Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 335

Thread: Test Drive Unlimited 2

1. #61 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Mavone View Post
    Pe PS2 arăta ca draq şi nici dashboard nu avea. Din păcate mai multe detalii nu-ţi pot da deoarece după ce am observat aceste diferenţe majore am scos jocul imediat din unitate.
    Nu prea poti compara. PS2ul e o consola din 2000, in timp ce versiunea de PC rula pe o placa video de ultima generatie, un procesor C2D si niste GB de Ram. Sa te plangi de diferentele dintre versiunea de PS2 si PC, e ca si cum te-ai plange ca jocurile de PS3 arata mai bine decat jocurile de PS2...

2. #62 SP
    Member Mavone's Avatar
    Quote Originally Posted by Mavone View Post
    Pe PS2 arăta ca draq şi nici dashboard nu avea. Din păcate mai multe detalii nu-ţi pot da deoarece după ce am observat aceste diferenţe majore am scos jocul imediat din unitate.
    Dashboard - Bord (adică interiorul maşinii din perspectiva şoferului - ca şi cum ai fi pe scaunul şoferului)

Am scris cele două neajunsuri pentru a-mi motiva alegerea de a nu continua jocul şi a-l judeca "la prima vedere", dar �n spiritul replicilor de pe-aici observ că-n afară de a comenta problema al cărui răspuns era "evident" nu aţi zis nimic de celălalt minus expus de mine.

3. #63 SP
    Pai, decat sa arate urat au preferat sa nu-l mai introduca. In TDU interioarele aratau foarte bine si erau foarte detaliate, lucru pe care nu au putut sa-l realizeze pe PS2 ( sau cel putin asa cred).

4. #64 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Pai, decat sa arate urat au preferat sa nu-l mai introduca. In TDU interioarele aratau foarte bine si erau foarte detaliate, lucru pe care nu au putut sa-l realizeze pe PS2 ( sau cel putin asa cred).
    Mda, dar de cele mai multe ori, producatorii de jocuri nu se gandesc la asta. Incearca sa lanseze jocurile pe cat mai multe platforme, pentru a avea un profit cat mai mare.

Exista multe jocuri, care daca ar mai fi stat in stadiul de "development" sau "testing" putin timp, ar fi mult mai reusite prin perfectionarea lor si eliminarea multor bug-uri. Dar multi se grabesc sa le scoata, si iasa un produs nefinisat.
    Totul tine aici de bani din pacate.

5. #65 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Sincer, se putea grafica mult mai buna la TDU pe ps2, asa cum GOW 1&2, GT4, BLACK si alte jocuri arata bine, puteau sa faca si TDU sa arate mai bine...GOD si GT4 sunt pe DVD9, daca se mai chinuai un pic sa faca texturi mai bune, jocul era perfect... De prosteala prin oras si cu muzica, e OK (parerea mea)

6. #66 SP
    Member cata1lin's Avatar
    [url]

7. #67 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    A primit cineva vreo veste despre beta ?

8. #68 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    A primit cineva vreo veste despre beta ?
    Nu, nimic inca. Mai astept. Pana cand se lanseaza tot astept .
    Era sa uit, s-au publicat si ceva imagini noi:

Attached Images Attached Images 990993_20100616_screen001.jpg 990993_20100616_screen002.jpg 990993_20100616_screen003.jpg 990993_20100616_screen004.jpg

9. #69 SP
    Acum am iesit dintr-o sesiune de TDU, excelent joc. Acum am si eu 2 intrebari:

1. Exista o lista oficiala cu masinile prezente in joc?
    2. Vor fi incluse si masini clasice? ( de exemplu Miura)

10. #70 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Prima pagina

Vehicles

Audi
    - TT-S

Dodge
    - Charger SRT8
    - Viper SRT-10

Gumpert
    - Apollo Sport

Pagani
    - Zonda C12S
    - Zonda Cinque
    - Zonda F
    - Zonda Roadster

McLaren
    - MP4-12C (exclusive for clubs)

Spyker
    - C8 Aileron Coupe
    - C12 Zagato
    - Pekin to Paris (SUV !!!!!!)

Saleen
    - S5S Raptor
    - S7 Twin Turbo

Mercedes
    - SLR 722 S McLaren Roadster
    - SLR Z199
    Dar cu siguranta vor fi mai multe.

11. #71 SP
    Member iradum's Avatar
    Am gasit ceva legat de masini:
    175 cars, 99 houses, 195 pieces of clothes, 154 pieces of furniture and 8 licenses.
    Asta scria la ei pe forum.
    Iar masini care sigur vor aparea sunt:

Aston Martin
    - '05 AMV8 Vantage
    - '07 DBS
    - '09 One-77

Audi
    - '08 TT S
    - '08 TT S Roadster
    - '10 Q7 TDI V12

Dodge
    - '06 Charger SRT-8
    - '08 Viper SRT-10 Coupe

Ford
    - '05 Ford GT

- '65 Mustang Fastback

Gumpert
    - '10 Apollo Sport

Lancia
    - '93 Lancia Delta HF Intergrale 16V Evoluzione II

Mclaren
    - '10 MP4-12C

Mercedes
    - '54 300SL
    - '09 SLR Mclaren Roadster
    - '09 SLR Z199

Pagani
    - '99 Zonda
    - '01 Zonda C12 S
    - '08 Zonda Cinque
    - '05 Zonda F
    - '03 Zonda Roadster

Saleen
    - '10 S5S Raptor
    - '05 S7 Twin Turbo

Spyker
    - '09 C8 Aileron Coupe
    - '08 C12 Zagato
    - '10 D8 (Peking to Paris SUV)

Am gasit si articolul din revista OXM despre TDU 2. Acolo sunt prezentate si cateva imagini si nume de masini ce vor aparea.
    Imageshack - tdu2oxm1.jpg
    Imageshack - tdu2oxm2.jpg
    Imageshack - tdu2oxm3.jpg

12. #72 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    175 de masini plus viitoarele DLC-uri suna impresionant. Is curios daca pe langa masini, iahturi si case vor concerta si Ferry Corsten, Roger Shah, Paul van Dyke, Super8 & Tab, s.a.m.d.? lol

13. #73 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    175 de masini plus viitoarele DLC-uri suna impresionant
    Pai ce te asteptati ca jocul asta sa fie ceva gen COD la faza de productie?Au trecut atatia ani de la lansarea TDU si era normal ca doi-ul sa fie mult mai consistent

14. #74 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    bmw ceva ?

15. #75 SP
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    bmw ceva ?
    In primul n-au fost nici BMW si nici Porsche, cea din urma fiind mai nou exclusiva EA. Personal le-am simtit lipsa doar cand m-am uitat pe lista, dar in joc am gasit destule masini mult mai capabile. Daca nu ma insel primul avea mai mult de 100 de vehicule ( masini + moto).

N-am vazut nimic legat de asta, dar s-a gandit cineva ca noul TDU ar putea fi lansat pe mai multe discuri? Nu de alta dar are cam 50 de masini in plus ( asta daca e sa credem Wiki) si 2 insule, in loc de una. Cine stie poate sunt si mai multe drumuri acum ca au bagat off-road, mai multe locatii, mai multe magazine, mai multe case etc.

16. #76 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Pai ce te asteptati ca jocul asta sa fie ceva gen COD la faza de productie?Au trecut atatia ani de la lansarea TDU si era normal ca doi-ul sa fie mult mai consistent
    Ai dreptate, de aceea jocul este la pre-order, si sunt sigur ca voi primi calitate a la Eden Games, la fel cum spun ca cei 30 de euro dati acum doi ani pe Test Drive 1 sunt cea mai buna investitie facuta pana acum intr-un joc.

17. #77 SP
    Member Mavone's Avatar
    �ntr-o poză apare dashboard. Mai aştept doar să văd dacă va ieşi o versiune de colecţie aka special edition.

18. #78 SP
    Ar fi fost un pas inapoi daca nu ar fi avut dashboard, primul a avut dashboard-uri pentru toate masinile si erau destul de frumos realizate.

19. #79 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

20. #80 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Sper sa nu imi bage numai curse off road. La cum a spus-o nenea asta in interviu la asta ma gandesc. Nu vreau sa ma plimb cu Audi Q7 pe un teren accidentat pt ca aia nu e masina de asa ceva, in fine..
    Cred ca ma bag sa fac turul insulei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast