Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 220

Thread: LittleBigPlanet 2

1. #81 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Damn, LBP2 si F3 New Vegas ma vor rupe la buzunar.
    si pe mine ... prea multe jocuri bune intr-un interval prea mic :-s . O sa fac un efort sa rezist tentatiei si sa cumpar numa FF 14 pt inceput ... si poate GT 5 . oricum eu am multe jocuri de recuperat pt ps3 . da totusi ... toamna asta o sa goleasca buzunaru la multi useri . sa speram ca pe a meu o sa il goleasca partial

2. #82 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    FF 14, asta daca nu te intereseaza versiunea de PC, se lanseaza in Martie 2011 pentru PS3.

3. #83 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    FF 14, asta daca nu te intereseaza versiunea de PC, se lanseaza in Martie 2011 pentru PS3.
    mmda ,stiu . pai din cate cred o sa cumpar pt ps3 . da eu ma refeream la faptu ca apar jocuri f bune intrun interval asa de min , in sensu ca in fiecare luna apare un "must-have on my list" . Anu asta o sa imi fac o parere despre joc urmarind versiunea pt PC si pana in martie o sa ma hotarasc cat de repede sa cumpar versiunea pt ps3 .
    In orice caz , o sa apara foarte multe jocuri bune in viitorul apropiat . Players ready your ...wallets

4. #84 SP
    Senior Member Nash's Avatar

5. #85 SP

6. #86 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    n-am inteles niciodata ce fel de joc e LittleBigPlanet...m-am uitat la cateva cllipuri pe youtube...dar n-am inteles exact..imi explica si mie cineva? dar fara caterinci si ironii..fara sa faceti pe desteptii...

7. #87 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    E un platformer, sari, impingi, tragi, culegi, etc, etc. Si ce e mai important, e "all about being funny and having fun". Personajele sint editabile, poti face n costume, chiar si mediul inconjurator e editabil, iti poti lasa amprenta, nu permanent dar poti, daca nu-ti plac nivelele existente, nici o problema, ai un editor foarte puternic cu ajutorul caruia iti poti face propriile nivele. Jocul in sine este foarte distractiv, mai ales in 2 sau mai multi, e un joc pe care-l joci de placere nu frustrat.

8. #88 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Cei care au creat jocul asta au fost baieti isteti si plini de imaginatie. Am un respect deosebit pentru ce au realizat.

9. #89 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Am ajuns la concluzia ca Little Big e cel mai mare Cash Cow de pe PSN. Mulg baietii vaca cu orice ocazie, la orice eveniment. Mai nou, cam orice costum costa 1.59 lire... Mai urmeaza sa scoata costum de 1 Decembrie romanesc, tot la vreo 1,59 lire si ne-am aranjat lol

10. #90 SP
    VG247 Blog Archive Marvel Costume Pack 3 for LBP has Venom and Wolverine
    Marvel announced the superhero contents of Costume Pack 3 for LittleBigPlanet during Comic Con over the weekend, and there’s also a villain thrown in for good measure.

The pack contains five costumes for your Sackboy/Sackgirl: Captain America, Invisible Woman, Rogue, Venom, and Wolverine.
    Marvel didn’t provide a price or release date for the costumes, but Packs 1 and 2 were released over the last couple of weeks for $5.99 each, so it’s likely we’ll see the latest in tonight’s update on PSN.
    There’s one more pack to be released after this, and you can get the full roster through here.
    costumele marvel nu ma tenteaza ... daca o sa bage costume cu DC characters ...then i`ll think about it . eu vreau costume de DC characters si de 1 Decembrie romanesc , cum a spus si Diesel (da sa fie 1,59 de lei pt ala romanesc )

11. #91 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Si eu tot de costume DC asi fi incintat. Un BatSack sau SuperSack, da... this is the way to be. Ar fi fain si un CalusarSack, chiar ca m-as distra copios, bine zis Diesel.

12. #92 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    E un platformer, sari, impingi, tragi, culegi, etc, etc. Si ce e mai important, e "all about being funny and having fun". Personajele sint editabile, poti face n costume, chiar si mediul inconjurator e editabil, iti poti lasa amprenta, nu permanent dar poti, daca nu-ti plac nivelele existente, nici o problema, ai un editor foarte puternic cu ajutorul caruia iti poti face propriile nivele. Jocul in sine este foarte distractiv, mai ales in 2 sau mai multi, e un joc pe care-l joci de placere nu frustrat.
    suna interesant

13. #93 SP

14. #94 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    UK Boxart:
    Attached Images Attached Images boxshot_uk_large.jpg

15. #95 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Era pe pagina 2 boxart....

16. #96 SP

17. #97 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

18. #98 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar

19. #99 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Tu stii sa te uiti un post mai sus?

20. #100 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Am vazut Am zis sa pun doar video ca sa poata da lumea direct play de pe forum...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast