Sa anuntati va rog cand apare![]()
WOW ! Cum e jocu asta, deci am jucat decat 1 meci si controlu mi se pare perfectttt ! Grafica, reculul aremelor, totul.
Open Beta, doar multiplayer. Am jucat si eu vreo 15 minute si mi-a placut foarte mult, am sa mai incerc si mai pe seara.
L'am downloadat si eu dar ramane blocat la joinning game in conditiile in care am nat type 2 si imi merg toate jocurile online ok. Mai are cineva probleme?
L-am luat ... dar nici eu nu am putut intra in MP, ramane la Joining game. Dar am jucat cu botii si pot sa spun ca e un joc extraordinar, control, grafica, sunet, are tot ce ii trebuie.
Daca e vre-un clan care accepta jucatori buni (zic eu, cel putin la BC2, cu toate ca ma descurcam ok si in KZ2), cu headset, care stiu sa joace in echipa, dar care nu or sa fie online chiar 24/7 sau in ziua x pt ca e meci cu y, atunci vreau si eu un invite
Bonus: fac un cheesecake demential![]()
baaaai ce-i asta, nici mie nu-mi merge online. ori imi sta 1000 de ani cand dau la join friends ori imi sta 999 de ani si dupa aia imi da eroare cand dau sa joc normal. FFFFFUUUUUUUUUU!
dar din cat am jucat cu botzii pot spune ca e o minunatie de joc, imi place stilul a la cod cu punctele de fiecare daca cand bulesti pe cineva, iar armele sunt dementiale!
In closed beta controlul era asa cum anuntasera, un raport ideal intre mobilitate si inertie. Aici e 90 % call of duty din pacate. Tot te poti bucura de joc, dar si-a pierdut ceva din farmec.
Bookmarks