Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 134

Thread: GT5 Prologue

1. #101 SP
    Junior Member mc_provoker's Avatar

problema...

Am o problema cu GT5 prologue. de fiecare data cand intru in joc imi spune ca data si ora nu sunt setate corect, iar in meniul principal unde arata in stanga sus calendarul si toate alea tot timpu e aiurea pusa data. Pe ps3 e setata bine data si ora.... cum setez chestia asta? e important sa fie setata cum trebuie?

2. #102 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by mc_provoker View Post
    Am o problema cu GT5 prologue. de fiecare data cand intru in joc imi spune ca data si ora nu sunt setate corect, iar in meniul principal unde arata in stanga sus calendarul si toate alea tot timpu e aiurea pusa data. Pe ps3 e setata bine data si ora.... cum setez chestia asta? e important sa fie setata cum trebuie?
    exact aceeasi problema o am si eu. se poate sa fie din cauza ca e jocul pentru o anumita zona?
    habar nu am.

3. #103 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    exact aceeasi problema o am si eu. se poate sa fie din cauza ca e jocul pentru o anumita zona?
    habar nu am.
    seteaza consola sa ia date&time de pe internet. enjoy

4. #104 SP
    Am setat consola sa seteze data si ora via internet (GMT +2) iar acuma cand intru in GT5 prologue nu-mi mai spune ca e setata gresit data si ora in schimb acolo in meniu unde este calendarul ala data tot o arata gresit nustiu daca si ora nu m-am uitat

5. #105 SP
    Gata s-a rezolvat totul ms mult...

Care stie de unde pot face rost de soundtrack-ul GT5 prologue sau GT4 ?

6. #106 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Gran Turismo 5 Prologue a vandut peste 3.5 milioane unitati. Seria Gran Turismo s-a vandut in peste 50 milioane de unitati

Polyphony Digital Inc. - Software Title List -

7. #107 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Official trailer GT5

incredibil ce grafica poate sa aibe jocul asta,se pare ca vom avea parte si de damadge,este o faza in clip in care se vede o masina de raliu avariata

8. #108 SP
    jmecher tare ... si faza cu nascar e ceva nou... de damage se stia ca vor pune...oricum e foarte tare

9. #109 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    DFGT: Nu are pedale. Schimbatorul de viteze este secvential. Un singur motor de force feedback. Materialele folosite lasa de dorit. Si nu in ultimul rand, pozitionare proasta a schimbatorului.

G25: Are pedale + ambreiaj! Doua motoare de force feedback. Schimbatorul de viteze este H. Iar despre materiale, numai piele si metal.

Tu decizi, daca vrei ceva scump si profesional, sau putin mai ieftin si mult mai prost.

Cum e posibil ca DfGT sa nu aiba pedale? lol

Eu am avut DFPro , modelul anterior si avea pedale iar momentan am g25. La fel pendulam intre DFGT si g25 dar cand am cerut pareri pe gtplanet nu s-a plans nimeni ca diferenta dintre cele 2 volane ar fi lipsa de pedale la DFGT

@nameless_fear alegerea e simpla, depinde de cate fonduri dispui. G25 e mai scump dar construit din materiale superioare = o anduranta mai mare.
    Sincer performanta se poate obtine si cu volan mai ieftin decat g25 ; unul dintre cei mai buni jucatori online inca foloseste DfPRO.

Sunt 100% sigur ca Logitech va mai scoate un volan odata cu lansarea GT5.

10. #110 SP
    Member drik's Avatar
    Singura parere pe care o am despre acest joc este cea lasata de cele vechi, adica foarte buna. Astept sa iasa full, prologue sunt inca stresat ca il gasesc la pret de joc intreg si asta fost singurul motiv care m`a tinut departe de el, nu neaparat pretul ci pentru ca am ales constant sa imi iau jocuri noi intregi. Acum probabil e cam aiurea sa il iau doar sa il iau din nou mai tarziu.

11. #111 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Singura parere pe care o am despre acest joc este cea lasata de cele vechi, adica foarte buna. Astept sa iasa full, prologue sunt inca stresat ca il gasesc la pret de joc intreg si asta fost singurul motiv care m`a tinut departe de el, nu neaparat pretul ci pentru ca am ales constant sa imi iau jocuri noi intregi. Acum probabil e cam aiurea sa il iau doar sa il iau din nou mai tarziu.
    eu consider Prologue un joc de sine statator care merita cumparat.
    avea de la inceput un pret rezonabil, cu atat mai mult acum.
    sunt multe jocuri retail care sunt mai scurte/scumpe/incomplete.
    nu e aiurea deloc sa il iei, e aiurea sa nu il iei, trust me.

12. #112 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Exact. NFS Shift va fi vandut la 60$ desi contine doar 80 masini si 8 circuite, in timp ce GT5 Prologue contine 60 masini si 6 circuite.

Acum am inceput si eu sa-l joc. Mai am cateva curse din clasa A, dar nu cred sa termin clasa A prea curand. Cele 4 curse sunt foarte grele: 2 pe Suzuka( mi se pare foarte greu circuitul, trebuie sa mergi perfect), una pe Fuji Speedway( asta e destul de OK) si Daytona( mi se pare cel mai usor circuit, cu o masina puternica poti sa castigi foarte usor pe el). Desi consider Daytona destul de usor, cursa va fi foarte grea deoarece trebuie sa imi intrec oponenti intr-un singur tur( cei drept intr-un Ferrari F430).
    Grafica si sunetul sunt foarte bune, mai ales grafica. Unul dintre cele mai frumoase jocuri de PS3. Un singur lucru nu-mi place: AIul. Are o singura linie, iar daca tu mergi pe aceeasi linie cu el dar la o viteza mai mica acesta intra-n tine. In unele depasiri intra-n tine si de da afara de pe pista( circuit), iar astfel poti pierde cateva pozitii. Pacat ca nu are damage sistem, dar bine ca acesta va fi prezent in jocul full

13. #113 SP
    Member drik's Avatar
    Hmmm cred ca aveti dreptate... Cred ca am sa incerc sa`l iau... doar asa sa ies din gramada asta de arcades... Thanks!

14. #114 SP
    Este posibil ca unele realizari facute in GT5 Prologue (licente, credite) sa le poti transfera in jocul full. Cel putin pe partea de credite asa sper, am ceva masini de F1 din care as scoate credite.

15. #115 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Este posibil ca unele realizari facute in GT5 Prologue (licente, credite) sa le poti transfera in jocul full. Cel putin pe partea de credite asa sper, am ceva masini de F1 din care as scoate credite.
    Vad ca esti echipat bine pentru GT5 Ai dat cu mine de pamant la SF4, dar sper sa imi iau revansa

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Vad ca esti echipat bine pentru GT5 Ai dat cu mine de pamant la SF4, dar sper sa imi iau revansa
    Pot spune sincer ca pentru mine GT > Sf . Abia astept Nordschleife

17. #117 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Auzi ffocus, nu scapi de el nici aici lol

18. #118 SP
    Member Cata25's Avatar
    De patch-ul pentru damage se mai aude ceva?

19. #119 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Pot spune sincer ca pentru mine GT > Sf . Abia astept Nordschleife
    O sa includa Nordschleife intr-un update? Ar fi super!

20. #120 SP
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    O sa includa Nordschleife intr-un update? Ar fi super!
    Nu din pacate, Nordschleife e unul din cele mai importante atuu-ri ale jocului de aceea va fi pastrat pentru versiunea finala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks