In mare parte l-as cumpara pentru 3rd person si FPS
Parerea mea este ca dupa ce va aparea Move fiecare fps sau alt gen de shooter hardcore va suporta si acest controler, lasand la atitudinea gamer-ului daca vrea sa aleaga dualshock sau move.
Nu stiu de ce multi sunt contra acestui controler si nu vad nimica bun in el decat jocuri de tra la la, am jucat pe wii fps-uri si third person shooters care sunt fenomenale cu acest gen de controler. In acel timp tot ce mi-as fi dorit ar fi fost un ps3 cu un astfel de controler, ei uite ca acuma voi primii ceva cu mult peste.
Drik, noi doi suntem patiti cu certurile DS3 vs Mouse kit, tu iti dai seama ce o sa fie dupa ce apare Move?
Cred ca primele doua chestii pe care o sa incerc sa le joc pe Move o sa fie Ping Pong si dracia aia de joc de tuns copchilu![]()
@superman90 Cred ca buba cea mai mare pe care o am cu Move si in general tipul asta de control este crosshairul. Faza e ca nu e crosshair cat este cursor, nu sta pe centru si misca si camera, ci o misca numai cand ajunge spre margine. Urasc tipul asta de crosshair, ma stresa destul de tare si in Darksiders...
SOCOM aparent s-a imbolnavit si el de cursorita...
New video btw... Click: Gizmodo
am niste intrebari. Move va suporta toate jocurile de ps3?Va avea accesorii cum are wii exemplu pusca,crosa de golf,racheta de tenis etc.?
chiar cu o pagina inainte a postat un alt membru CG lista jocuilor ce vor putea fi jucate folosind PS Move . Cat despre accesoriiNu tin minte sa fi vazut nici o stire despre asa ceva ...inca . Eu zic ca o sigur o sa anunte si o gramada de accesorii cand o sa se lanseze Move-ul pe piata (un mod in plus de a face bani . nu ?
)
Din cate am auzit eu, nu contine si nunchukul. Ala o sa fie separat. Pachetul camera + joc + move = 100$ si nunchukul inca vreo 30-40$. Oricum eu sper la un pachet move+nunchuk sau move+nunchuk+joc....Sau separat toate.
Sa speram ca o sa fie disponibil in combinatii cand mai felurite.![]()
Here's to not saying anything new AT ALL.
Pur si simplu o repetat baietu ce a auzit in prezentarile Sony si a zis cam ce vedea pe ecran, "are butoane, culori diferite, are buton si pe spate"...
Dream come true for me and my family/friends. Love you,Sony! YouTube- PlayStation Move - Official Introduction Trailer - PlayJamUK
mai adaugati si asta la lista
Playstation Move Support Confirmed for Heavy Rain on VGChartz.com
superb...poate il baga si in bundle-ul cu camera si controller-ul
il iau atunci
Bookmarks