Yo guys,dar de ce va roade asa de mult cand unface declaratii de genul? Pe mine ma distreaza ,cea mai buna modalitate de a opri aceste "bestii" lol este ignoranta
![]()
Yo guys,dar de ce va roade asa de mult cand unface declaratii de genul? Pe mine ma distreaza ,cea mai buna modalitate de a opri aceste "bestii" lol este ignoranta
![]()
Sony unveils new motion contoller to slow Nintendo - Yahoo! News - stire difuzata ieri de Associated Press pe subiect.
In ceea ce ma priveste, I totally agree cu maestru Peter Dille, dar astept cu interes /sau mai degraba curiozitate intrucat n-am Xbox 360 si nici nu intentionez sa-mi cumpar/ si replica celor de la Microsoft cu al lor proiect Natal.
Major game publishers such as Activision Blizzard Inc. (!), Electronic Arts Inc. and Square Enix are developing Move-compatible games.
Preorder clar pentru mine![]()
Bravo!
Felicitari, n-a mai facut nimeni gluma asta de vreo 3 luni.
Din filmuletul postat de maveryck mi se pare ca are "sensitivitatea prea mare". Face niste miscari scurte din incheietura si tinta se misca pe tot ecranul. Pe de o parte e bine, ca n-o sa faci febra musculara dupa o ora de jucat, dar ma gandesc ca va fi totusi destul de greu sa-l folosesti cu precizie cand vei vrea sa pui tinta pe ceva indepartat.
Mie personal mi se pare ca arata ca dracu cu bilele alea in varf...chiar speram ca versiunea finala sa nu aibe forma asta idioata...
un fel de "bagheta" lu' Harry Prompter varianata Star Trek...
Din ce am vazut eu SOCOM are 2 tipuri de view 3rd person si over the shoulder, in OS am vazut ca sensitivitatea e ceva mai mica pentru a putea face focus pe anumite puncte. Probabil vor fi si setari pentru sensitivitate, oricum pentru mine e a must have gadget.
PS: si nu conteaza cum arata, conteaza ca face ce spune si o face al naibii de bine chiar daca e urit (recunosc ca e).![]()
@Digitalhater: Problema e ca forma o stim deja de o groaza de timp. Au fost discutii, s-au facut mistouri, etc. Hai sa trecem la altele.
In modul in care vad eu problema, lui Sony ii va trebui un joc care sa se vanda foarte bine la pachet cu jucaria asta. Ce sunt curios e daca va fi ceva destinat jucatorilor mai "hard-core", sau va merge ca Nintendo pe segmentul casual.
Eu unul nu cred sa o cumpar pana nu apare un joc misto care sa suporte Move. Sper sa vina de la NDog sau Santa Monica.
L.E.: Si doar sa pun tinta cu ea asa cum am vazut in SOCOM... nu mi se pare asa o noutate. Ar trebui o mecanica a jocului noua, intersanta, care sa profite de tehnologie.
L.L.E: Oare cum o fi Demon's Souls cu Move![]()
Oare cum ar fi Tekken cu Move?doua controllere la maini, doua la picioare, unul pe cap/frunte (pentru combourile speciale ale unor personaje) etc.
![]()
![]()
Slabe sanse am inteles ca e facut dintr-un plastic flexibil... acum ramine de vazut cind se lasneaza cum va fi in forma finala.
Intr-un interviu cu developerii controllerului, baietii ziceau ca bila aia are un rol important, permite camerei sa masoare distanta de la tine la camera (pentru distanta, camera masoara diametrul siluetei sferei); cel putin din demouri, metoda asta pare sa fie mult mai precisa decat metodele Wii. Trebuie sa fie bila/sfera pentru ca orice alta forma ar fi indus in eroare camera (cuburile, piramidele, prismele nu-si pastreaza aceeasi silueta daca le rotesti).
Pentru precizia de care da dovada controllerul, sunt dispus sa trec peste treaba cu bila. Atat doar, sa nu fie prea luminoasa bila aia daca joci in camera, pe intuneric.
Mie in primul rand imi place cum arata,dar sa spunem ca e urat ca dracu...poate sa fie de 100 ori mai urat,daca isi face treaba i don t give a f..k![]()
Bookmarks