pai cum nu se poate.
adica nu poti alege cu cine intri in joc
vei intra intr-o cursa online si vei fi bagat automat in joc fara a avea posibilitatea de a controla cu cine vei juca
da,Tekken,asa este cum zici,nici un producator de masini no sa fie de acord cu un unreal damage!dar.....totusi e un joc si nu cred ca va influenta scaderea wv (de ex)daca se sparge mai tare decat audi.problema asta a rezolvat-o criza![]()
Se poate face cont de Romania, aseara am fost nevoit sa o iau de la capat cu GT5 pt a putea juca online cu indicativul RO la tara!!!
Astept sa vad cati mai multi romani online! Sa le aratam noi japonezilor in special. Astia sunt cei mai rai, daca ii depasesti cumva astia sunt in stare sa isi faca seppuku !
Pai da alecu, putem juca orice joc online de pe contul de RO, doar ca nu avem store inca
Io am vazut ca si astia de pe US sunt foarte darji in online si nu se lasa deloc + ca o iau pe toate scurtaturile posibile la care nu sunt penalitati. Cu japonezi nu am picat de prea multe ori.
Eu pana aseara nu am vazut pe nimeni in modul online cu RO la tara; si joc de aprox 1 luna cu indicativ de US.
Si inca ceva ! Am diferente destul de mari intre timpi, de la o cursa la alta (vorbesc de online) de 5-6 secunde. Cum sa va spun, in modul online, la freerun, odata scot un timp super bun, alta data un timp cu 5-6 secunde mai slab, cu aceeasi masina cu aceleasi setari. Eu zic ca este de la reteaua lor ca altfel nu imi explic...
Nu... nu cred alecu. Vezi ca iti poti pune ghost dinala si dupa primul tur iti apare o holograma care iti arata cum ai mers. Daca o depasesti pe aia, clar vei avea un timp mai bun. In orice caz, e imposibil sa mergi mereu lafel de bine chiar daca esti singur pe traseu. Cand mai intervin si alte masini... deja nici nu se mai pune problema sa scoti timpul ca in freerun pentru ca odata ce sunt mai multe masini in traseu intervine si aerodinamica. Adica, daca mergi cu 200 km/h sa zicem si esti destul de aproape de un adversar il vei intrece sigur daca stai doar un spatele lui, pentru ca nu mai esti in contact direct cu vantul si poti lua viteza mai mare decat a lui
Jocul e simulator si sunt multi factori ce iti pot influenta timpi, deci nu ai de ce sa te miri.
hei, cine-mi spune si mie cum sa fac la classa S ca nu mai pot. ce masina si ce setari sa-i fac?
pls
Am si eu o intrebare legata de GT5 Prologue. Are si trofee cumva ? Ca eu parca n-am vazut .
Mda. Asa ma gandeam si eu ... Totusi n-au mai scos un update din octombrie anul trecut parca.
asta am folosit eu. eficienta mai ales impotriva Saleen-ului S7.
dupa multe teste am ales Tuned Elise 111R in detrimentul lui Clio Tuned V6. mai poti incerca si cu Viper dar trebuie sa stii perfect sa il stapanesti.
Power 307 +24
Weight 586 85
Aerodynamics 20 / 35
Ride Height 0 / 0
Spring Rate 3 / 3
Damper 5 / 5
Toe -0.50 /+0.50
Camber 2.5 /1.5
Brake balance 5 / 5
Turning angle 30
Traction Control 2
ABS 1
6th Gear to 0.800 and Final to 3.999.
bafta!
Pt. ce masina te intereseaza setarile? Si pt. ce cursa?
De fapt, uite, poti lua toate setarile de care ai nevoie de aici: Dutch Customs Tuning Shop - Dutch Customs 350Z Cup tune inside! - GTP Forums
ma scuzati de micul offtopic dar unde gasesc demoul la acest joc? am cautat pe PS Store dar nu l-am gasit, este doar jocul full de cumparat
din pacate,nu exista demo GT5P. practic GT5 e jocul full, iar GT5P E DEMOUL SAU. desi nu e o varianta "clasica" de demo( e pe bani, si e un joc stand-alone) , acesta DEMOnstreaza capabilitatile produsului final care va fii Grand Turismo 5, deci tot DEMO ramane.
ar fii chiar haios un demo al demoului lol
Bookmarks