arata mirific jocu' ...abia astept sa apara , poate ne adunam la un tekken 5 zilele astea.
arata mirific jocu' ...abia astept sa apara , poate ne adunam la un tekken 5 zilele astea.
Trofeele Tekken 6 mi se par tare aiurea. Majoritatea nu-s o provocare, ci grinding stupid. Mai degraba trofeele de la SF4 si BlazBlue PS3Trophies.org - BLAZBLUE Trophies List
Sunt trofee la care nu tre sa stai 24/24 la consola ca sa le faci ci trebuie sa te bucuri de joc...asa cum e si la Resistance 2 faza cu 10k kills.La street fighter 4 trebuie sa fiu ori jucator inrait...ori pro ca sa fac unele lanturi de combo-uri.Sunt niste trofee care se pot face usor si sa te poti bucura de joc.
Te face sa lucrezi pentru unele chestii si sa te chinui....si eu personal ador asta la un joc.
...da, daca te referi la trofeele SF4. La Tekken 6 in schimb, oricat de beton e jocul ala, sa omori cateva sute de inamici cu bata sau cu aruncatorul de flacari nu e hardcore in vreun fel, e grinding.
In fine, din ce am vazut prin interviuri, pacat ca nu ai local co-op la Scenario (doar online co-op), ar fi fost tare misto, mai ales ca a inceput si prietena sa joace tekken la greuCred ca au vrut sa fereasca jucatorii de probleme cu camera, cu toate ca mi-ar fi convenit chiar si asa.
Ce mult seamana zafina cu ritualistu din guild wars
http://tekken.neoseeker.com/w/i/tekk...b/Zafina1p.jpg
http://www.oldbastardsclan.com/image...desea-page.jpg
Facand exceptie la masca ritualistului![]()
Zafina are un stil de lupta foarte tare... am jucat pe xbox tekken 6 si zafina m-a impresionat cel mai mult dintre caracterele noi... in schimb controlu pe xbox e foarte greoi nustiu poate si din cauza ca e un joc nou da nu puteam sa joc deloc cu paul de exemplu din cauza controller'ului
Ce jocuri nu apar pe xbox inainte de lansare ( pe trackere of course it's a horse )...anyway i hate u provoker.
masoara-tzi vorbele Skaar, nu m-am laudat cu faptul ca am jucat jocuri piratate niciodata am un prieten care are xbox si isi face jocuri piratate. toata viatza mea am jucat Ps si acum ash fi putut sa imi iau xbox daca vroiam sa joc jocuri piratate si sa ma laud cu asta...![]()
La Nijikon aveau concurs de Tekken 6, oficial sau nu, nu stiu. Cert este ca am jucat si eu putin si e foarte ok, Asuka rullzpacat ca sunt cam 0 barat la joc...
By RonanN1 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Videos
By party_man in forum Videos
By HeinekeN_ in forum Console News
Bookmarks