Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 112 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 ... LastLast
Results 941 to 960 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #941 SP
    Member Cata25's Avatar
    Mie �mi vine abia miercuri.

2. #942 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Eu am zona 1...

3. #943 SP
    Manager paul's Avatar

4. #944 SP
    Member Vami's Avatar
    Mie trebuia sa imi vina azi dar nu ajuns ciudat nu a mai intarziat posta romana pana acum, sper ca maine sa ajunga .

5. #945 SP
    Member slabunator's Avatar
    cate dificultati exista? ultima dificultate e selectabila de la inceputul jocului sau trebuie deblocata? se deblocheaza si terminaned jocul pe normal, sau e ca la uncharted,doar daca il termini pe ultima dificultate disponibila la inceput? ?

6. #946 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    cate dificultati exista? ultima dificultate e selectabila de la inceputul jocului sau trebuie deblocata? se deblocheaza si terminaned jocul pe normal, sau e ca la uncharted,doar daca il termini pe ultima dificultate disponibila la inceput? ?
    Sunt 4 dificultati, a 4-a se deblocheaza dupa ce termini jocul pe oricare din cele 3 dif pe care le poti alege la inceput. L-am jucat pe dif 2, sfarsitul ultimului nivel mi s-a paraut cam greu, am murit de vreo 20 de ori cred pana sa-i fac sfarsitu.

7. #947 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Ce m-am distrat am aflat ca daca esti aproape de inamic si are casca auzi ce vorbeste si tot il auzeam pe bmarius : ,,Tavitzu la stanga'' Eu : IN STANGA!! .

8. #948 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce ciuda mie ca nu mi l-am comandat si eu mai din timp.Azi am facut comanda la Web sa mi-l aduca dar tb sa astept pana sapt viitoare.Am asteptat sa vad ce parere aveti voi despre el si pana acum am vazut numai laude asa ca n-am mai rezistat.Sunt cam noob la shootere pe console da poate ma primiti si pe mine in clan

9. #949 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    rasko macar zi-mi daca mi-ai dat invite (asta ar insemna ca-s idiot si nu stiu unde sa ma uit) dar daca nu, man ti-am dat psn messages (3 sau 4) ti-am lasat si pe forum niste requesturi! at least answer me man!

10. #950 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cauta in meniul Communication - Messages!

11. #951 SP
    Ma-ti linsat, nu e fair play.

12. #952 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Sunt 4 dificultati, a 4-a se deblocheaza dupa ce termini jocul pe oricare din cele 3 dif pe care le poti alege la inceput. L-am jucat pe dif 2, sfarsitul ultimului nivel mi s-a paraut cam greu, am murit de vreo 20 de ori cred pana sa-i fac sfarsitu.
    Pai inseamna ca e destul de scurt daca deja l-ai terminat nu?

13. #953 SP
    Member andreips3's Avatar
    Imi cer scuze pentru teamkilluri , a intrat paranoia in mine cand am vazut ca sunt spioni. Oricum, super meci, super joc, super atmosfera. Resistance? What Resistance? Its Killzone from now on.

14. #954 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    problem am jucat primele trei nivele si n-am gasit toate intel-urile si simbolurile. imi lipseau una sau doua/level asa ca am luat de pe net locatia lor. la primul nivel aveam 2/3 si am rejucat checkpointul unde imi lipsea simbolul. l-am gasit si am dat quit. acum imi arata 1/3 si nici nu mai exista simbolurile in tot nivelul. sters gamedata/savedata si nimic. nu mai sunt wtf???

15. #955 SP
    Member cristian77's Avatar
    e necesar sa fie gasite toate?

16. #956 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    rasko macar zi-mi daca mi-ai dat invite (asta ar insemna ca-s idiot si nu stiu unde sa ma uit) dar daca nu, man ti-am dat psn messages (3 sau 4) ti-am lasat si pe forum niste requesturi! at least answer me man!

Ti-am dat aseara al 3-lea invite in clan!! Primesc in fiecare seara 20 de msg cel putin pe PSN. Imi cer scuze daca nu pot raspunde la toate.

17. #957 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    Am luat si eu Killzone 2. As vrea si eu invite in clan si alti useri ca sa jucam impreuna, am si headset.
    PSN: Sergiu03 (am pus la signature, dar vad ca nu s-a updatat inca). Multumesc.

18. #958 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Si eu il primesc azi de la webpredator.
    Nu a ajuns ieri, sper ca azi il am.

19. #959 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Pai inseamna ca e destul de scurt daca deja l-ai terminat nu?
    Pai ce sa zic, nu e nici scurt nici lung. L-am terminat in

20. #960 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    O sa intru si eu diseara.Dati un invite.Pe la ce ora intrati?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 112 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks