Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 171 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #2601 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    A incercat cineva PvZ pe PSV? Cum este jocul pe consola? Merita sa-l iau?

2. #2602 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

3. #2603 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    A incercat cineva PvZ pe PSV? Cum este jocul pe consola? Merita sa-l iau?
    Cea mai reusita versiune din punctul meu de vedere,touch screen functioneaza impecabil in joc. Bonus-platina

4. #2604 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Nu inteleg de ce nu lanseaza genul asta de jocuri direct pe PSV cred ca ar avea mai mult succes .

5. #2605 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avem si un mix de jocuri pentru PSVita la E3 2014. Titluri precum Minecraft, Velocity, Freedom Wars, Mech Runner, Akiba Strip, Child of Light, Flyhunter Origins, Counter Spy, Race the Sun, Senran Kagura, One way trip, Drifter, The Walking Dead Season Two, Metrico, To Leave, Don't Starve Giant Edition, Switch Galaxy Ultra, Reaper, Helldivers, CosmicStar Heroine, LaMulana, Futuridium, Home, Forma.8, Tales of Hearts, Grim Fandango remake... Nu e rau, desi cam multe indies.

6. #2606 SP
    Banned Templier's Avatar
    asta sincer e o gluma proasta! astea in mare parte sunt jocuri de psp. in afara de borderlands, uncharted , mk , batman child of light , killzone , injustice , resistance , dragons crown si alte cateva jocuri + Now sincer nu merita sa ai un PSV din pacate. jocurile indie mergeau perfect pe un PS GO ( hard 16 G incorporat , super portabil si flip screen ). degeaba asteptam de fiecare data o conferinta de presa, nu stiu ce prezentari and **** ca NU BAGA JOCURI. nu am nimic impotriva indiurilor dar hai si pe PS4 sau XBO sa jucam 90% numai mini jocuri cu grafica de 16 biti ca "retro e cool' .NU jocurile retro sunt cool pentru ca la vremea lor erau top de tehnologie. astia au ajuns sa isi ascunda incapacitatea in spatele unui aspect cuvant prea drag noua ( mie cel putin ). CRETINI! de aia Microsoft nu s-a bagat in a face o consola portabila. de ce sa intre singuri in *** si pe urma sa inceapa sa sape si sa dea de unul mai mare si mai urat mirositor. ajung sa imi placa porturile de pe consolele mari doar de dragul sperantei.

Asta e! Flame off!

7. #2607 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu e rau, dar nici bine. Trebuiau sa anunte macar vreo 2 AAA titles.
    Noroc ca in ultimul timp au inceput sa mai regionalizeze titlurile jap, ca altfel ar fi fost cam trist.

8. #2608 SP
    Member szabi90's Avatar
    O gluma proasta si unul foarte trist

Macar daca ar aparea jocuri 2D ce au facut istorie in anii 90, gen : GTA 1/2, Prehistoric, Prince of persia classic, Jungle Book, Lost Vikings, Jazz Jackrabbit, Blues Brothers, Animaniacs si multe altele ce au aparut si pe Super nintendo, nintendo si sega genesis. Eh, alea erau jocuri calumea.

9. #2609 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    + pt Jazz Jackrabbit

10. #2610 SP
    Junior Member mirk892000's Avatar
    Incerc sa cumpar un joc de pe PS Store dar nu pot,imi da eroarea asta : Could not add funds to the wallet. (NP-8132-4).Nu stiti de ce?Poate fi din cauza ca nu am completat toate spatiile la billing adress?De exemplu la State/Province si la Postcode nu am pus nimic pt ca nu am gasit.

11. #2611 SP
    Banned Templier's Avatar
    iti da eroarea asta cand incerci sa platesti direct cu cardul? am vazut la media galaxy pre paid cards cu Lire sau aici pe forum mai vand unii tot asa. bagi codul de pe card pe contul tau de psn la redem codes si iti atasaza la wallet suma.eu nu am incercat prin card ca am de RO card si cont de UK si nu stiu daca merge.

12. #2612 SP
    Da, cand vreau sa platesc direcut cu cardul.Am vazut ca sunt si psn cards dar nu stiu de unde sa cumpar ca sa imi dea mail direct cu codul sa nu trebuiasca sa imi trimita acasa cardul.Era mai comod cu cardul de credit dar s-ar putea sa fie cum zici tu,sa nu mearga din cauza ca cardul e din ro si am cont de uk.Poate stie cineva de aici.

13. #2613 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Www.cdkeys.com eu de aici iau și vine imediat codul pe mail. În plus, preturile sunt foarte bune.

---------- Post added 13-06-2014 at 12:32 ----------

S-ar putea ca la prima tranzacție sa fii nevoit sa aștepți cam 30 minute pana verifica dacă e totul ok. La următoarele nu o sa mai ai probleme

14. #2614 SP
    Asta ar fi? Playstation Network Card - £25 (PS Vita/PS3) - cdkeys.com
    Si la adress,postal code,city si alea ce completez?

15. #2615 SP
    Da, vezi ca dacă le dai like la pagina de Facebook ai o reducere de 5‰

16. #2616 SP
    La billing information ce trec?De romania sau uk?

17. #2617 SP
    Îți treci datele reale. Și plătești prin PayPal

18. #2618 SP
    Frate ma pun astia de la cd keys.com sa imi fac poze cu buletinul si cu data de azi.Asa e procedura sau ce se intampla?

19. #2619 SP
    Și eu am făcut la fel la prima tranzacție. La următoarele nu o sa mai ai probleme

20. #2620 SP
    Am rezolvat.Mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 171 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 ... LastLast