Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 134 of 134

Thread: GT5 Prologue

1. #121 SP
    Member Dante's Avatar
    mai joaca cineva online? add me pls

2. #122 SP
    Member Dante's Avatar
    se poate scoate muzica de fundal din timpul cursei ca ma dispera, vreau sa aud motorul. am cautat in optiuni si n-am gasit modalitate.

3. #123 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Normal ca se poate. Si eu am scos-o de ceva vreme ca devenea enervanta, mai ales daca e la volum maxim.
    Cauta bine pe la optiuni pe acolo ca tre' sa dai de ele

4. #124 SP
    Member Dante's Avatar
    vaiii sunt orb. la optiuni/hardware trebuia sa dau sageata dreapta si mai erau 2 seturi de optiuni: audio si video

5. #125 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Da... cam aiurea meniu ala acolo lol
    Stie cineva daca putem face rost si noi de Nurburgring? Parca auzisem ceva mai demult ca s-ar putea lua de pe cont de Germania. A incercat cineva sa il ia pana acum?

6. #126 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Da... cam aiurea meniu ala acolo lol
    Stie cineva daca putem face rost si noi de Nurburgring? Parca auzisem ceva mai demult ca s-ar putea lua de pe cont de Germania. A incercat cineva sa il ia pana acum?
    Eu nu l-am gasit pe PS Store Germania

7. #127 SP
    Junior Member b79cez's Avatar
    fratilor,va rog sa ma ajutati....fara sa radeti de mine....
    mi-am luat ps3 de aprox 1-2 luni,dar ma joc f rar...mi-am cumparat doar 2 jocuri momentan fifa 10 si gt5p.
    revenind la subiectul topicului,joc gt5p la events clasa B si nu pot termina cursa b6,aia sa-i depasesti pe toti intr-un singur tur...(sau macar sa iesi in primii 3...cea mai buna clasare a fost 6...
    mentionez ca nu am f multe cunostinte despre ps3 si nici nu am facut nici un upgrade la joc,deoarece momentan nu am conectat-o la net...am citit ca prin upgradarea jocului unele curse sunt mai usor de terminat....are vreo legatura?astept pareri....multumesc....

8. #128 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Upgradarea jocului? Adica?

9. #129 SP
    scuze....poate m-am exprimat gresit....adica sa iei de pe net "completari" ale jocului....nu gasesc acum cuvant potrivit....

10. #130 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Update

11. #131 SP
    asa....mersi mult....
    deci...vreo solutie?

12. #132 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca imi aduc bine aminte cursa e pe Daytona si tu esti intr-o Honda, nu?

13. #133 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by b79cez View Post
    fratilor,va rog sa ma ajutati....fara sa radeti de mine....
    mi-am luat ps3 de aprox 1-2 luni,dar ma joc f rar...mi-am cumparat doar 2 jocuri momentan fifa 10 si gt5p.
    revenind la subiectul topicului,joc gt5p la events clasa B si nu pot termina cursa b6,aia sa-i depasesti pe toti intr-un singur tur...(sau macar sa iesi in primii 3...cea mai buna clasare a fost 6...
    mentionez ca nu am f multe cunostinte despre ps3 si nici nu am facut nici un upgrade la joc,deoarece momentan nu am conectat-o la net...am citit ca prin upgradarea jocului unele curse sunt mai usor de terminat....are vreo legatura?astept pareri....multumesc....
    Nenorocit event. Foloseste-te la maxim de aspiratie, da race-music off ca sa auzi vantul, sa fii sigur ca esti la aspiratie. TCS si ASM pe off, ABS pe 1 maxim 2. Restul depinde de tine.

14. #134 SP
    da...aia e cursa....daytona si te lasa doar cu honda aia puturoasa....
    o sa incerc sa bag setarile astea sa vad ce iese...sper sa gasesc si unde sa le bag....
    va multumesc mult,oricum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Tags for this Thread

Bookmarks