Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 28 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 542

Thread: Trophy Boosting

1. #201 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    Quote Originally Posted by I_Fabian_I View Post
    vrea cineva sa facem platina la ACB PSN. I_Fabian_I
    Daca ai nevoie ... contacteaza-ma

2. #202 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Cine are Borderlands si ma poate ajuta? Sunt level 13 soldier. PSN UK: Razviii123 . Multumesc!

3. #203 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am nevoie de ajutor la Spare Parts, este a dracu de enervant jocul asta si creca as innebuni sa caut singur toate partile.
    Asa ca apelez la amabilitatea voastra pentru un mic ajutor de vreo 20 de parti .
    PSN ID: baciu91

4. #204 SP
    Junior Member hancatalin's Avatar
    salut stiu ca nu aici tre sa pun intrebarea dar la pui o intrebare si primesti raspuns nu am primit nimic asa ca va intreb pe voi ca i depre trophy termin jocul si nimic in joc vad trofee dar cand ies in ps si merg la trophy nu apare nimic si am incercat 2 jocuri assasin cred 1 si uncharted 1 aveti idee de la ce e . daca se poate multumesc frumos
    puteti sa imi dati pe PM ca sa nu deranjez aici

5. #205 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Assassins Creed 1 nu are suport pentru trofee, de uncharted 1 nu stiu ce sa zic deoarece nu detin jocul.

6. #206 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Assassin's Creed 1 nu are sigur trofee, Uncharted 1 are trofee

7. #207 SP
    merci frumos nu sunt suta la suta lamurit dar e ok si asa

8. #208 SP
    Pentru a debloca trofeele in Uncharted: Drake's Fortune va trebui sa ai conexiune la internet, in primul rand pentru a descarca ultimul patch, si din cate tin eu minte trebuie sa fii conectat la internet pentru trofee.

9. #209 SP
    merci apbaciu am sa incerc cu internetul este adevarat ca nu am avut net cand am jucat uncharted thx

10. #210 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    Cine are DIRT 2 si ma poate ajuta. Mai trebuie sa fac o cursa de gatecrusher pentru ultimul achivement.

11. #211 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by nemesys_alien View Post
    Cine are DIRT 2 si ma poate ajuta. Mai trebuie sa fac o cursa de gatecrusher pentru ultimul achivement.
    "Okay during a Gate Crasher event take your time, make sure to use your tail end and hit all gates. Remember you don't have to win the event. "

Eu l-am luat la primul gate crash (nu mai stiu chiar unde era, dar prima data cand ai o cursa de genul asteia). Mergi mai incet si trebuie sa ai grija numai sa nu ratezi vre-o poarta. Rabdare la el, timp ai suficient ca sa si termini proba.

12. #212 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    Pai nu ala mi-l trebuie, ala il am facut. Ci imi trebuie in Jam Session pentru ca nu am reusit sa prin nici o cursa de genul si imi trebuie pentru trofeul Mix It Up unde trebuie sa faci o cursa de fiecare tip si mie imi lipseste pentru Gate Crusher.

13. #213 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Am si eu nevoie la Black Ops de trofeele "Sacrificial Lamb'' si "See me, Stab Me, Heal Me" (trofeele cu Crossbow si Balistic Knife). As vrea sa stiu daca e cineva dispus sa ma ajute.

PS: Ajut si eu la trofee in zombies/multiplayer, trofee gen The Collector.

14. #214 SP
    Mai joaca vreo cineva de pe aici Assassin's Creed Brotherhood, m-ar interesa si pe mine putin boosting pentru trofeele din multiplayer.

15. #215 SP
    Junior Member cristiochiana's Avatar
    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu trofeele online de la Fifa World cup South Africa?(sa castigi cupa mondiala online)

16. #216 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    cristiochiana, daca sunt ceva trofee la World Cup, te ajut eu. Eu nu am niciun trofeu de online la Fifa WC. Daca ne putem ajuta cumva reciproc, spune-mi

17. #217 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Mai joaca vreo cineva de pe aici Assassin's Creed Brotherhood, m-ar interesa si pe mine putin boosting pentru trofeele din multiplayer.
    Eu mai joc multiplayerul. Adauga id-ul meu (cristi-dinu) si cand ma vezi online lasa un mesaj. Oricum pentru boost iti trebuie cel putin 3-4 oameni.

18. #218 SP
    Junior Member Tiby1994's Avatar
    cn ma poate ajuta cu trofeele ascunse (hiden trophy) de la Kilzone3 plz? (as vrea sa imi spuneti ce e de facut si numele lor pe scurt. In ordinea lor din lista daca se poate )

19. #219 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Uite aici toate trofeele pentru Killzone 3.

20. #220 SP
    Junior Member Tiby1994's Avatar
    MRS

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 28 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast