Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 233

Thread: Tekken 6

1. #81 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by mc_provoker View Post
    sunt sigur ca pe ps3 cu hdmi se vede altfel decat pe xbox. ...
    ... doar daca porti ochelari.
    de unde naiba le mai scoateti?

2. #82 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ... doar daca porti ochelari.
    de unde naiba le mai scoateti?
    Cred ca e vreo scoala sau abilitate speciala, pentru ca altfel nu-mi inchipui.

3. #83 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Tu vorbesti de Tekken 6?
    Intrebare: ai jucat Soul Calibur 4 sau Virtua Fighter 5 ca sa vezi ce inseamna GRAFICA DEMENTIALA?
    Sunet excelent?De Mortal Kombat sau Street Fighter ce zici?

Eu cand am rulat jocul m-am uitat mai bine sa vad daca in loc de Xbox 360 am PS2, atat de pixelate mi se vedeau personajele.
    Daca nu detineam Soul Calibur 4, Mortal Kombat si Street Fighter nu vorbeam..
    In alta ordine de idei:
    * Street Fighter 4 are o grafica superba, dar nu se poate compara cu SC4, MKvsDC sau Tekken 6, deoarece este 2d+3d cartoon base.
    * Mortal Kombat Vs Dc Universe nu mi este cel mai slab la grafica dintre toate enumerate de tine. (zic asta cu regret deoarece este jocul meu preferat). Sa nu zic de gameplay unde combosurile de 10 dau erori la ordinea zilei. Online-ul desi este facut lobby si poti sa alegi in functie de lag te trezesti cu mari surprize.
    * Soul Calbur 4 este EXCELENT. (nu am ce sa comentez)
    Cat despre Tekken 6 mi se pare foarte bun si foarte foarte imbunatatit fata de Tekken 5. La mine nu se vede nimic pixelat.

4. #84 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Soul Calibur 4 este EXCELENT. (nu am ce sa comentez)
    Cat despre Tekken 6 mi se pare foarte bun si foarte foarte imbunatatit fata de Tekken 5. La mine nu se vede nimic pixelat.
    SoulCalibur - poate la grafica sa fie k, la gameplay e pur si simplu God awful retarded FOOOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tekken 6 are putin modificat frame data-ul, ceva personaje noi si cam atat.
    Comparam putin asta cu sistemul de FocusAttack din SFIV?

In fine....
    Some usefull ****: Sidestepping from 2D to 3D: "What do you mean I don't have swagger?" Part 1
    Pt cei care urmaresc sa faca pasul de la 2D la 3D fighters.

5. #85 SP
    Daca Soul Calibur este la gameplay naspa inseamna ca ma apuc de OTV si DDTV. Oricum, tu in afara de SF4 ai mai servit si altceva?

6. #86 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Daca Soul Calibur este la gameplay naspa inseamna ca ma apuc de OTV si DDTV. Oricum, tu in afara de SF4 ai mai servit si altceva?
    Knock yourself out.
    Da, SC4 > sold that!!! MKvsDC > was fun!
    Cat despre Tekken, am jucat 5-ul extensiv..si acum 6-le pe arcade cand ma duc la film in mall, daca tii mortis sa afli.

I want DarthVader in SFIV!

7. #87 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ma bufneste si rasu cand citesc anumite posturi.Eu unu din start nu pot sa compar Mortal Combat cu Tekken sau Tekken cu Street Fighter sunt toate jocuri de nota 10 ...legende as putea spune.Desi MK VS DC Universe nu se poate compara in veci cu MK 4 unde daca dadeai o comanda...o facea si nu aveai senzatie de lag la comenzi.Soul Calibur 4 la grafica nu ai ce sa reprosezi si daca spui ca nu are gameplay inseamna ca ori nu l-ai jucat ori nu sti ce e ala gameplay, optiunea de customize ..schimbatu armelor e pur si simplu divin.Iar despre tekken 6 ...il joc de cand a aparut 2..sau 3 si ma duceam la arcade-uri si ma certa femeia aia ca trebuia sa mute aparatu sa dea reset ca il terminam,nu inteleg cum puteti sa spuneti ca la grafica e slab...din punctu meu de vedere la grafica e flawless.

Tekken
    SC4
    SF4
    MK 4

Cam asta e topul meu....si am pus MK 4 pentru ca MK vs DC din punctu meu de vedere e un joc slab.

8. #88 SP

Pai daca TU joci un fighting game si te "umezesti" la niste optiuni de customizare a personajelor atunci e clar.

Vbim dpdv tehnic...gameplay in ceea ce priveste sistemul de battle nu ca am costum mai "excitant" la gagica aia sau mai stiu eu ce altceva.(chestii dealtfel dupa cum observ definitorii, pt unii, intr-un fighting game cu pedigree cum este SC4) O_O
    Cat despre grafica...nu-mi pasa, sa ruleze smooth la 60fps si e perfect.

Parca asta era thread de Tekken6, si vb de SC4? ooh teh horrorz.
    Care e din Buc si vor sa joace la un arcade T6 incercati in Mall Vitan, poate ne "lovim" pe acolo.

9. #89 SP
    Eu ziceam chestia cu custom characters drept un + la joc...nu ca aia face tot jocul..daca citesti pe sarite mai bine abtine-te de la comentarii,nu eu sunt cel care ridica Street Fighter 4 in slavi sau face tekken 6 vs sf 4 intr-un topic de Tekken 6.Mai bine lasa oamenii sa isi zica o parere si nu te mai isteriza atat.

10. #90 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Daca si Tekken 6 arata naspa unii sunt chiar chiori. Si nici nu sunt fanboy Tekken

11. #91 SP
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Eu ziceam chestia cu custom characters drept un + la joc...nu ca aia face tot jocul..daca citesti pe sarite mai bine abtine-te de la comentarii,nu eu sunt cel care ridica Street Fighter 4 in slavi sau face tekken 6 vs sf 4 intr-un topic de Tekken 6.Mai bine lasa oamenii sa isi zica o parere si nu te mai isteriza atat.
    Yeah dude...you're GDLK.
    Nu am ridicat in slavi SFIV - daca am av nu inseamna ca numai asta joc. d'oooh
    Am precizat faptul ca in acest joc au avut loc implementari noi in gameplay fata de T6 care nu aduce ceva nou, care sa provoace jucatorii si sa impinga limitele.
    Nu stiu de cand gameplay-ul intr-un fighting game este definit de niste costume amarate.
    Eu am vbit de GAMEfockinPLAY nu de game features.
    Poate doar eu urmaresc frame-data, character match-up info, reversal hits si altele intr-un fighting.
    Altii urmaresc bling-ul si aceea sunt cei care nu prea stiu ce inseamna sa joci jocul la adevaratul potential.
    Sunt convins ca esti GODLIKE la T6 si SFIV.

SFIV fag :"> he got me!

12. #92 SP
    Tu ai ceva cu character customization care am zis eu...wake up...l-am pus drept + nu ca ala defineste jocu.In fine nu are rost sa ma mai contrazic cu tine,din o mie de cuvinte alegi unu si incepi sa aberezi pe langa.Cat despre costumele alea...se vede ca ai jucat SC4 in draci de spui parerei despre el ...cat l-ai jucat ? 5 minute? Daca vrei poti sa faci si char de MK nu numai "costum" ...si odata cu "hainute" noi ai si caractere noi ( facute de tine ) DA ...imi aduce un + de gameplay , pentru ca mi se pare destul de interesant sa am propriul meu char facut de mine si nu sa fie clone wars.Si nu e topic de SC4 ..e topic de Tekken care sa transformat in Tekken vs MK vs SF4 vs SC4 ca s-au trezit "gamerii adevarati" sa se trezeasca ca domne are grafica slaba si vezi tu SC4 persevereaza in grafica...si dupaia alt destept sa trezit sa zica ca SC4 are grafica da nu gameplay spre deosebire de SF4.Does that rings a bell ?

13. #93 SP
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    ...si dupaia alt destept sa trezit sa zica ca SC4 are grafica da nu gameplay spre deosebire de SF4.Does that rings a bell ?
    Rings a bell of reading some nice stuff from a smartass..

Da quote unde am comparat eu SC4 cu SFIV?
    SC4 e la fel de penibil comparat cu oricare.
    Hell, mai bine joc un fighting game pe mobil decat asa ceva.

Da am ceva cu charact custom ala, eu vbesc de alte detalii ale jocului.
    Eu fac o remarca legata de gameplay(fighting system) si vine un savant si spune ca jocul e $$$ ca are un feature in plus si ca nu am eu habar ce e ala gamaplay.
    Si eu urmaresc features in plus dar nu le pun in fata gameplay-ului(fighting sistem).
    La cap asta(extras) SFIV e praf, se mai adauga cate ceva in SSFIV.

End of drama!

14. #94 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    @provoker
    Da, nu conteaza sunetul sau grafica ATAT de mult, dar cand vezi ca VF5 a putut acum 2 ani, SC4 a putut acum un an, parca te gandesti ca ar fi putut si cei de la Namco sa faca treaba o treaba cel putin la fel de buna in ceea ce priveste engine-ul grafic.

@Tekken
    Oi fi eu chior, dar si TOATE site-urile de review-uri au editori chiori?Asta nu o cred.
    Oricum imi bat gura degeaba aici, o sa ma rezum sa postez pe Tekkenzaibatsu, unde majoritatea ii critica grafica si lipsa imbunatatirilor, iar noi de pe consolegames afirmam ca are grafica superba.

Daca as fi vreun anti-Tekken intelegeam, dar vorba aia, astept jocul asta de un an, am wallpaper cu Steve Fox, il am pe Steve in avatar pe toate forumurile, ii visez noapte juggle-urile.Vreau sa zic ca aveam asteptari mai mari de la el, atata tot.

Chiar mi-ar placea parerea lui Minimize despre joc, macar stiu ca ar fi o parere pertinenta de la un pro la Tekken si probabil cel mai bun roman la SF4.

15. #95 SP
    Pai mi-am dat si eu parerea, cel mai pro la Mortal Kombat din Romania! Self-Proclaim Best!

16. #96 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Taw, ca tot ziceai de juggle, mi-am amintit ca in review-ul de pe gametrailers au adus vorba despre asta, despre faptul ca pare usor ridicol ca mecanica de joc.

Cred ca asta ar fi singura chestie negativa pe care o gasesc eu la Tekken 6 (din ce am vazut in review-uri, nu l-am jucat inca), ca totul se reduce la juggle, chestie care mi se pare total broken, mai ales ca eu joc mai mult offline Tekken 5 (prea mult lag online cateodata). Poti juca oricat de bine contra CPU, dar de la un nivel incolo, singura strategie pe care o aplica CPU-ul e sa te ridice in aer si sa te tina in lovituri pana cand ajungi cu spatele la perete, mai primesti inca una imediat ce ai lovit peretele si gata runda.

Zeci de combouri per caracter dar totul se reduce la ridicat + tinut in aer. Una e cand ti-o iei de la un 10 combo, care arata spectaculos/interesant, alta e cand plutesti, iei damage de la o serie simpla de picioare, mai plutesti putin, game over.

Oricum, Taw, astept cu interes review-ul tau

17. #97 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Taw, ca tot ziceai de juggle, mi-am amintit ca in review-ul de pe gametrailers au adus vorba despre asta, despre faptul ca pare usor ridicol ca mecanica de joc.

Cred ca asta ar fi singura chestie negativa pe care o gasesc eu la Tekken 6 (din ce am vazut in review-uri, nu l-am jucat inca), ca totul se reduce la juggle, chestie care mi se pare total broken, mai ales ca eu joc mai mult offline Tekken 5 (prea mult lag online cateodata). Poti juca oricat de bine contra CPU, dar de la un nivel incolo, singura strategie pe care o aplica CPU-ul e sa te ridice in aer si sa te tina in lovituri pana cand ajungi cu spatele la perete, mai primesti inca una imediat ce ai lovit peretele si gata runda.

Zeci de combouri per caracter dar totul se reduce la ridicat + tinut in aer. Una e cand ti-o iei de la un 10 combo, care arata spectaculos/interesant, alta e cand plutesti, iei damage de la o serie simpla de picioare, mai plutesti putin, game over.
    La asta s-a redus Tekken mereu.
    De asta jocuri ca SF sau VF au fost mereu mai complexe si mai tehnice.(desi VF este foarte putin spectaculos fata de Tekken)

18. #98 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Mie-mi place mult ...Nu prea imi pasa de grafica in sine, care e chiar ok in arcade si vs mode (sufera la story mode). Chiar din cauza faptului ca si-a pastrat traditia cred ca imi place. Imi aduce aminte de vremurile Tekken din copilarie ...Nu a adus nimic nou dar asta nu este un lucru rau in principiu.

E mult mai fun decat SF4 si SC4.

19. #99 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Mie-mi place mult ...Nu prea imi pasa de grafica in sine, care e chiar ok in arcade si vs mode (sufera la story mode). Chiar din cauza faptului ca si-a pastrat traditia cred ca imi place. Imi aduce aminte de vremurile Tekken din copilarie ...Nu a adus nimic nou dar asta nu este un lucru rau in principiu.

E mult mai fun decat SF4 si SC4.
    E acelasi Tekken cu care te distrezi cu prietenii.
    Nici un tovaras nu vrea sa joace altceva cu mine, ca stiu ca la restul jocurilor (SF4, VF5) le trebuie skill si antrenament.
    Pe cand la Tekken...il iei pe Lee sau Hwoarang si tot iti ies cateva lovituri spectaculoase cu button mashing.

Cat despre fun....uita-te tu la meciurile de la EVO 2k9 de la Tekken si la cele de la SF4 si apoi sa-mi spui care au fost mai fun si mai spectaculoase.
    Tin minte si acum ca in finala de Tekken majoritatea celor de pe chatul live se dusesera sa manance, intrucat urma finala de la SF4 dupa aia si nu voiau sa o rateze.

20. #100 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    E acelasi Tekken cu care te distrezi cu prietenii.
    Nici un tovaras nu vrea sa joace altceva cu mine, ca stiu ca la restul jocurilor (SF4, VF5) le trebuie skill si antrenament.
    Pe cand la Tekken...il iei pe Lee sau Hwoarang si tot iti ies cateva lovituri spectaculoase cu button mashing.

Cat despre fun....uita-te tu la meciurile de la EVO 2k9 de la Tekken si la cele de la SF4 si apoi sa-mi spui care au fost mai fun si mai spectaculoase.
    Tin minte si acum ca in finala de Tekken majoritatea celor de pe chatul live se dusesera sa manance, intrucat urma finala de la SF4 dupa aia si nu voiau sa o rateze.
    O fi man spectaculos SF4, doar daca este jucat de experti. Tekken 6 ca si MK vs DC sunt pure fun cu prietenii. Tocmai d'aia l-am si ales. Am fost talamb ca am dat MK vs DC, care la fel, intre prieteni este fun si "spectaculos" . Cum ai zis si tu, daca bag cu un tov. SF4 nu ne iese nimic. High punch, un grab si cel mult un Hadouken. Noobi total. Nu avem nici Aracade Stick-uri deci praf .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast