Nu ai nevoie de nici o abilitate,jetpackurile le iei tot asa din baza si la fel se respowneaza cand se distruge cate unul(moare cate un coechipier cu el).Le iei cu,si le activezi tinand apasat in jos pe D-pad
![]()
Nu ai nevoie de nici o abilitate,jetpackurile le iei tot asa din baza si la fel se respowneaza cand se distruge cate unul(moare cate un coechipier cu el).Le iei cu,si le activezi tinand apasat in jos pe D-pad
![]()
You'll Never Get Your Hands On These Killzone, PlayStation Move Nikes
Nike and PlayStation have created these, the PlayStation Move inspired Zoom Huarache Trainer and the Killzone themed Special Forces Boot, for a limited run collaboration timed with the PlayStation's 15th anniversary.
Nu mi se par asa tari incaltarile killzone. Sau ma rog, cel putin nu cred ca-s pentru un om de peste 16 ani. In schimb.. eu intentionez sa-mi iau in weekend /daca gasesc numar mare pentru mine/ a pair of these babies /merg si pe post de bocanci/ ->
In rest, vad ca tot mai multa lume a pus mana pe beta, ceea ce e grozav. Ma bucur pentru voi baietiJocul asta o sa rupa norma.. din nou.
I got the Beta. Pana la urma nu am resitat tentatiei si l-am luat de pe PS Plus.
In weekend o sa intru sa-l testez si eu cum trebuie, poate ne strangem cativa![]()
pana la urma tot mai multi "cadem victime" ale PS Plus.
Al meu expira pe 27 si no new subscription
Contul este facut pe o adresa din US. Inseamna ca e din US? ... Deci trebuie sa ai Plus pe EU ? ...mă dau bătută.
Trip - depinde de ce tara ai setat cand ai facut contul Psn initial. Daca ai ales Us, atunci cand ai cumparat Ps Plus, ai cumparat varianta Us, de pe store-ul Us. Daca ai setat Uk, atunci Ps Plus e varianta Uk. Asa mai departe. Killzone3 beta nu e free pt cei cu Ps Plus Us. A fost o promotie pt primii 5000 care au downloadat o tema kz3 acum o luna. In schimb, de cateva zile, a aparut pe Ps Plus Uk, fara nici o conditionare, e free.
Ca sa vezi ce store ai, intri in psn store si vezi in ce moneda sunt preturile. Daca sunt dolari at Us, daca lire, uk.etc
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Salut baieti!Daca imi cumpar PS plus si am cont de uk pot sa descarc beta pt killzone 3 ?Stiu ca reiese ca da din postul anterior dar am nevoie de o extra confirmare ca sa fiu sigur nu vreau sa arunc niste bani aiurea, va multumesc !![]()
Bookmarks