Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 323

Thread: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

1. #41 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    interpretabil, acel simbol apare pe foarte multe aparate electronice. Ce cred eu este ca i-ul vine de la iPhone si ! de la Ac!d, deci zic eu se va lansa un Metal Gear Ac!d pe iPhone.

2. #42 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Tocmai vroiam sa pun si eu poza aia. E posibil sa fi nimerit cei ce au facut schema.

3. #43 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu se stie sigur nimic inca,dar oricum nebunia sa creat deja,si tare mi-i ca asta si era intentia celor de la Konami

4. #44 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Yeah like I give a crap...
    Atata timp cat versiunea de ps3 nu a fost downgradata nu ma intereseaza ... cu cat mai multi il joaca cu atat mai bine. Sigur, o sa ma enervez cand o sa citesc reactia fanboy-lor .
    Oricum nu prea cred ca chestia aia are vreo legatura cu Xbox...

Stiati ca Snake mai are 6 zile de trait? Poate are vreo legatura...

5. #45 SP
    Treaba e pe site-ul oficial. Cum nu e nimic oficial? O fi intrat un hacker pe serverul Konami si a pus flash-ul ala acolo?

6. #46 SP
    Hmm... dupa ce am contemplat mai mult am ajuns la urmatoare concluzie:
    1.Cum a spus is Rockstar, probabil are legatura cu virusul si cele 6 luni.
    2.Stiati ca in Septembrie s-a aflat despre "Metal Gear Solid Existence", un nume inregistrat de Konami ca trademark ?
    3.Kojima a denigrat Microsoft in repetate randuri in anumite interviuri deci e cam greu sa fie implicat intr-un proiect pentru Xbox
    4.MGST poate fi abrevierea de la MGS Trilogy, iar culoarea folosita indica spre x360 => MGS 1,2,3 pe consola Microsoft.
    5.Se poate ca Hideo Kojima sa fi incercat intentionat prin acest teaser "prea evident" pentru MGS4 pe Xbox sa agite apele, iar apoi sa anunte ceva total diferit.

Concluzia este... ca nu este concluzie, asteptam new info

7. #47 SP
    Poti sa excluzi MGS1,2,3 pe Xbox 360 de pe acum pentru ca nu vei vedea asa ceva.

8. #48 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Cum nu e nimic oficial?
    Fixed.

9. #49 SP

10. #50 SP

11. #51 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu cred ca e vorba de portarea MGS4 pe Xbox360.

12. #52 SP
    Vor sa spuna ca daca ar face MGS4 pentru 360, consola ar da RROD

13. #53 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    eu cred ca fac un remake.. trilogy. de aici si "mgst" in //www.konami.jp/kojima_pro/mgst/?ref=kjp_jp
    cum a zis si Uziwood
    ar fi bestial

14. #54 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Daca ar fi sa scoata un nou titlu sper sa vedem mai multa fizica in joc. Asta e singurul lucru care nu mi-a placut la MGS 4.... Oricum va mai fi sigur o continuare si ma gandesc ca vor rasturna povestea cumva in asa fel incat sa il "reintinereasca" pe Snake si sa avem parte de o surpriza cum a fost cu

15. #55 SP
    Member slabunator's Avatar
    haha, ce nebun e kojima, la ce misto a fct ma cam indoiesc ca va scoate mgs4 pe 360 unde ar fii necesare cam 5-6 dvduri dl ...cu totii care ati terminat jocul tineti minte =>>

dar totusi la cate titluri anuntate initial ca fii exclusive ps3 ( dmc 4, gta 4, ff13, tekken 6 etc ) a suflat micu' billy $ , who knows?

16. #56 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    La misto faza.Da in concurenta (a se citi xbox).Jocul este tare,se vede ca au muncit mult la el.Daca nu puteam sa dam skip la cut-scene-urile alea cred ca plecam toti cu capul.E un must have pentru toti colectionarii.

17. #57 SP
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    La misto faza.Da in concurenta (a se citi xbox).Jocul este tare,se vede ca au muncit mult la el.Daca nu puteam sa dam skip la cut-scene-urile alea cred ca plecam toti cu capul.E un must have pentru toti colectionarii.
    Wait, wait, wait, tu ai dat skip la cut-scenes in MGS ?

18. #58 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Cand il joci a 2,3 oara te lasa rabdarea ca sa lasi filmuletele alea sa-ti frece retina cu orele.La asta ma referam.Evident,prima data cand l-am terminat am urmarit tot,chiar ca nu am ratat nimic din joc.

19. #59 SP

20. #60 SP
    Member playgame's Avatar
    Tipii astia fac fan videos de ceva timp. Uite aici unu mai vechi:

si un interviu cu Hideo Kojima

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast