Ce urit, puteau sa se gindeasca la altceva mai deosebit.
Nu cred. Am citit mai multe zvonuri, cum ca o primeai bonus daca cumparai nu stiu ce dintr-un magazin 7 eleven, ca ar aparea free pe PSN US etc. Nu stiu exact.
"God of War III: Unearthing the Legend (PS3 only) ($5.99)
File size: 3 GB"
Was ist das? Anybody?
curiozitate...ce am pierdut in ultimele 2 luni [de cand nu mai am ps3]? must-buy-uri
de marti voi reveni![]()
amandoua..nu pot trai fara za dark side
vreau gow..vreau heavy rain...vrea infamous...poate chiar infamous 2...vreau flower si jocurile interative din clasa lor...vreau killzone 3...vreau uncharted...
luni..marti ar trebui sa vina un slim de 250 gb
Va uitati la The Tester ? Mi se pare frumos , chiar daca unele episoade au fost plictisitoare .
A aparut episodul 6 .
Unearthing the legend este superb. Se poate viziona chiar daca nu ati jucat/terminat God of War 3 inca.
Am vazut Luxor pe US, insa nu il gasesc pe UK deloc. Imi scapa mie sau pe UK chiar nu a aparut?
Linux support dropped from PS3 Firmware 3.21 -- Joystiq
Mi se pare o magarie mare ce vrea sa faca sony in viitorul fw update, nu ca as folosii eu linux-ul pe ps3 prea mult dar daca am achizitionat o consola pe care este posibil sa instalezi un other os atunci lasa-ma frate cu produsu pe care l-am cumparat initial. Probabil le este frica de hacku-l lui geohot sau naiba mai stie ce au astia in cap mai nou.
yeah right ! lol ... o magarie totala ...
Who the F*CK cares about "Linux" on the PS3 !
I WANNA PLAY GAMES !!!!!!!!!! not F*ck around with hardware/software.
Pai la unii le pasa cand li se ia scortisoara de pe inghetata. Am platit si pentru scortisoara fratilor, poate intro mica mare parte de aia mi-am luat inghetata. Maine o sa iti ia si cornetu dar who cares of f*cking cornet ca doar ramane inghetata.
Bookmarks