojima care e compatibil cu Vita. Dar acum jocul e facut de Platinum Games si nu mai foloseste engine-ul ala si se numeste Metal Gear Rising: Revengeance, deci probabil nu o sa mai apara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 171 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast