Intru eu cam in 20 de min si vb...daca mai jucati pana atunci...
Nu dude... chiar deloc. Nu am nevoie de nici o stampila, nu prea ma iau dupa review-uri.
Imi pare rau ca nu am explicat mai in detaliu ce se intampla.
Logica face, ca nu este "legal" dpdv logistic, sa se faca un review, inaintea ca jocul sa treaca de release-date-ul oficial impus de producatori. Am specificat de GS/GT pentru ca ei sunt cei mai mari in industrie, iar de obicei ei sunt primii care arunca review-ul pe site, exact in ziua lansarii jocului. Bine, cu mici exceptii. Sper ca m-am facut inteles.
Oricum, atata timp cat IGN (alt greu) , a prezentat un review video, asta imi comfirma... Clar este ceva cu drepturi, iar sony a favorizat asta.
Nu mai se joaca acum,mai pe seara.
L.E. ok ,eXist....nu se m-ai joaca
P.S. M-am grabit,sa ii rasp. omului repede!
ba io jok in 30-40min.Cine mai doreste ,cine mai poftestesa intre sa jucam un goold rush sau un vs il astept.
eXistenz io te am in lista.aseara te-am bagat.
hihi ce tare a fostmai ales cand am jucat rpg pe plaza eu tot aveam ceva cu cata
,si cristi cam nervos erai cand ziceam unde esti
imi poate zice cineva cum e ca si gameplay mechanics,uncharted 2, in comparatie cu gears of war ?
in speta cum functioneaza navigatia si cover sistemu? poti fuguii, poti da dash in diverse parti, poti sari dintr-un cover in altu,
mp-ul este round based ca gears sau cu respawn dupa fiecare death (still call of duty) ?
cati oameni pot juca maxim pe o harta?
rog sa imi raspunda cineva care le-a jucat pe abele.
ideea e ca eu de multa vreme caut ceva care sa semene cu gears of war ca gameplay. stiu ca tema,settingul, nivelul de gore al celor doua jocuri nu seamana defel, dar stiu ca pe cele doua jocuri le leaga urmatoarele cuvinte: "cover system" si "third person" si sunt curios cat de mult seamana acestea 2 intre ele. idee e ca mi-e dor de stilul aparte al mp-ului din gears si sper sa gasesc macar o fractiune din el in uncharted 2.
so, can anybody answer?
io am juca si gears of war 1 si 2 resperctiv uncharted 1 si acuma beta, pot spune seamana un pic la cover sistem ,e cam acelasii.dupa fiecare death iti da raspawnd in locuri dif dar si in functie de inamicii adica da gen call of duty. co-op pana la 3pers si la vs 10(5 VS 5).
Pot spune ca ma cam ajutat skilurile de la gearsla uncharted 2 beta.
Daca ti-a placut gears of war o sa iti placa si asta,dar depinde care parte din gears ti-a placut.
Respawn iti iei in functie de tipul de meci pe care il joci. De ex. in Deathmatch iei spawn imediat dupa ce mori, dar in Elimination reinvii dupa ce ti-a murit toata echipa(ca la gears). In rest sitemu de cover aduce destul de bine cu gears(eu zic ca il si intrece). Oricum jocul e gandit foarte bine, de la planse pana la gameplay si se poate juca atat tactic cat si "alert".
IGN Video: Uncharted 2: Among Thieves PlayStation 3 Gameplay - Train Sniper Fun@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=14225971&downl oadURL=http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/102/1026271/uncharted2_gmp_train_sniper_fun_91809_flvlowwide.f lv&allownetworking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@1 4225971@@AMEPARAM@@ps3movies@@AMEPARAM@@ps3@@AMEPA RAM@@102/1026271@@AMEPARAM@@uncharted2_gmp_train_sniper_fun _91809_flvlowwide
IGN Video: Uncharted 2: Among Thieves PlayStation 3 Gameplay - Fists Of Steel@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=14225971&dow nloadURL=http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/102/1026271/uncharted2_gmp_fists_of_steel_91809_flvlowwide.flv &allownetworking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@142 25971@@AMEPARAM@@ps3movies@@AMEPARAM@@ps3@@AMEPARA M@@102/1026271@@AMEPARAM@@uncharted2_gmp_fists_of_steel_9 1809_flvlowwide
IGN Video: Uncharted 2: Among Thieves PlayStation 3 Gameplay - Crazy Car Chase In The Snow@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=14225971&down loadURL=http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/102/1026271/uncharted2_gmp_crazy_car_chase_91809_flvlowwide.fl v&allownetworking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@14 225971@@AMEPARAM@@ps3movies@@AMEPARAM@@ps3@@AMEPAR AM@@102/1026271@@AMEPARAM@@uncharted2_gmp_crazy_car_chase_ 91809_flvlowwide
IGN Video: Uncharted 2: Among Thieves PlayStation 3 Gameplay - Brutal Stealth Kills@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=14225971&dow nloadURL=http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/102/1026271/uncharted2_gmp_brutal_stealth_kills_91809_flvlowwi de.flv&allownetworking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARA M@@14225971@@AMEPARAM@@ps3movies@@AMEPARAM@@ps3@@A MEPARAM@@102/1026271@@AMEPARAM@@uncharted2_gmp_brutal_stealth_k ills_91809_flvlowwide
Vorbind despre grafica si prezentare, IGN foloseste termenul de "unseen before in video games".M-am uitat fugitiv la review si mai mult am ascultat ce zicea ala de frica spoilerelor.
![]()
- GamesRadar – 10/10
- GameBlog.fr – 5/5
- OPM US – 10/10
- IGN – 9.5/10
Ataaaaaaaaat !!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks