Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 289

Thread: Renumitul hacker Geohot, anunta ca zilele PS3 sunt numarate pana cand va fi spart !!!

1. #161 SP
    Banned FriTz's Avatar
    stiu ca este o placere de cand te apuci sa faci ceva faci pana la final,bravo lui ca nu este unul din acei hackeri care waw am pus gif pe desktop gata il vand lui x,y,z el face asta din placere bravo lui

2. #162 SP
    Senior Member tray's Avatar
    And now if calls have restrictions I don't like, I zap them.
    Attached Images Attached Images hvcalls.png

3. #163 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Chiar credeti ca PS3'ul este imposbil de hack'uit? Eu cred ca doar nu s'a prins nimeni ce trebuie facut. Cum pe ps2 au lasat loc pe placa de baza pt modchip, asa cred ca si PS3'ul a fost facut sa fie spart, doar ca, repet, nu s'a prins nimeni ce trebuie facut.
    Ciudat este ca in 3 ani din vreo 6 miliarde de oameni nimeni nu s-a prins ce trebuie facut .... iti poti da seama cat de lipsita de inteligenta este rasa umana?

Pot sa o modeze si sa o rasmodeze din partea mea, sa dea si Sony faliment, la cat de nesimtiti sunt cu PS Store Romania le urez numai de "bine" si consider ca eu sunt ala "prostu'" care le da bani pe jocuri si nu beneficiaza de suport.
    Oricum intotdeauna vor exista si se vor dezvolta metode alternative de fun.

4. #164 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Ciudat este ca in 3 ani din vreo 6 miliarde de oameni nimeni nu s-au prins ce trebuie facut .... iti poti da seama cat de lipsita de inteligenta este rasa umana?

Pot sa o modeze si sa o rasmodeze din partea mea, sa dea si Sony faliment, la cat de nesimtiti sunt cu PS Store Romania le urez numai de "bine" si consider ca eu sunt ala "prostu'" care le da bani pe jocuri si nu beneficiaza de suport.
    Poate nu sti, dar tehnica aceasta evolueaza de la an la an. Se pare ca sony a tot inbunatatit firmwareu, dar intr'un timp cand nu o sa se mai produca ps3 si nu o sa-i mai acorde atentie cu siguranta se va moda, daca nu chiar pana atunci.
    Probabil ca unii au reusit deja sa sparga ps3'ul si au vandut informatia la Sony sau au pastrat-o pentru ei.

5. #165 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Ciudat este ca in 3 ani din vreo 6 miliarde de oameni nimeni nu s-a prins ce trebuie facut .... iti poti da seama cat de lipsita de inteligenta este rasa umana?

Sa sti ca de 3 ani incoace bunica mea de la tara sta in fiecare seara dupa ce croseteaza sa se gandeasca la vreo modalitate sa sparga PS3-ul.

6. #166 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Pana la urma modarea ps3-ului ar fi bine venit ,sa nu mai vorbim de jocuri fiindca se stie ca 99% de aici vom cintinua cu originale pentru ca alternativa nu prea e de buzunaru nostru
    Hai sa privim din punctu de vedere care doar 2-3 au mentionat pe aici acest lucru ,prin modare poate vom reusi sa facem multe alte lucruri pe consola care acum nu ne sunt disponibile,putand rula aplicatii extraordinare

Dar un hacker nu cred ca vine si face public,lumeeeee mai am putin si reusesc sa sparg si acest ps3
    Doar zvonuri,vreau si ceva oficial

7. #167 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Rabdare si tutun baieti, ca omu lucreaza.

8. #168 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Ideea este ce le aratam acestor copii. Thread-uri pline de exaltare despre piraterie, sau faptul ca se poate si legal? Trebuie invatati ca pot aduce +valoare si nu, ca se poate, doar pentru ca este disponibil. Vad ca thread-ul "Ce ne-am cumparat azi" este plin de oameni multumiti. Ce veti face cu "achizitiile" de pe net? Da, intr-adevar veti juca primii jocurile, dar puteti discuta despre asta? Nu, ca veti lua ban. Si nu ma luati cu homebrew, ca nu au nevoie de asa ceva, nici PS3, nici Xbox360. La cate anunturi sunt pe Bazar, lumea care este dispusa sa faca reduceri (uitati-va numai la ce preturi vand useri ca Mo, Bodopsx, etc) motivul financiar, chiar nu sta in picioare. Eu personal, am dat, ca multi altii, jocuri gratis unora in dificultate. Cat despre cei rau intentionati, care put a piraterie din placere, nu nevoie, aveti noroc ca nu am eu puteri pe aici...

9. #169 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Incepand de astazi cine posteaza in tema acestui thread este binevenit, cine nu si abereaza pe langa subiect, am sa ii sterg personal posturile. NU ma intereseaza discutii pro sau contra modare sau cine isi ia jocuri originale si cine nu. Tema este daca pustiul asta poate face ceea ce se lauda ca poate face si atat. Cred ca sunt destui baieti destepti, care pot sa ne spuna daca este posibil sau nu din punct de vedere tehnic. Este sistemul de protectie atat de perfect incat sa nu poata fi spart PS3-ul ca sa poate rula diferite aplicatii ?
    Consider ca ar trebui sa fi mai tolerant in legatura cu modul in care se desfasoara thread-uli, in sensul ca orcum asta e un thred destul de flamable, cu toti avem o parere si cred ca suntem liberi sa ne-o exprimam..........de aia-i forum, nu?

Am senzatia ca astfel de interventii nu fac bine pentru un thred ca asta cu discutii intense, si am observat ca uni se cam inmoaie de teama vreo unui bann.
    Sunt curios in ce nota vor continua discutiile de acum pe thread.

Si in plus cred ca discutille nu sunt total pedinafara............modarea unei console nu implica numai homebrew, si asta cu siguranta va avea un impact asupra viitorului unei platforme...........indiferent ca e unul pozitiv sau unul negativ.

10. #170 SP
    Banned FriTz's Avatar
    macar se stie cat mai dureaza pana apare modare chip softwer,1-4 luni?

11. #171 SP
    Eu pariez pe vara.

12. #172 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Razielim View Post
    Consider ca ar trebui sa fi mai tolerant in legatura cu modul in care se desfasoara thread-uli, in sensul ca orcum asta e un thred destul de flamable, cu toti avem o parere si cred ca suntem liberi sa ne-o exprimam..........de aia-i forum, nu?

Am senzatia ca astfel de interventii nu fac bine pentru un thred ca asta cu discutii intense, si am observat ca uni se cam inmoaie de teama vreo unui bann.
    Sunt curios in ce nota vor continua discutiile de acum pe thread.

Si in plus cred ca discutille nu sunt total pedinafara............modarea unei console nu implica numai homebrew, si asta cu siguranta va avea un impact asupra viitorului unei platforme...........indiferent ca e unul pozitiv sau unul negativ.
    e un thread flameable pentru ca lumea in romania habarna are de scene,iar ca sa nu para pe langa vin si ne trantesc cate una gen "ce homebrew nene" si "piratii dracu,nu va mai saturati"

13. #173 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Singurul lucru care e cert in caz ca o sa fie o modificare relativ simpla e ca o sa creasca vanzarile PS3 in draci, si asta in nici un caz pentru ca lumea o sa vrea sa joace jocuri de NES pe PS3 sau sa asculte radiouri online.

14. #174 SP
    g.g
    Member g.g's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Ideea este ce le aratam acestor copii. Thread-uri pline de exaltare despre piraterie, sau faptul ca se poate si legal?
    Copiii astia au vazut mai mult decat ai vazut tu. Si pana la urma ce e rau in a sparge o consola? De ce sa nu exploatezi la maxim posibilitatile acesteia.

Vorbiti de piraterie de parca nu ati fi atins in viata voastra un blank si nici nu ati fi descarcat vreodata ceva de pe torente sau dc...

Stiu! Voi aveti doar jocuri originale! Aveti doar IPhone-uri de la Orange! La Nokia folositi doar GPS asisted nu ati activat gps-ul intern! La PSP aveti un sertar de UMD-uri! Vedeti 3 filme pe an ca nu deschide-ti niciodata torentele si nici nu o ardeti cu hdd-ul de 1T prin vecini! Nu mai zic ca va procesati pozele cu Photoshop licentiat! Si asi putea sa continui la infinit, dar ma opresc aici.

Pe mine ma lasa rece, cine, cand si cum o va face, dar sigur se va gasi un baiat destept care sa-i dea de cap PS3-ului. Deasemenea imi este indifernt daca va modati sau nu consolele ca nu am nici de castigat si nici de pierdut. Pe harta producatorilor de jocuri Romania oricum NU EXISTA!

15. #175 SP
    MAI mai mai mai mai, XBOX360 o murit? NU, se vinde mai bine. Si s-o modat din primul an. PUNCT.

16. #176 SP
    Senior Member Nash's Avatar

17. #177 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Corect trebuie sa se informeze si pe urma sa ia "masuri" sa vada daca la spart bine

18. #178 SP
    Member Execitor's Avatar
    Corect trebuie sa se informeze si pe urma sa ia "masuri" sa vada daca la spart bine
    Probabil ca Sony o sa-l plateasca bine pe GeoHot sa nu raspandeasca ce a reusit sa faca))

19. #179 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

20. #180 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    el e primul care l-a spart cel mai bine...restul nu se pun

o fi venit si atunci sony sa "verifice"?
    si acum ..fara gluma...de a intrat in vizorul sony..stiu ei ce stiu..ca nu mai e o gluma...un fake...etc
    geohot asta va "sfarsi" oricum in viitor la o companie mare ..pentur protectia securitatii pentru un salariu de multe zerouri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast