Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 28 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 542

Thread: Trophy Boosting

1. #161 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am si eu nevoie de ajutor pentru trofeul Strong Closer si bonusul Extreme Variety de la AC: Brotherhood. Cine esti dispus sa ma ajute sa-mi dea add. Ofer si eu ajutor daca este nevoie. Multumesc!

L.E.: Pentru Extreme Variety o sa fie nevoie de cel putin 3 oameni.

2. #162 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Am nevoie de ajutor la Fight Night Round 4 pentru trofeele online.Am castigat 5 meciuri online din care 4 au iesit si nu s`a luat in considerare..Asa pot sa tot castig daca aia ies in ultimele secunde.
    PSN:CristiCh

3. #163 SP
    tDy
    Junior Member tDy's Avatar
    As avea si eu nevoie de cativa oameni pentru Posse Up! din Red Dead Redemption. Cine are timp si este dispus sa ma ajuta sa intre pe PSN-ul meu. Ofer si eu ajutor pentru Go Team! sau altele. Multumesc!

4. #164 SP
    Member robilicious's Avatar
    se poate face si singur, da invite la toti care sunt in acel free roam si in final o sa-ti iasa.a fost primul meu trofeu online pe care l-am primit.

5. #165 SP
    tDy
    Junior Member tDy's Avatar
    Am incercat si singur, dar multi ignora invitatia. Si rare ori am gasit 7-8 persoane pe server. Oricum, am sa mai incerc, mersi pentru sfat.

---------- Post added 26-12-2010 at 02:05 AM ----------

In cele din urma am reusit. Multumesc!

6. #166 SP
    Member robilicious's Avatar
    cu placere.

7. #167 SP
    Junior Member TomaSebi's Avatar
    Salut am si eu nevoie de cineva care stie sa joace foarte bine zombie la call of duty black ops fiindca am nevoie de trofeul Sacrificial Lamb pe care l-am tot facut dar cred ca nu omor exact 6 zombie cu sageata de harbaleta lipita de mine.
    Spuneti-mi daca e cineva care il are si ma poate ajuta sigur sa il fac ca sa dau psn-ul fiindca am 100 de prieteni.
    Astept un raspuns ca sa sterg pe cineva sa va dau psn-ul.

8. #168 SP
    Member iradum's Avatar
    Salut

Am si eu nevoie de putin ajutor. Ma chinuiam sa iau platina la AC 2... cand am ajuns la misiunea in care zbor cu aparatul lu Leonardo Davinci. Fara sa vreau, m-am prabusit langa acoperisul de la Palazzo, incercand sa fac trofeul Fly Swatter. In momentul in care m-am prabusit s-a salvat automat si nu am reusit sa salvez si a mers mai departe. Tin sa mentionez ca m-am prabusit nu pe acoperis cum se cerea , ci in cladire ... si nu am crezut ca se va salva... .

Am citi si pe net si singura metoda de a-l avea e sa incep jocu din nou...
    Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Daca mai pot lua candva trofeul asta? (parca se putea ceva in extension pack, ceva add-on la joc)

Multumesc pentru sfaturi anticipat!

9. #169 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Din cate stiu eu nu apuci sa joci cu "aparatul de zbor" decat odata. Va trebui sa joci din nou pana acolo daca vrei trofeul

10. #170 SP
    Member iradum's Avatar
    Mda... sau sa cumpar un DLC in care am misiuni cu masinaria lui Leonardo...
    Nu stiti? Assasin's Creed GOTY are acele DLC-uri incluse? Sau sunt contracost?
    Ce fail a fost misiunea asta...

Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Din cate stiu eu nu apuci sa joci cu "aparatul de zbor" decat odata. Va trebui sa joci din nou pana acolo daca vrei trofeul

11. #171 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Poti sa refaci doar misiunea respectiva (DNA -> Sequence).

12. #172 SP
    Din cate imi amintesc, in 2 nu e ca in Brotherhood.. Nu poti juca ce secventa vrei tu

13. #173 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Poti sa refaci doar misiunea respectiva (DNA -> Sequence).
    Asa am facut inainte si mi-a dat numai un review la acea misiune, adica imi scria despre ce e vorba, dar nu stiu sa fi vazuta ceva sa o pot reincepe.

Numai am facut o alta prostie cred. M-am uitat in savegameuri, si aveam 2, unul de azi de la ora 20 si unul de la ora 17. L-am sters pe cel de la ora 20 [in care aveam acea misiune facuta] ca sa il rulez pe cel de la ora 17 si nu imi mai gaseste profilul [asa am fost facuta cu POP TFS si a mers]... Deci acum chiar ar trebui sa il incep de la inceput... sau pot face cumva sa il recunoasca din nou cu savegameul de la ora 17?

Nu inteleg de ce nu il recunoaste...

14. #174 SP
    Eh.. Pana la urma il joc iar pana acolo si aia e... Oricum jocul e foarte fain, eu l-am juat de 2 ori desi nu am pierdut vreun trofeu..

15. #175 SP
    Member iradum's Avatar
    Eh.. Pana la urma il joc iar pana acolo si aia e... Oricum jocul e foarte fain, eu l-am juat de 2 ori desi nu am pierdut vreun trofeu..
    Sau ma enervez si il dau mai departe... Oare nu se pot lua savegameuri de pe net? A incercat cineva asa ceva?

16. #176 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    iradum, daca iti iei DLC-ul cu Battle of Forli, o sa ai posibilitatea sa zbori oricand cu masinaria aia (dreapta sus, harta cu Forli, in varful farului - se activeaza dupa terminarea secventei 13). Assassin's Creed II GOTY are incluse si Battle of Forli, si Bonfire of the Vanities.

Asta se aplica pentru varianta GOTY pt X360, banuiesc ca cea de PS3 e la fel.

17. #177 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    iradum, daca iti iei DLC-ul cu Battle of Forli, o sa ai posibilitatea sa zbori oricand cu masinaria aia (dreapta sus, harta cu Forli, in varful farului). Assassin's Creed II GOTY are incluse si Battle of Forli, si Bonfire of the Vanities.

Asta se aplica pentru varianta GOTY pt X360, banuiesc ca cea de PS3 e la fel.
    Da, dar acum problema ca nu imi mai recunoaste savegame-ul ramas... dupa ce l-am sters pe cel anterior. Si nu inteleg de ce nu imi mai recunoaste profilul. Singura optiune ce o am in joc e sa il incep din nou, dar daca intru in save gameuri imi apare unul de la AC 2.

18. #178 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din cate imi amintesc, in 2 nu e ca in Brotherhood.. Nu poti juca ce secventa vrei tu
    Quote Originally Posted by iradum View Post
    Asa am facut inainte si mi-a dat numai un review la acea misiune, adica imi scria despre ce e vorba, dar nu stiu sa fi vazuta ceva sa o pot reincepe.

Numai am facut o alta prostie cred. M-am uitat in savegameuri, si aveam 2, unul de azi de la ora 20 si unul de la ora 17. L-am sters pe cel de la ora 20 [in care aveam acea misiune facuta] ca sa il rulez pe cel de la ora 17 si nu imi mai gaseste profilul [asa am fost facuta cu POP TFS si a mers]... Deci acum chiar ar trebui sa il incep de la inceput... sau pot face cumva sa il recunoasca din nou cu savegameul de la ora 17?

Nu inteleg de ce nu il recunoaste...
    Ciudat, eu asa am facut pentru ca nu primisem un trofeu (pentru un Assassin Tomb) si am rejucat doar sectiunea respectiva. Nu stiam ca la Sequences nu se poate.

19. #179 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ciudat, eu asa am facut pentru ca nu primisem un trofeu (pentru un Assassin Tomb) si am rejucat doar sectiunea respectiva. Nu stiam ca la Sequences nu se poate.
    Assassin Tomb face parte dim memoriile secundare. Cele secundare s-ar putea sa le poti rejuca, nu stiu ce sa spun, pentru ca acum nici nu pot incerca sa vad. Nu imi ma recunoaste save-gameul.

Nu stiti? Pot rula jocul cumva direct din save-game, daca jocul nu mi-l gaseste?

Acum fac un back-up la HDD-ul consolei si dau un sysem restore. Poate asa imi va recunoaste save-gameul. Daca nu, oricum trebuie sa imi trimit putin consola in service si trebuia sa ii fac un backup. Dar speram ca voi termina AC2 pana atunci...

20. #180 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    as avea nevoie de trofeu Abstergo Employee Of The Month pentru AC brotherhood sooooo helppp

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 28 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast