Uncharted 3 Collector's Edition Boxart
Amazon.com: Uncharted 3: Drake's Deception Collector's Edition: Playstation 3: Video Games
---------- Post added 19-09-2011 at 09:32 AM ----------
deocamdata doar aici a aparut![]()
Acolo m-am dus prima data, dar nu vor sa trimita in Europa. Gamestop.com trimit in Europa, dar imi cer prea multe detalii pt. securitate si nu am chef sa le dau nimic. Alte surse?
Vad ca pe GAME.co.uk au Special edition-ul, deci probabil ca o sa aiba si Collector's-ul in curand.
Product - Uncharted 3: Drake's Deception Special Edition
P.S. Ce bine ar fi daca ar transforma si ei aia 99$ de la CE in euro cum terbuie. Prin EU sigur o sa fie peste 100 de euro.
Nu prea ai ghicit, este 105 lire si e exclusiv Gamestop.co.uk
Si este chiar Sold Out.
Uncharted 3 Explorer Edition - SOLD OUT! PlayStation 3 - Gamestop
Uncharted 3 bundle:
De remarcat, in pachet se poate găsi un cod pentru o luna de PlayStation Plus.
Paunstefan ai avut dreptate.
Product - Uncharted 3: Drake's Deception Explorer Edition
Product - Uncharted 3: Drake's Deception Explorer Edition
100 de lire.
E aparut si pe la noi de vreo luna un pachet cu Uncharted si Uncharted 2 Platinum. Platinum Twin Pack mi se pare ca se numea ( mai erau cu Resistance si cu Ratchet and Clank).
Azi a inceput promotia in cadrul Subway pentru early access la FULL multiplayer (the real deal, NU beta):
Deja au aparut oferte pe ebay
Uncharted 3 'Subway "Taste For Adventure!' FULL Multiplayer Access Code!! | eBay
Dummy account pt Uncharted 3 Subway Promotion Multiplayer Beta
email: [email protected] and password: mystic86
Am incercat vreo 20 de minute pana am reusit sa intru pe store la downloads si sa pot initia download'ul datorita miilor de sign out pe care le primeam.
Incercati daca nu aveti alte alternative si aveti rabdare![]()
Un cont spaniol cu tranzactii in euro, fara nimic la downloads wtf Zdruntz?!Dummy account pt Uncharted 3 Subway Promotion Multiplayer Beta
email: [email protected] and password: mystic86
Am incercat vreo 20 de minute pana am reusit sa intru pe store la downloads si sa pot initia download'ul datorita miilor de sign out pe care le primeam.
Incercati daca nu aveti alte alternative si aveti rabdare![]()
Bookmarks