Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 58 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #1041 SP
    Junior Member ake_san's Avatar
    L-am mentionat si pe el, dar nu merita. Nu mi se pare rentabil sa cumpar ceva doar de dragul marketing-ului celor de la sony cat timp pe piata jocurile controlate de DS3 sunt deja la un nivel avansat. Ati citit careva daca vor mai aparea si alte titluri ce vor suporta 2 controllere move?

2. #1042 SP
    Member freezy's Avatar
    Nu era mentionat in momentul in care am postat, altfel nu-l mai mentionam.
    Nu inteleg faza cu: "Nu mi se pare rentabil sa cumpar ceva doar de dragul marketing-ului celor de la sony cat timp pe piata jocurile controlate de DS3 sunt deja la un nivel avansat"
    Pai atunci de ce mai intrebi ce jocuri sunt sau vor aparea cu suport pt 2 move-uri? Nu sa le cumperi sau doar pt cultura ta generala?

3. #1043 SP
    Junior Member ake_san's Avatar
    Da, editasem postul, ai dreptate.
    Daca jocul "the fight" nu are precizie si nu este executat dupa asteptarile unui utilizator mediu atunci nu este decat o solutie de marketing, pentru a justifica necesitatea de a cumpara si al 2-lea controller. Daca jocul era mai apreciat ar fi fost altfel perspectiva.
    Intrebarea mea era ce jocuri vor aparea care vor putea fi jucate cu 2 controllere. Evident ca intrebarile sunt puse ca sa evit cumpararea produselor care nu se ridica la asteptarile utilizatorilor. Nu intreb ca sa cumpar, intreb ca sa ma informez, in general nu le fac in sens invers. Sper ca am fost mai clar de data asta. Cheers

4. #1044 SP
    Member freezy's Avatar
    Pai da, acum suna altfel.
    In primul post ai spus ca intrebi ca sa, citez: "Intreb pentru ca nu as vrea sa cheltui bani pe un controller aditional doar pentru un singur joc"
    Acum in ultimul post spui ca, citez: "Evident ca intrebarile sunt puse ca sa evit cumpararea produselor care nu se ridica la asteptarile utilizatorilor"
    Daca spuneai asa de la inceput, ca de fapt cauti jocuri cu note si aprecieri mari, nu mai mentionam acel joc.

Si acum sa revenim la intrebarea de baza: "ce jocuri vor aparea care vor putea fi jucate cu 2 controllere"?
    Sa presupunem ca sunt anuntate 3-4 jocuri, ce faci in situatia asta? O sa-ti cumperi un al doilea move sau vei astepta sa apara jocurile ca sa vezi ce note si aprecieri or sa aiba?
    De ce spun asta? Pt ca in primul post spui, citez din nou: "Intreb pentru ca nu as vrea sa cheltui bani pe un controller aditional doar pentru un singur joc" iar apoi spui, citez: "Evident ca intrebarile sunt puse ca sa evit cumpararea produselor care nu se ridica la asteptarile utilizatorilor"

Deci?

5. #1045 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by ake_san View Post
    Nu intreb ca sa cumpar, intreb ca sa ma informez, in general nu le fac in sens invers. Sper ca am fost mai clar de data asta. Cheers
    Nu te mai obosi prietene.. oricum Move e un pas pe loc pentru PS3

6. #1046 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Nu te mai obosi prietene.. oricum Move e un pas pe loc pentru PS3
    Ironic, nu-i asa?

7. #1047 SP
    Member viezure's Avatar
    Si The Fight, dupa ce m-am uitat pe youtube la filmulete, pare chiar misto si toti de acolo zic ca-s reviewerii grasi si d-aia i-au dat note mici lol

8. #1048 SP
    Member freezy's Avatar
    Pai sa stii ca asa e, chiar ma gandeam sa-l cumpar si eu.

9. #1049 SP
    Luna viitoare il iau si eu. Il are si ffocus.. si apbaciu.. o sa il ia si faxiu.. facem tournament

10. #1050 SP
    Member viezure's Avatar
    Fight Club lol

Io-s brad pitt B) Boga e Bob

11. #1051 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Luna viitoare il iau si eu. Il are si ffocus.. si apbaciu.. o sa il ia si faxiu.. facem tournament
    Fapte nu vorbe .
    Eu vreau sa fiu Muhammad Ali .
    Attached Images Attached Images muhammad_ali_by_supersal001.jpg

12. #1052 SP
    Member freezy's Avatar
    E super, ma gandeam cu cine sa joc the fight daca-l cumpar pt ca niciun amic de-al meu nu are deocamdata move.
    Deci ma pregatesc de comanda
    Daca vreti cei care aveti deja sau urmeaza sa va luati the fight, sa-mi dati add, poate facem un turneu cum a zis @boga
    PSN ID: freezy76

13. #1053 SP
    Quote Originally Posted by freezy View Post
    E super, ma gandeam cu cine sa joc the fight daca-l cumpar pt ca niciun amic de-al meu nu are deocamdata move.
    Deci ma pregatesc de comanda
    Daca vreti cei care aveti deja sau urmeaza sa va luati the fight, sa-mi dati add, poate facem un turneu cum a zis @boga
    PSN ID: freezy76
    O sa iti dau add cand iau jocul man O sa fie mai complicat ca o sa fie si treaba cu Killzone 3 in aceeasi perioada.. dar sigur gasim noi o solutie /wtf.. n-am investit ~400 de lei pentru jocul asta - pe care nu-l am inca! - just for kicks/.

apbaciu si viezure - aveti report. Am solicitat masuri coercitive pentru persiflare abuziva

14. #1054 SP
    Member viezure's Avatar
    apbaciu si viezure - aveti report. Am solicitat masuri coercitive pentru persiflare abuziva
    N-o sa-ti mai arda de reporturi cand o sa-ti fac asta:

15. #1055 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Go ahead, Cornelius, you can cry
    Attached Images Attached Images fc_bob.jpg

16. #1056 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am si eu o intrebare... pt. cei care au deja The Shoot si Start The Party pt. Move: Jocurile astea chiar nu stiu multiplayer cu 2 controllere? Pur si simplu nu imi activeaza decat un controller... nu gasesc nicaieri optiuni de 2 players. Chiar daca pe jocuri scrie ca sunt de la 1 la 4 players... Hai ca la Start The Party mai inteleg, ca se da "din mana in mana", dar The Shoot e genul gandit pt. 2 players. Culmea este ca si in reviews vad 2 tinte prin toate screenshoturile... La mine pauza, al doilea player nu-l initializeaza deloc (nu se aprinde gogoasa - desi controllerul este activ, pt. ca pot apasa PS button si iese in meniu).

Any ideeas? Fac ceva gresit? Am incercat si sa reasignez controllerele, sa le pun 1 si 2... dar degeaba. La partea de calibrare nu ma lasa sa activez decat un controller....

P.S. La Time Crisis nu am problema asta. Merg amandoua fara probleme.

17. #1057 SP
    Member TaSe88's Avatar
    te-as ajuta eu, dar...
    i did not forget yet ..
    hahahaha

18. #1058 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am si eu o intrebare... pt. cei care au deja The Shoot si Start The Party pt. Move: Jocurile astea chiar nu stiu multiplayer cu 2 controllere? Pur si simplu nu imi activeaza decat un controller... nu gasesc nicaieri optiuni de 2 players. Chiar daca pe jocuri scrie ca sunt de la 1 la 4 players... Hai ca la Start The Party mai inteleg, ca se da "din mana in mana", dar The Shoot e genul gandit pt. 2 players. Culmea este ca si in reviews vad 2 tinte prin toate screenshoturile... La mine pauza, al doilea player nu-l initializeaza deloc (nu se aprinde gogoasa - desi controllerul este activ, pt. ca pot apasa PS button si iese in meniu).

Any ideeas? Fac ceva gresit? Am incercat si sa reasignez controllerele, sa le pun 1 si 2... dar degeaba. La partea de calibrare nu ma lasa sa activez decat un controller....

P.S. La Time Crisis nu am problema asta. Merg amandoua fara probleme.
    Pentru Start The Party pot confirma ca nu exista optiunea de a folosi 2 move controllers.

The Shoot:
    Disappointingly the career mode is single-player only, a mystifying decision when you consider other modes in the game the game support two-players. The option to shoot side-by-side with a buddy would have lifted this higher, and its absence is felt. Challenge mode is a good opportunity to team up though

19. #1059 SP
    Member TaSe88's Avatar
    "you have to finish the western game, then both can play.
    You're restricted to unlocking the shorter Score Attack mode when ganging up."

20. #1060 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 58 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks