Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 91 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #901 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Am bagat 2 meciuri rapide cu boti (sunt prea noob sa ma bag cu oameni si netul se misca execrabil, gunoierii de la rds fac iar tot felul de lucrari). Cateva impresii la cald :
    -grafica : fix ca in Killzone2, ba chiar as zice mai slaba (cel putin ninsoarea arata penibil), eu nu stiu de unde au scos astia ca folosesc mai multe poligoane si putere de procesare din PS3.
    -controlul : fara "lagul" specific Killzone2 si parca mai nasol (il simt ca si cum ar sacada)
    -armele : par identice cu cele din Killzone2, sunetul e mai slab la ele
    melee-ul e gandit imbecil din toate punctele de vedere, bagi 10 gloante in unul si nu moare, dar un cutit te omoara instant si fara sa te poti apara deloc, ar trebui sa poti sa ai ceva "defend" sau chiar contra melee (daca-l ai eu nu l-am gasit)
    -sunetul : slab, foarte slab, "urletele" botilor sunt patetice, sunetele ambientale fortate

Sa vedem versiunea finala si campania singleplayer (eu aia o astept), dar pana acum sunt profund dezamagit, per total KZ3 pare mai slab ca si KZ2. Si nici nu pun la socoteala inovatiile din KZ2, pur si simplu daca ar fi aparut KZ2 si KZ3 acum tot KZ2 ar fi mai bun ...

2. #902 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    nu mai pot de ras. La Killzone 2 au fost extrem de multe nemultumiri datorita "lagului"(cica) prezent in control. Acum ca developerii au ascultat comunitatea si au muncit pentru o experienta mai fluida mentinandu-si totodata propria identitate in lumea FPS-urilor, iar nu e bine. A rezultat Call of Duty on steroids, Bad Company travelling to Mars, Resistance revisited etc. etc. Penibilitatea nu cunoaste margini.

Altii urla ca nu cumpara jocul din cauza unei versiuni beta si a unor erori insignifiante Dar mon cher, te retinem si tu ai treaba!

Am jucat vreo 2 ore: controlul este exact acelasi experimentat de mine la beta-ul din toamna. Se misca absolut perfect. N-am avut deloc lag si nu m-a deconectat decat o singura data dintr-un meci deoarece plecase host-ul sau ceva de genu.

Si sa nu uit: armele noi si sunetul -

PS: Cristache, incearca sa joci doar guerrila warfare pana te obisnuiesti cu atmosfera generala. E clasicul team-deathmatch cu 8 vs 8. (my favourite)
    Ai dreptate in ceea ce zici Rasko,dar partial in sensul ca sub nici o forma nu se poate compara jocul asta cu COD,e total alta mancare de peste,dar in privinta controlului tin sa te contrazic putin.Am jucat si eu closed beta si acuma acest open beta destule ore incat sa-mi dau seama ca totusi au schimbat putin controlul fata de primul beta.Au redus mai mult senzatia aia de greutate si reculul armelor,probabil la presiunea comunitatii care cerea intruna control a la COD.Sunt putin dezamagit in privinta asta dar nu atat de mult incat sa nu-mi mai placa jocul.Dupa 4-5 ore de multiplayer in seara asta pot sa zic ca m-am obisnuit deja cu controlul si jocul e mai frumos ca niciodata,cu mici buguri care sunt sigur ca vor fi rezolvate pana la lansare.Lag exista inca din pacate,si se pare ca tot meciurile de 10-12 playeri max vor fi cele mai smooth si faine.Prea multe explozii si efecte speciale se petrec pe ecran in anumite momente ca sa poate face fata PS3-ul.Debea astept lansarea

3. #903 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    PS: Cristache, incearca sa joci doar guerrila warfare pana te obisnuiesti cu atmosfera generala. E clasicul team-deathmatch cu 8 vs 8. (my favourite)
    Eu iti recomand sa joci numai Operations, care este putin mai organizat. In Guerrila Warfare e haos total. Nu stii cine i cine si de ce, toti joaca infiltratori, controlul este mult prea greoi pentru actiunea rapida care se petrece intr un spatiu asa mic cu oameni asa multi, deci total nepotrivit pentru un incepator (am inteles ca nu ai jucat KZ2 deloc).

Si pe langa astea, in Guerrila Warfare scoti mult mai putine puncte decat in Operations. Spun asta din experienta personala: GW - 1000, 1500 puncte, iar in Operations 4000 - 6000 puncte.

4. #904 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Ai dreptate in ceea ce zici Rasko,dar partial in sensul ca sub nici o forma nu se poate compara jocul asta cu COD,e total alta mancare de peste,dar in privinta controlului tin sa te contrazic putin.Am jucat si eu closed beta si acuma acest open beta destule ore incat sa-mi dau seama ca totusi au schimbat putin controlul fata de primul beta.Au redus mai mult senzatia aia de greutate si reculul armelor,probabil la presiunea comunitatii care cerea intruna control a la COD.Sunt putin dezamagit in privinta asta dar nu atat de mult incat sa nu-mi mai placa jocul.Dupa 4-5 ore de multiplayer in seara asta pot sa zic ca m-am obisnuit deja cu controlul si jocul e mai frumos ca niciodata,cu mici buguri care sunt sigur ca vor fi rezolvate pana la lansare.Lag exista inca din pacate,si se pare ca tot meciurile de 10-12 playeri max vor fi cele mai smooth si faine.Prea multe explozii si efecte speciale se petrec pe ecran in anumite momente ca sa poate face fata PS3-ul.Debea astept lansarea

dar nu comparam cu COD draga lol - foloseam niste semi-metafore pentru a exemplifica parerile distinsilor colegi de forum. Dooh?

5. #905 SP
    Member muski's Avatar
    Din ce am jucat si eu azi cred ca este destul de reusit, mi-a placut, dar trebie sa ma invat putin cu controlul, cu minimapul si cu modurile de joc! Banii sunt dati deja pt el, astept doar sa apara odata jocul full si sa ne rupem capatanile

6. #906 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    dar nu comparam cu COD draga lol - foloseam niste semi-metafore pentru a exemplifica parerile distinsilor colegi de forum. Dooh?
    Pai acolo tiam dat dreptate,doar in privinta controlului am tinut sa te contrazic putin,ca mie mi se pare putin schimbat fata de primul closed beta.

7. #907 SP
    Member thegame's Avatar
    [url]

8. #908 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Sunetu e GENIAL si e primu lucru care l-am remarcat innainte grafici si a tot..stiu e greu de crezut dar prietene incerc sa nu fiu prea dur dar daca tu te joci killzone in boxele de la monitor si vii aici si comentezi ca sonoru e praf la fel esti si tu..jocul are DTS si pe un z5500 am ramas impresionat..am vazut filme blu ray cu sunet encodat tot dts si se auzeau mai prost ca jocul asta, sunetul e impecabil cum in putine jocuri am mai intalnit iar efectele "spatiale" sunt redate extrem de acurat(de la pozitionarea absolut corecta a sunetului in boxa/boxele din partea in care se trage la ecoul din incaperi si tot ce vrei).Uncharted ar fi un exemplu de joc cu sunet impecabil.Deci daca nu dispui de un sistem cu un decodor sau cum vrei sa ii spui care sa poata sa redea sunet DTS nu posta.Dupa felul in care ai criticat sonorul sunt 99 % convins cat despre acel 1 % refuz sa cred ca cineva care a jucat jocu asta in conditiile descrise de mine mai sus ar putea considera ca sunetu e praf.

9. #909 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Am bagat 2 meciuri rapide cu boti (sunt prea noob sa ma bag cu oameni si netul se misca execrabil, gunoierii de la rds fac iar tot felul de lucrari). Cateva impresii la cald :
    -grafica : fix ca in Killzone2, ba chiar as zice mai slaba (cel putin ninsoarea arata penibil), eu nu stiu de unde au scos astia ca folosesc mai multe poligoane si putere de procesare din PS3.
    -controlul : fara "lagul" specific Killzone2 si parca mai nasol (il simt ca si cum ar sacada)
    -armele : par identice cu cele din Killzone2, sunetul e mai slab la ele
    melee-ul e gandit imbecil din toate punctele de vedere, bagi 10 gloante in unul si nu moare, dar un cutit te omoara instant si fara sa te poti apara deloc, ar trebui sa poti sa ai ceva "defend" sau chiar contra melee (daca-l ai eu nu l-am gasit)
    -sunetul : slab, foarte slab, "urletele" botilor sunt patetice, sunetele ambientale fortate

Sa vedem versiunea finala si campania singleplayer (eu aia o astept), dar pana acum sunt profund dezamagit, per total KZ3 pare mai slab ca si KZ2. Si nici nu pun la socoteala inovatiile din KZ2, pur si simplu daca ar fi aparut KZ2 si KZ3 acum tot KZ2 ar fi mai bun ...

ce fel de om esti de spui ca are grafica mai slaba ca in KZ2 ? ca sunetul e mai slab decat in KZ2? ca tie parca iti sacadeaza fara senzatia de greutate. eu iti mai spun 496.355 de shootere in care melee omoara instantaneu.

pur si simplu nu poti fi luat in serios.

PS: imi da o eroare cand incerc sa intru online. 20005. si nu se conecteaza..mai pateste careva?

10. #910 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Killzone 3 Move Review - un review facut ca la carte, recomand tuturor celor interesati in aceasta optiune sa citeasca acest review.
    Killzone 3 Makes Me A Believer In Motion-Controlled Shooters

11. #911 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    ce fel de om esti de spui ca are grafica mai slaba ca in KZ2 ? ca sunetul e mai slab decat in KZ2? ca tie parca iti sacadeaza fara senzatia de greutate. eu iti mai spun 496.355 de shootere in care melee omoara instantaneu.

pur si simplu nu poti fi luat in serios.
    E parerea mea, n-am obligat pe nimeni sa adere la ea. E adevarat ca n-am dat explicatii, am si zis ca-s impresii rapide la cald. Dar uite ca ma obligi

Deci... grafica :
    -n-am observat ca texturile sa fie mai detaliate cu nimic
    -tot legat de texturi : sunt folosite mai prost, KZ2 avea feelingul ala de industrial, de metal ruginit, in KZ3 au incercat sa-l pastreze, dar au bagat si culori aiurea, am vazut cateva metale rosu-caramizii care contrastau aiurea cu restul elementelor
    -n-am observat un numar mai mare de poligoane in harta : aici e adevarat ca fara sa ai un "wireframe" mode e destul de subiectiv, insa chiar daca ar folosi un numar mai mare de poligoane nu ajuta cu nimic la grafica daca asta nu se VEDE efectiv
    -personajele si armele nu par sa fie mai detaliate (ca numar de poligoane) si nici nu au o animatie mai compexa
    -n-am vazut absolut nimic in plus pe partea de engine (gen reflexii in oglinda sau apa, transparente mai "complexe", umbre mai "soft", etc, etc)

OK, acum sunetul :
    -sunetul armelor mi se pare mai slab, parca aduc mai mult a jucarie, in KZ2 erau mai profunde
    -sunetele ambientale sunt slabe, parca au un numar limitat de canale, mai se aude "vantul" si cate un personaj care urla (patetic) si cam atat, in KZ2 nu stiu ce si cum faceau, dar parca simteam de multe ori ca-s acolo, auzeam altfel sunetul

Acum astept argumente din partea ta in care sa ma darami (cu explicatii si argumente) ca grafica e mai detaliata. Sau cau sunetul e mai bun. Nu ma supar daca-mi zici macar inca 3 shootere (nu 496.355) in care melee e instant kill (fara sa te poti apara).

12. #912 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    CoD4, black ops, gears 1
    3 shootere in care melee e insta kill

13. #913 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Gears 1? M-ai lovit aici.

14. #914 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Sunetu e GENIAL si e primu lucru care l-am remarcat innainte grafici si a tot..stiu e greu de crezut dar prietene incerc sa nu fiu prea dur dar daca tu te joci killzone in boxele de la monitor si vii aici si comentezi ca sonoru e praf la fel esti si tu...
    Sunt de acord ca sunetul e foarte bun, se ridica la nivelul lui Bad Company, dar las-o mai moale cu jignirile. Chiar asa, nu mai poate omul sa-si zica parerea ca hop si jignirea?
    In ceea ce priveste grafica RaverX, nu ma pricep eu prea mult la texturi, poligoane dar se vede cu ochiul liber ca e imbunatatita mult. In closed beta era o harta care daca-i zici sublima e putin spus

15. #915 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Hai sa zic si eu doua vorbe asa de dimineata Am jucat aseara vreo 3 ore pentru prima data beta.. cu o gramada de romani. Ca de obicei, am dominat tot ce inseamna adversar strain. Dar nu asta e important, deci o sa revin la joc.

Controlul - nu m-am hotarat inca daca imi place mai mult decat cel din KZ2.. si nici nu o sa ma decid pana nu o sa joc MP in jocul full. Cert e ca e ceva diferit si dureaza putin sa te acomodezi cu el venind din KZ2. In primele 2-3 meciuri am cam stat pe la coada clasamentului, dupa care mi-am revenit. Melee kills imi plac la nebunie - am murit aiurea de cateva ori doar pentru ca am incercat astfel de kill-uri in locul celor clasice.

Sunetul si Grafica - excelente, dar, intr-adevar si mie mi s-a parut sunetul putin mai slab decat in 2. Meniul e incredibil de urat. Din nou, sunt sigur ca in versiunea finala lucrurile vor sta altfel.

Clase, abilitati si altele vrajeli - Sabotorul cu shotgun e o idee absolut geniala, la care ar fi trebuit sa se gandeasca mai de mult Referitor la spawn.. imi placea mai mult cum era inainte. Asa mi se pare ca rolul tacticianului a fost diminuat, pe nedrept. Dar, in general, toate clasele au potential si mi s-au parut relativ echilibrate. La primul contact cu jocul, mai ales daca te bagi la obiective, ai o senzatie de haos, dar se risipeste rapid. Harta pe care o avem la dispozitie in beta mi se pare foarte faina - complexa, dar relativ usor de invatat.

In fine, probabil ca o sa ma mai joc asta seara ceva mai mult.. poate si in weekend.. dar de luni revin la Mass Effect 2 pana la aparitia jocului full. Preorder la Killzone 3 oricum intentionam sa fac luni, cu sau fara beta-ul asta. Poate pana atunci ma primeste si pe mine cineva in clan

16. #916 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Fericitilor , la mine doar 8001 , ai rabdare reinstaleaza , 8001 iesi si intra iar , 8001....

17. #917 SP
    Member Witchalok's Avatar
    E dragut, dar nu pot sa zic ca mi-a inspirat un sentiment de "WOW!!!" cum de exemplu am avut cand am jucat prima oara BC2.
    Cu controlul inca nu m-am obisnuit 100%, dar sper sa o fac in curand.

Insa sigur il iau si probabil o sa iau si un Move pentru el.

Un lucru care mi se pare deranjant: prea mult timp intre runde. Mai ales in prima faza, cea in care iti arata scorul din runda precedenta. Cat iti ia sa vezi ce scor ai avut si ce ribbons, 10 secunde? Dup-aia stai ca prostul fara sa faci nimic.

Macar de te puteai uita la unlocks sa te gandesti la ce sa cumperi, dar asta poti abia dupa ce se incarca harta si nu mai ai mult timp sa te uiti.

L.E.: am jucat ieri cam 2 ore, a plecat host-ul, m-a scos in meniul principal si dup-aia n-a mai mers (kobayashi am vazut ca mi-ai trimis invite-uri dar nu mai eram la consola tocmai din cauza asta).
    Azi de dimineata am incercat iar 15-20 de minute inainte sa plec la birou si a mers ca uns.

18. #918 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Parca e jucabil si in 3d asa ca cine are tv 3d( MonKY tu parca ai o minunatie de plasma) sa ne lamureasca si pe noi cum e

19. #919 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    azi sper sa-l joc si eu. am jucat si beta destul de mult si daca e cam la fel atunci sunt sigur ca o sa fie o revolutie. de data insa o sa-l joc cu Move

20. #920 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Merge 3D. Dupa 5 minute incepi sa plangi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 91 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks