mai joaca cineva online? add me pls
se poate scoate muzica de fundal din timpul cursei ca ma dispera, vreau sa aud motorul. am cautat in optiuni si n-am gasit modalitate.
Normal ca se poate. Si eu am scos-o de ceva vreme ca devenea enervanta, mai ales daca e la volum maxim.
Cauta bine pe la optiuni pe acolo ca tre' sa dai de ele![]()
vaiii sunt orb. la optiuni/hardware trebuia sa dau sageata dreapta si mai erau 2 seturi de optiuni: audio si video![]()
Da... cam aiurea meniu ala acolo lol
Stie cineva daca putem face rost si noi de Nurburgring? Parca auzisem ceva mai demult ca s-ar putea lua de pe cont de Germania. A incercat cineva sa il ia pana acum?
fratilor,va rog sa ma ajutati....fara sa radeti de mine....
mi-am luat ps3 de aprox 1-2 luni,dar ma joc f rar...mi-am cumparat doar 2 jocuri momentan fifa 10 si gt5p.
revenind la subiectul topicului,joc gt5p la events clasa B si nu pot termina cursa b6,aia sa-i depasesti pe toti intr-un singur tur...(sau macar sa iesi in primii 3...cea mai buna clasare a fost 6...
mentionez ca nu am f multe cunostinte despre ps3 si nici nu am facut nici un upgrade la joc,deoarece momentan nu am conectat-o la net...am citit ca prin upgradarea jocului unele curse sunt mai usor de terminat....are vreo legatura?astept pareri....multumesc....
scuze....poate m-am exprimat gresit....adica sa iei de pe net "completari" ale jocului....nu gasesc acum cuvant potrivit....
da...aia e cursa....daytona si te lasa doar cu honda aia puturoasa....
o sa incerc sa bag setarile astea sa vad ce iese...sper sa gasesc si unde sa le bag....
va multumesc mult,oricum
Bookmarks