Cine are Borderlands si ma poate ajuta? Sunt level 13 soldier. PSN UK: Razviii123 . Multumesc!![]()
Am nevoie de ajutor la Spare Parts, este a dracu de enervant jocul asta si creca as innebuni sa caut singur toate partile.
Asa ca apelez la amabilitatea voastra pentru un mic ajutor de vreo 20 de parti.
PSN ID: baciu91
salut stiu ca nu aici tre sa pun intrebarea dar la pui o intrebare si primesti raspuns nu am primit nimic asa ca va intreb pe voi ca i depre trophy termin jocul si nimic in joc vad trofee dar cand ies in ps si merg la trophy nu apare nimic si am incercat 2 jocuri assasin cred 1 si uncharted 1 aveti idee de la ce e . daca se poate multumesc frumos
puteti sa imi dati pe PM ca sa nu deranjez aici
Assassins Creed 1 nu are suport pentru trofee, de uncharted 1 nu stiu ce sa zic deoarece nu detin jocul.![]()
Pentru a debloca trofeele in Uncharted: Drake's Fortune va trebui sa ai conexiune la internet, in primul rand pentru a descarca ultimul patch, si din cate tin eu minte trebuie sa fii conectat la internet pentru trofee.
merci apbaciu am sa incerc cu internetul este adevarat ca nu am avut net cand am jucat uncharted thx
Cine are DIRT 2 si ma poate ajuta. Mai trebuie sa fac o cursa de gatecrusher pentru ultimul achivement.
"Okay during a Gate Crasher event take your time, make sure to use your tail end and hit all gates. Remember you don't have to win the event. "
Eu l-am luat la primul gate crash (nu mai stiu chiar unde era, dar prima data cand ai o cursa de genul asteia). Mergi mai incet si trebuie sa ai grija numai sa nu ratezi vre-o poarta. Rabdare la el, timp ai suficient ca sa si termini proba.
Pai nu ala mi-l trebuie, ala il am facut. Ci imi trebuie in Jam Session pentru ca nu am reusit sa prin nici o cursa de genul si imi trebuie pentru trofeul Mix It Up unde trebuie sa faci o cursa de fiecare tip si mie imi lipseste pentru Gate Crusher.
Am si eu nevoie la Black Ops de trofeele "Sacrificial Lamb'' si "See me, Stab Me, Heal Me" (trofeele cu Crossbow si Balistic Knife). As vrea sa stiu daca e cineva dispus sa ma ajute.
PS: Ajut si eu la trofee in zombies/multiplayer, trofee gen The Collector.
Mai joaca vreo cineva de pe aici Assassin's Creed Brotherhood, m-ar interesa si pe mine putin boosting pentru trofeele din multiplayer.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu trofeele online de la Fifa World cup South Africa?(sa castigi cupa mondiala online)
cristiochiana, daca sunt ceva trofee la World Cup, te ajut eu. Eu nu am niciun trofeu de online la Fifa WC. Daca ne putem ajuta cumva reciproc, spune-mi![]()
cn ma poate ajuta cu trofeele ascunse (hiden trophy) de la Kilzone3 plz? (as vrea sa imi spuneti ce e de facut si numele lor pe scurt. In ordinea lor din lista daca se poate )
Uite aici toate trofeele pentru Killzone 3.
Bookmarks