Exista la MediaGalaxy daca mai intereseaza pe cineva, la un pret infim zic eu: 59,90 RONIeri l-am vazut si eu da' nu mai aveam bani la mine. Azi sau maine ma duc sa mi-l iau!
![]()
Exista la MediaGalaxy daca mai intereseaza pe cineva, la un pret infim zic eu: 59,90 RONIeri l-am vazut si eu da' nu mai aveam bani la mine. Azi sau maine ma duc sa mi-l iau!
![]()
man eu l-am vazut la Carrefour Braila, la MG, nu sunt din Bucuresti da imposibil sa nu fie in Bucuresti! Cheers!![]()
in sfarsit am reusit sa termin si eu aseara Tools Of DestructionDestul de lung joculetu' am jucat la el vreo sapatamana si ceva, dar superb.. mi-a placut mult. Azi ma duc sa imi iau si Quest for Booty ca m-a facut curios la sfarsit
si tre sa vedem si continuarea
![]()
Nu prea poate fi considerat un spoiler Junnkie.
Eu consider ca daca vrei QFB, ai terminat si ToD, astfel stii si sfarsitul.
Dap, l-am gasit si eu la Media Galaxy...
Ce va pot spune despre el... ca e foarte bun si nu conteaza ca e scurt pt. ca e doar o continuare cu pret avantajos.
mah baieti nu faceti unu din voi un pustiu de bine si mi-l luati si mie pt colectie? il am de pe psn dar il vreau si pe disc si pe aici nu il gasesti in buc.
ramburs prin posta pls. astept un PM de la un binevoitor.
multumesc anticipat
Si eu vreau o bucata, n-am media galaxy si altexul e in renovare. Va platesc 80 de ron pe el![]()
Finished...
Super joc, recomand oricui.
Te atrage chiar daca nu ai jucat Tools of Destruction.
l-am luat si eu azi, ma apuc de el!Asta dupa ce am terminat Tools Of Destruction evident!
Yep, si eu abia astept continuarea din 2009. Va fi un Quest for Booty mai mare. Inca nu l-am salvat pe Clank=> tot asta va fi scopul(cred).
Tot acum l-am terminat si eu!Superbe si super funny ambele parti! Asteptam continuarea, desi mai e destul de mult pana atunci!
Bookmarks