Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 233

Thread: Tekken 6

1. #41 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    arata mirific jocu' ...abia astept sa apara , poate ne adunam la un tekken 5 zilele astea.

2. #42 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Trofeele Tekken 6 mi se par tare aiurea. Majoritatea nu-s o provocare, ci grinding stupid. Mai degraba trofeele de la SF4 si BlazBlue PS3Trophies.org - BLAZBLUE Trophies List

3. #43 SP
    Sunt trofee la care nu tre sa stai 24/24 la consola ca sa le faci ci trebuie sa te bucuri de joc...asa cum e si la Resistance 2 faza cu 10k kills.La street fighter 4 trebuie sa fiu ori jucator inrait...ori pro ca sa fac unele lanturi de combo-uri.Sunt niste trofee care se pot face usor si sa te poti bucura de joc.

4. #44 SP
    Junior Member mc_provoker's Avatar
    da... la ce ajuta trofeele astea sau care-i scopul lor?

5. #45 SP
    Member Painkiller's Avatar
    sunt obsesia jucatorilor hardcore intr-un fel.

6. #46 SP
    Te face sa lucrezi pentru unele chestii si sa te chinui....si eu personal ador asta la un joc.

7. #47 SP
    ... ma rog mie m-i se par inutile... cel putzin la tekken

8. #48 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    sunt obsesia jucatorilor hardcore intr-un fel.
    ...da, daca te referi la trofeele SF4. La Tekken 6 in schimb, oricat de beton e jocul ala, sa omori cateva sute de inamici cu bata sau cu aruncatorul de flacari nu e hardcore in vreun fel, e grinding.

In fine, din ce am vazut prin interviuri, pacat ca nu ai local co-op la Scenario (doar online co-op), ar fi fost tare misto, mai ales ca a inceput si prietena sa joace tekken la greu Cred ca au vrut sa fereasca jucatorii de probleme cu camera, cu toate ca mi-ar fi convenit chiar si asa.

9. #49 SP
    Senior Member erik95's Avatar

10. #50 SP
    Ce mult seamana zafina cu ritualistu din guild wars

http://tekken.neoseeker.com/w/i/tekk...b/Zafina1p.jpg
    http://www.oldbastardsclan.com/image...desea-page.jpg

Facand exceptie la masca ritualistului

11. #51 SP
    Zafina are un stil de lupta foarte tare... am jucat pe xbox tekken 6 si zafina m-a impresionat cel mai mult dintre caracterele noi... in schimb controlu pe xbox e foarte greoi nustiu poate si din cauza ca e un joc nou da nu puteam sa joc deloc cu paul de exemplu din cauza controller'ului

12. #52 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by mc_provoker View Post
    Zafina are un stil de lupta foarte tare... am jucat pe xbox tekken 6 si zafina m-a impresionat cel mai mult dintre caracterele noi... in schimb controlu pe xbox e foarte greoi nustiu poate si din cauza ca e un joc nou da nu puteam sa joc deloc cu paul de exemplu din cauza controller'ului
    A iesit deja pe Xbox?

13. #53 SP
    Ce jocuri nu apar pe xbox inainte de lansare ( pe trackere of course it's a horse )...anyway i hate u provoker.

14. #54 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...eu unul de abia aștept să �ncerc noul Tekken Force Mode

15. #55 SP
    @ Laurentiu: oficial nu

@ DeadlyGoD: don't hate the player hate the game )

16. #56 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

17. #57 SP
    Member Skaar's Avatar
    @ Laurentiu: oficial nu
    Ii inteleg pe unii care joaca piratate (pe oamenii saraci, pe copii care nu au cum sa faca rost de bani), dar sa TE LAUZI cu asta, oricare ar fi motivul pentru care joci astfel de jocuri, este de o idiotenie crasa!

18. #58 SP
    masoara-tzi vorbele Skaar, nu m-am laudat cu faptul ca am jucat jocuri piratate niciodata am un prieten care are xbox si isi face jocuri piratate. toata viatza mea am jucat Ps si acum ash fi putut sa imi iau xbox daca vroiam sa joc jocuri piratate si sa ma laud cu asta...

19. #59 SP
    is the man! trickz's Avatar
    La Nijikon aveau concurs de Tekken 6, oficial sau nu, nu stiu. Cert este ca am jucat si eu putin si e foarte ok, Asuka rullz pacat ca sunt cam 0 barat la joc...

20. #60 SP
    Member Skaar's Avatar
    masoara-tzi vorbele Skaar, nu m-am laudat cu faptul ca am jucat jocuri piratate niciodata am un prieten care are xbox si isi face jocuri piratate. toata viatza mea am jucat Ps si acum ash fi putut sa imi iau xbox daca vroiam sa joc jocuri piratate si sa ma laud cu asta...
    Da... se vede dupa ranjetul ala pe care l-ai pus dupa "oficial nu " ca nu te lauzi cu asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast