Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 28 of 91 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #541 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    De ce sa jucam in acelasi timp? . E simplu : Daca imparti beta-ul cu cineva, evident ca el o sa te aiba in lista de friends. Daca vede ca joci beta-ul, nu intra. Daca nu joci beta-ul, intra .

Later Edit:

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    De asemenea, am uitat sa specific si faptul ca din momentul in care a fost jucat betaul pe o consola trebuie asteptat 24 de ore pentru a putea fi jucat pe o alta consola.
    Ok, aici sunt probleme lol. Daca este cineva care l-a luat doar pentru 2-3 meciuri... defapt, cred ca visez .

2. #542 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    De asemenea, am uitat sa specific si faptul ca din momentul in care a fost jucat betaul pe o consola trebuie asteptat 24 de ore pentru a putea fi jucat pe o alta consola.

3. #543 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am jucat si eu cam 3-4 meciuri, din lipsa de timp (si AC) n-am reusit sa joc prea mult... Jocul este mai bun decat orice FPS aparut in ultimul timp, nu cred ca un CoD sa Battlefield (mai ales ultimele 2-3 CoD/Battlefield) se poate compara cu jocul asta. Mediul dinamic (nave aflate in timpul unui atac, praf, bucati de metal etc.), hartile foarte bine construite, grafica impecabila (chiar daca e Beta, arata mai bine decat multe alte jocuri, unele lansate in 2010), n-am dat de niciun bug inca. Noul sistem de avansare in nivel mi se pare OK, iti da posibilitatea sa incerci orice clasa de la inceput cea ce e foarte bine. Sincer sa fiu m-am temut foarte tare de controlul "modificat", din fericire s-a pastrat acea senzatie de greutate pe care a avut-o si KZ2, dar a disparut lag-ul. Alte 2 lucruri care-mi plac foarte mult: EXO-ul (e relativ sa joci impotriva lor, dar cand reusesti sa dai de unul... faci prapad) si reactorul (nu stiu exact pe ce harta e, dar feeling-ul e demential...). Pana acum este un candidat serios la GoTY.

4. #544 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Oooo da...pe harta cu robotii mergeam cu Kobayashi pe margine si ne holbam la apa lol

Il citez pe Kobayashi pe mapa cu reactorul :
    "Uite cum faceeeee...doamneee"

Jocul o sa fie extraordinar!!

5. #545 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Pana acum este un candidat serios la GoTY.
    De asta cred ca nu se mai punea problema!

6. #546 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Killzone ramane killzone, e de departe the best! Grafica si sunetul sunt incantatoare, hartile sunt bine realizate, mereu ai de descoperit cate ceva. Iubesc sa folosesc jet pack-ul poate si pt ca( aici imi era frica, sa nu fi facut vreun superman) ramai la fel de vulnerabil. Am jucat azi-noapte 3 h si nici nu stiu cand a trecut timpul.

7. #547 SP
    Member LeGenD's Avatar
    mi ciuda putin...recunosc....ca n-am apucat si eu glitchu...np oricum....indieni nenorociti ffs

8. #548 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am vazut ca mi-a aparut sa downloadez pt Playstation Plus UK, beta-ul, l-am scos si am jucat aseara vreo ora. Am jucat mai mult skirmish si mi-a placut la nebunie. E foarte frumos finisat jocul, imi aduce aminte de Unreal Tournament 2004 de pe pc ca feeling. Am ramas cam confuz de modul de joc warzone sau asa ceva, cu multe obiective, nu am reusit sa fac nimic cat am jucat, poate sunt eu neatent, dar nu am inteles ce tre' sa fac acolo. Plus ca ma impuscau inamicii cu aripi pe acolo. Nu stiam ca poti sa zbori. Oricum, pt un beta are o grafica si un feeling superbe. E un must buy si asta. Cand apare. Plus ca nu am prins lag si nici nu s-a blocat deloc

9. #549 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Eu inteleg ca ati ramas socati, dar sa nu dati si voi un mesaj ma pe PSN "Ba boule, vezi ca e free pe PSN India"...

10. #550 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Oricum, pt un beta are o grafica si un feeling superbe. E un must buy si asta. Cand apare. Plus ca nu am prins lag si nici nu s-a blocat deloc
    Confirm. Era must buy si fara sa joci beta.
    Am jucat azi doi contra doi si nu ma asteptam, in conditiile astea, sa fie asa fun, nu m-am plictisit absolut deloc. Harta cu robotii e uluitoare, n-am cuvinte!

---------- Post added 22-11-2010 at 12:01 PM ----------

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Eu inteleg ca ati ramas socati, dar sa nu dati si voi un mesaj ma pe PSN "Ba boule, vezi ca e free pe PSN India"...
    Cata1lin a dat mesajul, asa am aflat si noi. Eu cred ca au facut o greseala, desi era la Psn Plus a fost totusi free, dovada fiind ca intr-o ora l-au scos.

11. #551 SP
    Member cata1lin's Avatar
    Cel mai tare este ca eu eram la serviciu cand am postat treaba cu PSN india , si pana am ajuns spre seara acasa nu am mai prins nici eu beta-ul ....asta e, ma bucur ca am putut ajuta pe cei cativa care l-au putut downloada free. Poate data viitoare am mai mult noroc

12. #552 SP
    Eu nu l-am luat de pe INDIA, eu l-am luat de pe UK. Nici nu am fost selectat pt vreo tema downloadata sau ceva. Era la Plus pe UK. atat

13. #553 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Confirm. si pe PSN ES este beta-ul la download pt. cei care au Plus

14. #554 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    PlayStation LifeStyle � European PlayStation Plus Gets Some Killzone 3 Action E pus oficial la dispozitia celor cu PS Plus, s-a eliminat conditia cu downloadat nu stiu ce tema, primii 5000 etc.

Acuma na, cu riscul de a-mi sari lumea in cap, mi se pare ca nu se compara totusi cu multiplayerul din CoD Black Ops. Vine cu imbunatatiri fata de KZ2, dar tot greoi mi se pare fata de modul cum merge procesul de customizare si alte asemenea in BO, de exemplu.

15. #555 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    PlayStation LifeStyle � European PlayStation Plus Gets Some Killzone 3 Action E pus oficial la dispozitia celor cu PS Plus, s-a eliminat conditia cu downloadat nu stiu ce tema, primii 5000 etc.

Acuma na, cu riscul de a-mi sari lumea in cap, mi se pare ca nu se compara totusi cu multiplayerul din CoD Black Ops. Vine cu imbunatatiri fata de KZ2, dar tot greoi mi se pare fata de modul cum merge procesul de customizare si alte asemenea in BO, de exemplu.

E altceva Nu cred ca poti compara vaci cu camile ....Sunt FPS-uri amandoua doar ca unul e running and gunning iar altul e mai mult tacticla shooter . K3 e mult mai tactic si bazat pe team play decat BO ( nu ma refer la Team Deadmatch )

16. #556 SP
    e un fel de M.A.G.

17. #557 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    E un fel de Killzone,unicat,nu mai exista altul ca el,iar cine s-a obisnuit cu el si i-a placut n-o sa-i mai placa la fel de mult nici un alt shooter.Cel putin asa e in cazul meu.Da se aseamana putin cu MAG in sensul ca ai obiective de facut si puncte pe harta de cucerit dar cam acolo se si termina asemanarea.

18. #558 SP
    Eu tot nu am inteles cum se joaca cu obiective. Imi apar pe ecran cercurile albe si distanta pana la ele dar ce trebuie sa fac cand dau de unul ?!. mi se pare prea haotic sau poate nu am jucat destul. Robotii aia mari de unde ii poti lua?am vazut cativa pe o harta, erau mari, gen cei din Avatar, foarte interesanti, distrugatori de-a dreptul.

19. #559 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Cercurile albe reprezinta diferite pozitii pe harta care tb atacate sau aparate in functie de misiune.Pe atac tb sa plantezi bombe si sa asasinezi o tinta(player) din echipa adversa,iar pe aparare tb sa aperi o zona ca sa nu planteze bombe echipa adversa sau sa protejezi un coechipier sa fie asasinat.Si ar mai fi misiunea neutra de domination in care sunt 3 zone pe harta care trebuiesc ocupate pt a aduna puncte si a castiga runda daca ai tinut mai mult ocupate zonele ca echipa adversa.Robotii aia mari ai gasesti doar pe harta Corinth Highway si se afla cate 2 in fiecare baza,a ta si a adversarilor,deci 4 in total.Cand se distruge 1 se respowneaza altul la baza si tot asa.Te urci in ei apsand
    L.E. Am uitat de Search&retrive unde tb sa duci o statie radio dintr-un punct al hartii in alt punct.
    Dar toate astea o sa le inveti jucand nu e deloc complicat,poate la inceput cand vezi atea puncte pe radar nu sti exact ce reprezinta fiecare dar cu timpul daca te implici si tu in misiuni si nu stai spectator o sa intelegi.

20. #560 SP
    Multumesc pentru info. Si ca sa zbori trebuie sa ai o abilitate cand iti iei jet pack-ul? sau si jet-pack-urile sunt limitate ca robotii si nu am mai prins eu cand am jucat. Am vazut ca se iau din baza de la un automat d-ala suport de jet-pack-uri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 91 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks