Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 115 of 125 FirstFirst ... 15 65 105 113 114 115 116 117 ... LastLast
Results 2,281 to 2,300 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #2281 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Nuby Credeam ca te-au bannat definitiv Hai sa jucam diseara

2. #2282 SP
    Member justamodel's Avatar
    Vin si eu!

3. #2283 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Daca aveti nevoie de mai multi pot fii prezent cam toata seara.

4. #2284 SP
    Fane, daca nu uit iti dau add diseara Cu toate ca mai intai trebuie sa mai sterg din lista ca am full la friends. Ideal ar fi sa fim 5 romani ca sa facem un party complet. Dar daca nu se poate, completam cu arabi, nu-i problema. Eu o sa intru dupa 9.

PS: Cristache, Alawi e level 65

5. #2285 SP
    d0g
    Junior Member d0g's Avatar
    Intru si eu diseara , defapt cam toata ziua am jucat .

6. #2286 SP
    Pirate PlayforFun's Avatar
    Intru si eu.

7. #2287 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Aaaa ce dezastru. Toata lumea joaca si eu nu am casa gata . Sper sa ma vad si eu cu voi cam in 2-3 saptamani.

8. #2288 SP
    d0g
    Junior Member d0g's Avatar
    Cred ca o sa fim mai multi de 5 , facem un custom game si jucam intre noi sau 2 party'uri ? Pacat ca n-am mic. .

9. #2289 SP
    Member griever666's Avatar
    Acu' v-a apucat iar dragu' de joc? Cand n-am eu PS3? Biatches! lol

10. #2290 SP
    Member justamodel's Avatar
    Uncharted 2 - Sidekick skins pack

11. #2291 SP
    Bagam o treaba diseara baietii sau ne uitam la meciuri

12. #2292 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Am fost plecat din localitate, dar acum am revenit.Sper sa ne vedem zilele astea sa jucam ceva cat mai multi.

13. #2293 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    in cateva zile primesc si eu jocu . abia astept

14. #2294 SP
    Senior Member Nash's Avatar

15. #2295 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Killswitch View Post
    Citesc acolo asa :
    We suspect this GOTY edition inculdes all the DLCs and character packs released so far for the game, PA has priced it at a decent 60$
    Stiu ca sunt cateva DLC-uri pt Uncharted 2, dar nu-s toate free ? Care-i faza ? Ce anume aduce in plus GOTY >

16. #2296 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    nu-s free DLC urile si vor fi incluse in versiunea GOTY

17. #2297 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Am jucat asta seara uncharted 2 si am cazut in echipa cu un baiat din mexic, care cand murea sau pana sa inceapa meciu ne delecta cantand la chitara si din voce, mie personal mi s-a parut teribil de amuzant .

18. #2298 SP
    Quote Originally Posted by vrajitorul View Post
    nu-s free DLC urile si vor fi incluse in versiunea GOTY
    Da, greseala mea, pe wikipedia nu scria nimic de preturile DCL-urilor : Uncharted 2: Among Thieves - Wikipedia, the free encyclopedia

Am cautat rapid pe net si am gasit asta : Uncharted 2 gets DLC fort free on Friday, Nov. 27 | Joystiq

Asa ca am presupusa ca-s free.

Are cineva o lista completa cu DLC-urile din Uncharted 2 ?

Pe mine m-ar interesa daca e vreunul cu misiuni singleplayer noi, harti multiplayer nu ma atrag deloc, nu mai zic de skin-uri, mi se pare penibil sa ceri bani pe asa ceva.

19. #2299 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nici un DLC nu e singleplayer, toate sunt cu harti/skin-uri/moduri de joc MP.
    Ala cu The Fort e primul DLC aparut prin .. Decembrie parca, e o harta MP, ala e free, defapt din cate stiu a fost inclus intr-un Title Update.

20. #2300 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Nici un DLC nu e singleplayer, toate sunt cu harti/skin-uri/moduri de joc MP.
    OK, merci de informatii. Pacat ca e asa, as fi dat cu placere bani pe GOTY daca stiam ca primesc inca un pic de aventura single player.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 115 of 125 FirstFirst ... 15 65 105 113 114 115 116 117 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks