Cineva cu Worms 2 care poate sa ma ajute cu boost pt platina? Ajut si eu la randu meu.
PSN : angelictouch87 ..add me...sunt fierbinte.
Cineva cu Worms 2 care poate sa ma ajute cu boost pt platina? Ajut si eu la randu meu.
PSN : angelictouch87 ..add me...sunt fierbinte.
Cine vrea si are chef de ajutor reciproc pentru Killzone 2, Uncharted 2, Hustle Kings, Tekken 6, id cjquest (UK). Webcam si Casca de asemenea.
Salut! Am şi eu nevoie de trofeul "Virtual Football", la FIFA 11. Am �nfiinţat un club, dar suntem doar 4, şi e mai greu să str�ngem 10 oameni online �n acelaşi timp. Aşa că, dacă aveţi şi voi nevoie de trofeu, ID-ul meu este muvi_cr7. Stabilim acolo ce şi cum...
Salut tuturor , am nevoie de ajutor la trofeele "Posse Up" si celelalte de multiplayer la Red dead redemption , ajut si eu la nevoie . Add me AckerzMe (PSN)
Aceeasi problema am si eu, cu Poose Up. Ii cunosc si pe cei 2 de mai sus. cine poate sa ne ajute cu acest trofeu, plz add si RazvyFlOw
Cine a jucat medal of honor : frontlines ? cum ati terminat campania pe HARD ca e incredibil de greu...ceva tips ?
Inca 2 3 revelatii de genu asta si scapi lumea de foamete si razboi,esti un semizeu ce sa mai.Daca esti pardaf la ce mai postezi ? Asa de dragu "hai ca l-am luat peste p** si pe asta" ?
Tie iti place sa te bagi cu japca-n seama?I-am oferit omului mai multe detalii pe pm si incepi sa devii penibil adica nu incepi ca deja esti tarane!Si da la MOHA Frontline iti trebuie rabdare ca sa termii orice runda nu exista alte de ponturi,atata timp cat am platina inseamna ca lucrul asta m-a ajutat enorm.
Am nevoie de ajutor la Medal Of Honor pentru trofeul Fire Controller.
Cine are jocul si e dispus sa ma ajute dati`mi add:CristiCh
Ms![]()
Plz, am nevoie de oameni pentru trofeul la RDR: Poose Up! PSN id: RazvyFlOw
Y!M: razor_surfboy
Sal all.
Am si eu nevoie de trofeul "Date Night" de la CoD : BO .
Add bra1ngr1nd3r si ajutati-ma ( PLS ! ) .
Cheers.
aaa daca ma poate ajuta cineva la LBP 1. am nevoie cam de 5 author Hearts.cine ma poate ajuta PSN : FuriaAlba
By killlemalll3 in forum Sony PlayStation 3
By SirAndrew in forum Sony PlayStation 3
By Frostmeystr in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By Diacondaniel in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks