Imi place cu cata pasiune se tin in viata ideile nobile din spatele modarii unei console. Apps si jocuri homebrew... absolut excelent. Sunt sigur ca nimeni nu o sa pirateze. Asa cum toti ce modeaza si cei care realizeaza modarile sunt doar niste oameni nevinovati ce au ca scop cercetarea, toti condamnand piraterie. Modez console pentru a juca backup, nu piraterie! Give me a break.
Intre timp eu prefer ca baza de jocuri pe care PS3 sa fie din ce in ce mai puternica. Fara piraterie si developeri ca Valve nu mai produc pentru ea iar alti publisheri ca Activision fac tot felul de stunts cu "nu mai producem pt PS3". Ma intreb ce se va intampla cu PS3. PSP deja e schilodit de piraterie.
Iti urez succes in asteptare, detalii tehnice nu mai dau. Daca esti chiar asa curios poti sa cauti si pe Google raspunsul la intrebarea ta, unde o sa gasesti o explicatie simpla. Oricum sunt confident ca orice ar fi, GeoHot reuseste sa emuleze.
Si ce faci cu jocurile PS2 care au nevoie de chipul Emotion Engine?
Aproape jumatate din jocurile testate pe PS3 60Gb nu mai functioneaza pe cel de 80GB in conditiile in care software-ul de emulare era facut de pacalicii aia de ingineri de la Sony (Care au proiectat consola).
pt rularea jocurilor de PS2 nu e adevarat ca doar pe platforma de 60 GB de la lansare e posibila.
primele modele aveau intradevar partea hardware din Ps2 in ea. dar atunci cum explicati ca apar atatea joace de PS2, acum pe Ps3. ca exemplu, GOW1/2. e posibil evident. trebuie sa te jocu cu executabilul. dar atat timp cat nu au scos PS2-ul de pe piata, normal ca nu le convine sa ruleze si pe Ps3, altfel nu se mai vinde PS2-ul...care inca le mai aduce un venit bun.
Fara a ma baga in discutii strict hardware ca nu ma pasioneaza, puteam jura ca GoW Collection nu este emulat, ci portat. E o diferenta intre procese aici...
"PS3 hack exploit IS useless"
DF: in-depth analysis of the PS3 hack - GAMER.BLORGE
“Sony’s console is undisputedly the most secure games machine ever made.” Hotz was able to hack the PS3 on a very low machine level by gaining access into the memory.Making matters difficult is the fact that Sony and IBM’s security protocols were created to anticipate a worst-case scenario, and assumed that at some point someone like Geohot would gain access in this way. So even more layers of security were added to the design."
"While the hack gives access to the entire system memory, the all-important decryption keys are held entirely in the SPU and can’t be read by Hotz’s new Hypervisor calls."
etc etc
Chestia asta e stiuta ca nu ruleaza toate jocurile de PS2 pe varianta de 80Gb, pe mine ma durea de ce zici ca merge DOAR pe 60gb, se poate emula si software. Ca nu se poate pt toate e alta treaba.
DAMN IT! ASTIA IS NEBUNI CU SECURITATEA LOR! JUR CA LUAU PREMIUL NOBEL PT SIGURANTA DACA IL FOLOSEAU PT ARMATA SAU CEVA...POATE DE AIA L-A SI ADOPTAT ARMATA AMERICANA...DAMN DAMN
Ceea ce a postat el e praf in ochi. Ma asteptam la ceva mai complex. Sunt de acord cu Tom_Cat si cu userii de pe ps2dev care au obtinut informatiile postate de acestui geohot in urma cu 2 ani si mai mult de atat ele cred ca exista si in documentatia de pe ibm.com.
Ceea ce a facut el se numeste "traffic sniffing" si datele ce le-a obtinut nu le mai stie interpreta, dar le lasa la mana desteptilor care poate o sa faca ceva cu ele
E ca si cum am intercepta un mesaj criptat, dar nu am cheia ca sa-l descifrez, si si daca as reusi sa-l descifrez nu stiu care-i sensul lui, hilar in adevaratul sens al cuvantului.
De ce pe xbox360 nu se poate rula homebrew (exceptand prima versiune de dashboard)?
Din cate stiu eu varianta de 60 de GB ce a iesit in Japonia si US in noiembrie sunt full compatibile cu jocurile de PS2, iar varianta de 60 de GB ce sa lansat in Europa in martie (varianta pe care o detin) nu este 100% compatibila cu titlurile PS2, deoarece ii lipseste Emotion Engine CPU-ul PS2, acesta fiind emulat de Cell.
Majoritatea jocurilor ruleaza fara probleme...............la mine singurul joc care are probleme de afisaj e WipEout Fusion, restu merg fara probleme.
ce a facut el mai pe romaneste : procesorull cell are mai multe nivele.Toata lumea sarea peste nivelul 1 pt ca il considera nefolositor.Geohot ,a cautat unde spunea toata lumea ca nu are sansa de reusita (lvl 1) si asta a fost ,oricum mai e cale lunga,iar ce a postat el se poate fixa in urmatorul update
Mai,dar nu se poate face downgrade?Adica de la 3.1 la 3.0 de ex?Ca oricum nu prea ma int. ce au in plus celelate FW ca doar am ps3 ptr. jocuri...
PS3 Hack Means Nothing, Backups Are Years Away TQcast
Baieti spun ca mai e mult de mancat pana sa apara backup-uri pt jocuri. Pina si la e reprezinta o problema costul unui blank, ca sa nu mai vorbim de un burner Blue-Ray.........atunci pe plaiurile noastre ce sa mai spunem?
Dar parca se facea pe hard,nu-i asa?Oricum nu e chiar scump(cel putin mie nu mi se pare)200 de dolari vine 3 jocuri,ce mare lucru,dupa iti vei putea pune n jocuri pe el.Si un blu-ray e 10$ iar un joc original SH e minim 30$.ORICUM ai lua-o e rentabil.
By Mihai95 in forum Hardware
By Donely in forum Funny
By steauacroitoru in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks