Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 91 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #561 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu ai nevoie de nici o abilitate,jetpackurile le iei tot asa din baza si la fel se respowneaza cand se distruge cate unul(moare cate un coechipier cu el).Le iei cu,si le activezi tinand apasat in jos pe D-pad

2. #562 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ne strangem si noi mai multi? Poate chiar in seara asta.

3. #563 SP
    Member caine_rau's Avatar
    pai eu zic ca da, sigur o sa ne strangem mai multi

4. #564 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    You'll Never Get Your Hands On These Killzone, PlayStation Move Nikes

Nike and PlayStation have created these, the PlayStation Move inspired Zoom Huarache Trainer and the Killzone themed Special Forces Boot, for a limited run collaboration timed with the PlayStation's 15th anniversary.
    Attached Images Attached Images 500x_killzone_nike.jpg 500x_ps_move_nike.jpg

5. #565 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    LOL cum sunt cei helghast.

6. #566 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Nu mi se par asa tari incaltarile killzone. Sau ma rog, cel putin nu cred ca-s pentru un om de peste 16 ani. In schimb.. eu intentionez sa-mi iau in weekend /daca gasesc numar mare pentru mine/ a pair of these babies /merg si pe post de bocanci / ->

chaussures-globe-sabre-gears-war-g4661-d2.jpg

In rest, vad ca tot mai multa lume a pus mana pe beta, ceea ce e grozav. Ma bucur pentru voi baieti Jocul asta o sa rupa norma.. din nou.

7. #567 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    I got the Beta . Pana la urma nu am resitat tentatiei si l-am luat de pe PS Plus.
    In weekend o sa intru sa-l testez si eu cum trebuie, poate ne strangem cativa

8. #568 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pana la urma tot mai multi "cadem victime" ale PS Plus.

Al meu expira pe 27 si no new subscription

9. #569 SP
    Banned Trip's Avatar
    Si eu am PS Plus, si nu am vazut nici un K3 Beta ... :-s

10. #570 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Trip View Post
    Si eu am PS Plus, si nu am vazut nici un K3 Beta ... :-s
    ai de US? ca pe UK este beta din cate am vazut.

11. #571 SP
    da, cred ca trebuie sa fie un cont EU, eu am luat de pe store-ul italian.

12. #572 SP
    Banned Trip's Avatar
    Contul este facut pe o adresa din US. Inseamna ca e din US? ... Deci trebuie sa ai Plus pe EU ? ... mă dau bătută.

13. #573 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Trip - depinde de ce tara ai setat cand ai facut contul Psn initial. Daca ai ales Us, atunci cand ai cumparat Ps Plus, ai cumparat varianta Us, de pe store-ul Us. Daca ai setat Uk, atunci Ps Plus e varianta Uk. Asa mai departe. Killzone3 beta nu e free pt cei cu Ps Plus Us. A fost o promotie pt primii 5000 care au downloadat o tema kz3 acum o luna. In schimb, de cateva zile, a aparut pe Ps Plus Uk, fara nici o conditionare, e free.
    Ca sa vezi ce store ai, intri in psn store si vezi in ce moneda sunt preturile. Daca sunt dolari at Us, daca lire, uk.etc
    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

14. #574 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Daca jucati in weekend,count me in!

15. #575 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Nu mi se par asa tari incaltarile killzone. Sau ma rog, cel putin nu cred ca-s pentru un om de peste 16 ani. In schimb.. eu intentionez sa-mi iau in weekend /daca gasesc numar mare pentru mine/ a pair of these babies /merg si pe post de bocanci / ->

Attachment 84357

In rest, vad ca tot mai multa lume a pus mana pe beta, ceea ce e grozav. Ma bucur pentru voi baieti Jocul asta o sa rupa norma.. din nou.
    man,moda acuma e tip soldat numai e emo deci incaltarile killzone rup gura targului ca arata ca la soldati

Attached Images Attached Images sc-20900-20playstationniketraining-202.jpg

16. #576 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post

Attachment 84357

Sunt pentru iarna...

17. #577 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Salut baieti!Daca imi cumpar PS plus si am cont de uk pot sa descarc beta pt killzone 3 ?Stiu ca reiese ca da din postul anterior dar am nevoie de o extra confirmare ca sa fiu sigur nu vreau sa arunc niste bani aiurea, va multumesc !

18. #578 SP
    Member caine_rau's Avatar
    au scos beta din ps store uk
    m-am uitat aseara si nu mai era

19. #579 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    man,moda acuma e tip soldat numai e emo deci incaltarile killzone rup gura targului ca arata ca la soldati
    Lol, eu genu asta de cizmulite n-am vazut decat la piti, mai rar la baieti Cat despre skate shoes de la Globe, Vans, DC etc. numai de amarati de emo nu-s maestre Recunosc totusi ca, daca s-ar ivi ocazia, as lua incaltarile KZ pentru colectie, dar nu ca sa le port.

20. #580 SP
    arata foarte bine killzone boots and ME WANTS ! nao !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 91 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks