A incercat cineva PvZ pe PSV? Cum este jocul pe consola? Merita sa-l iau?
Avem si un mix de jocuri pentru PSVita la E3 2014. Titluri precum Minecraft, Velocity, Freedom Wars, Mech Runner, Akiba Strip, Child of Light, Flyhunter Origins, Counter Spy, Race the Sun, Senran Kagura, One way trip, Drifter, The Walking Dead Season Two, Metrico, To Leave, Don't Starve Giant Edition, Switch Galaxy Ultra, Reaper, Helldivers, CosmicStar Heroine, LaMulana, Futuridium, Home, Forma.8, Tales of Hearts, Grim Fandango remake... Nu e rau, desi cam multe indies.
asta sincer e o gluma proasta! astea in mare parte sunt jocuri de psp. in afara de borderlands, uncharted , mk , batman child of light , killzone , injustice , resistance , dragons crown si alte cateva jocuri + Now sincer nu merita sa ai un PSV din pacate. jocurile indie mergeau perfect pe un PS GO ( hard 16 G incorporat , super portabil si flip screen ). degeaba asteptam de fiecare data o conferinta de presa, nu stiu ce prezentari and **** ca NU BAGA JOCURI. nu am nimic impotriva indiurilor dar hai si pe PS4 sau XBO sa jucam 90% numai mini jocuri cu grafica de 16 biti ca "retro e cool' .NU jocurile retro sunt cool pentru ca la vremea lor erau top de tehnologie. astia au ajuns sa isi ascunda incapacitatea in spatele unui aspect cuvant prea drag noua ( mie cel putin ). CRETINI! de aia Microsoft nu s-a bagat in a face o consola portabila. de ce sa intre singuri in *** si pe urma sa inceapa sa sape si sa dea de unul mai mare si mai urat mirositor. ajung sa imi placa porturile de pe consolele mari doar de dragul sperantei.
Asta e! Flame off!
Nu e rau, dar nici bine. Trebuiau sa anunte macar vreo 2 AAA titles.
Noroc ca in ultimul timp au inceput sa mai regionalizeze titlurile jap, ca altfel ar fi fost cam trist.
O gluma proasta si unul foarte trist
Macar daca ar aparea jocuri 2D ce au facut istorie in anii 90, gen : GTA 1/2, Prehistoric, Prince of persia classic, Jungle Book, Lost Vikings, Jazz Jackrabbit, Blues Brothers, Animaniacs si multe altele ce au aparut si pe Super nintendo, nintendo si sega genesis. Eh, alea erau jocuri calumea.
Incerc sa cumpar un joc de pe PS Store dar nu pot,imi da eroarea asta : Could not add funds to the wallet. (NP-8132-4).Nu stiti de ce?Poate fi din cauza ca nu am completat toate spatiile la billing adress?De exemplu la State/Province si la Postcode nu am pus nimic pt ca nu am gasit.
iti da eroarea asta cand incerci sa platesti direct cu cardul? am vazut la media galaxy pre paid cards cu Lire sau aici pe forum mai vand unii tot asa. bagi codul de pe card pe contul tau de psn la redem codes si iti atasaza la wallet suma.eu nu am incercat prin card ca am de RO card si cont de UK si nu stiu daca merge.
Da, cand vreau sa platesc direcut cu cardul.Am vazut ca sunt si psn cards dar nu stiu de unde sa cumpar ca sa imi dea mail direct cu codul sa nu trebuiasca sa imi trimita acasa cardul.Era mai comod cu cardul de credit dar s-ar putea sa fie cum zici tu,sa nu mearga din cauza ca cardul e din ro si am cont de uk.Poate stie cineva de aici.
Www.cdkeys.com eu de aici iau și vine imediat codul pe mail. În plus, preturile sunt foarte bune.
---------- Post added 13-06-2014 at 12:32 ----------
S-ar putea ca la prima tranzacție sa fii nevoit sa aștepți cam 30 minute pana verifica dacă e totul ok. La următoarele nu o sa mai ai probleme
Asta ar fi? Playstation Network Card - £25 (PS Vita/PS3) - cdkeys.com
Si la adress,postal code,city si alea ce completez?
Frate ma pun astia de la cd keys.com sa imi fac poze cu buletinul si cu data de azi.Asa e procedura sau ce se intampla?
Bookmarks